• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hiç yemek yiyesim yok nedense belli zamanalrda yemekten soğuyorum sonra sanki o yemeyen ben değilim her ay oluyor bir kaç gün ağzıma yemek koyasım gelmiyor meslea turşu ayran yoğurt ekmek gibi şeyler isityor

hiç yemek yiyesim yok nedense belli zamanalrda yemekten soğuyorum sonra sanki o yemeyen ben değilim her ay oluyor bir kaç gün ağzıma yemek koyasım gelmiyor meslea turşu ayran yoğurt ekmek gibi şeyler isityor

Boşver canım sen canın ne çekiyosa onu ye vucudun ayda bikaç gün detox yapıyodur belki :) hem canının çektiği şifadır derler

ben karnıbaharın sulu yemeğini sevmiyorum kızartmasını seviyorum o çok daha güzel geliyo bana gecen pazardan bende aldım birazcık yaparım diye ama sen kızartma yapma tabi canım :))

aynen canım buketin dediğide güzelolabilir. ben kendime göre yapayım akşam nede olsa eminim benim kociş yemeyecek bu yemeği :60: kahvaltılık bişeyler yer artık

Back