• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilaycım mesaj attım sana oku

Teşekkür ederim kübroşumm :70:

:1::1::1:

Bende diyorum fahriyee ne kadar sıcak kanlı nasılda cevap veriyor herkese rahat rahat :1:
Biri beni görse deli dicek gülüyorum şu andaa iyiki varsınız kızlarr..

Hem işe hem size bakıyorum.İzni yakmak istemiyorum o yüzden bu ay sıkı çalışmam lazım.

ayy şükür bende anladım ne olup bittiğini
burayı bırakmaya gelmio walla

selamlar fahriye

benimde beyaz eşyalarım gelmiş kurulmuş annem aradı şimdi çok mutlu oldum:1::1:

ayy şükür bende anladım ne olup bittiğini
burayı bırakmaya gelmio walla

selamlar fahriye

benimde beyaz eşyalarım gelmiş kurulmuş annem aradı şimdi çok mutlu oldum:1::1:

Hayırlı olsun düğündaşımm :)

Hoşgelmişsin fahriyecimmm çok sıcak kanlısın maşallah :1:
Aynen bırakmaya hiç ama hiç gelmiyor:)

fahriyeyide unutmayalım canım sende annenin evinde ne yemek yapacaksın onu söyle heralde başlamışsındır yemek çalışmalarına. platonik falan dinlemez bu ev işleri gün gelir kapını çalar beyaz atlı prensin

kızlarrr kritik soruyu soruyorum buket artık sende cevap verebilirsin akşama ne yemek yapacaskınızzz

eveeet bende bu soruya cevap vermeye hak kazandım artık:1: Annem sabah camda beni bekliyormuş canım nohut pişirmiş verecekmiş havuçlu yoğurtlu meze ayran ve kırmızı soğanlı domates salatası yapmayı planlıyorum

eveeet bende bu soruya cevap vermeye hak kazandım artık:1: Annem sabah camda beni bekliyormuş canım nohut pişirmiş verecekmiş havuçlu yoğurtlu meze ayran ve kırmızı soğanlı domates salatası yapmayı planlıyorum

ohh bize bir menü noktası daha çıktı. nohutu iyi aklıma getirdin buket yarında ben yapayım bugündne yemeği kalmazsa yarına.

ben bugün tavuklu şehriye ve karnıbahar yapmayı düşünüyorum. tabi eşim bu menüden hiç memnun olmayacak ama bebişimiz için sağlık şart.

benim et sotem var. aslında hünkar beğendi için yaptım eti ama patlıcanların közlenmesi beklemez eşim sabırsızlanır. heralde yanına da cacık yaparım. bilemedim şimdi. bide çorba yapasım var yok arası bakalımm

kocişim hiç kızmıyo az yemek yaparsam maşallahı var.

benim et sotem var. aslında hünkar beğendi için yaptım eti ama patlıcanların közlenmesi beklemez eşim sabırsızlanır. heralde yanına da cacık yaparım. bilemedim şimdi. bide çorba yapasım var yok arası bakalımm

kocişim hiç kızmıyo az yemek yaparsam maşallahı var.

Ayyy hünkar beğendi mükemmel oluyo yaaa. bende dün yapıcaktım başka şey yaptık kaldı :)

ohh bize bir menü noktası daha çıktı. nohutu iyi aklıma getirdin buket yarında ben yapayım bugündne yemeği kalmazsa yarına.

ben bugün tavuklu şehriye ve karnıbahar yapmayı düşünüyorum. tabi eşim bu menüden hiç memnun olmayacak ama bebişimiz için sağlık şart.

bizde dün karnıbahar aldık pazardan onu nasıl ayıracağım diye kara kara düşünüyorum nasıl yapıyorsun yemeğini canım

Back