- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.901
birkaç gün ziyafetin ardındann bugün gözleme yapacağımm sıcak sıcak çayla içerizz havalarda soğuk.
Ben akşama yemek falan yapmıcam bugün
Akşam eşim almaya gelicek. Canımız ne çekerse onu yeriz artık. Kendi çapımızda ufaktan kutlarız yeni yaşımı :)
bizde dün karnıbahar aldık pazardan onu nasıl ayıracağım diye kara kara düşünüyorum nasıl yapıyorsun yemeğini canım
Kızlar yaptığınız yemekler kaç gün gidiyor?
Ben mutfak konusunda artık kesinlikle deneyim kazandım.
Birtek şu ana kadar pilavı denemedim.
Onun dışında mesela geçen hafta sonu sevdiceğim gelecekdi.
Ben bir saat içinde.Patates kızarttım,kıyöayı çıkartıp köfte için hazırladım.
Şekillerini verdim kızarttım.O arada hazır kek kullanarak iki tane pasta yaptım.
Kakaolu,muzlu,fındıklı.Normalde olsa hayatta bu kadar kısa sürede çıkamazdım işin içinden ama alışdım kanımca.
dünden dolma biberim var yanına ne gider acaba fikri olan varmı
dünden dolma biberim var yanına ne gider acaba fikri olan varmı
vayyy hatuna bakkkk :)))
canım hayatımda hiç karnıbahar yapmadım annemen gördüğüm kadaryla soğan salça karnıbahar su şeklinde yapacağım. eşim yemeğin içinde kıyma sevmiyor sevse kıymada koyardım.
nilaycım ikinci gün bile yemek yenmiyor neredeyse bizim evde ben o yüzden tek günlük yapmaya çalışıyorum dökülüyor çünkü ziyan oluyor.
hergün yemek yapmaktan bıkmayayım diye bazen kolaya kaçmak lazım kuzumm
Hayırlı olsun düğündaşımm :)
Hoşgelmişsin fahriyecimmm çok sıcak kanlısın maşallah
Aynen bırakmaya hiç ama hiç gelmiyor:)
ben olsam önden çorba yanınada yoğurtla servis yapardım canım
cacıkk hımm mımmmbörek olabilir, mercimek çorbası da süper gider biberden önce
hergün yemek yapmaktan bıkmayayım diye bazen kolaya kaçmak lazım kuzumm
ben karnıbaharın sulu yemeğini sevmiyorum kızartmasını seviyorum o çok daha güzel geliyo bana gecen pazardan bende aldım birazcık yaparım diye ama sen kızartma yapma tabi canım :))
platonik prensin ne kadar şanslı
afiyet olsun canımmdoğru söylüyorsunuz kızlar hiç aklıma gelmemişti valla sağolun evde yogurdum var salatalıkla onu bi güzel cacık yapayım birde mercimek çorbası yapayım al sana bitti gitti işteee
bugünüde atlattık çok şükürsağolun kızlar
Ya bende eşime başemal soslu olarak fırında yapayım dedim eşime de sulu yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?