• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Biz artık diyetteyiz biliyosunuz
yayla çorbası yapıcam
kuru fasülye var bide koca bi kase yeşil salata yapıcam
baklagiller kocişin triglisertinin düşmesine yardımcıymış

Kızlar yaptığınız yemekler kaç gün gidiyor?

Ben mutfak konusunda artık kesinlikle deneyim kazandım.
Birtek şu ana kadar pilavı denemedim.

Onun dışında mesela geçen hafta sonu sevdiceğim gelecekdi.
Ben bir saat içinde.Patates kızarttım,kıyöayı çıkartıp köfte için hazırladım.
Şekillerini verdim kızarttım.O arada hazır kek kullanarak iki tane pasta yaptım.
Kakaolu,muzlu,fındıklı.Normalde olsa hayatta bu kadar kısa sürede çıkamazdım işin içinden ama alışdım kanımca.

Ben akşama yemek falan yapmıcam bugün :62:
Akşam eşim almaya gelicek. Canımız ne çekerse onu yeriz artık. Kendi çapımızda ufaktan kutlarız yeni yaşımı :):46:

canım sen doğum günü kızısın ne yemeği zaten çıkın dışarda yiyin.

eskiden böyle şeyler modaydı tekrar moda oluyor sanırm evlerde obje

bizim evde bunun paspas gibiolanından vardı. bizim evlere gitmez gitse seviyorum ben böyleşeyleri yapmayıda.

bizde dün karnıbahar aldık pazardan onu nasıl ayıracağım diye kara kara düşünüyorum nasıl yapıyorsun yemeğini canım

canım hayatımda hiç karnıbahar yapmadım annemen gördüğüm kadaryla soğan salça karnıbahar su şeklinde yapacağım. eşim yemeğin içinde kıyma sevmiyor sevse kıymada koyardım.

Kızlar yaptığınız yemekler kaç gün gidiyor?

Ben mutfak konusunda artık kesinlikle deneyim kazandım.
Birtek şu ana kadar pilavı denemedim.

Onun dışında mesela geçen hafta sonu sevdiceğim gelecekdi.
Ben bir saat içinde.Patates kızarttım,kıyöayı çıkartıp köfte için hazırladım.
Şekillerini verdim kızarttım.O arada hazır kek kullanarak iki tane pasta yaptım.
Kakaolu,muzlu,fındıklı.Normalde olsa hayatta bu kadar kısa sürede çıkamazdım işin içinden ama alışdım kanımca.

nilaycım ikinci gün bile yemek yenmiyor neredeyse bizim evde ben o yüzden tek günlük yapmaya çalışıyorum dökülüyor çünkü ziyan oluyor.

canım hayatımda hiç karnıbahar yapmadım annemen gördüğüm kadaryla soğan salça karnıbahar su şeklinde yapacağım. eşim yemeğin içinde kıyma sevmiyor sevse kıymada koyardım.

nilaycım ikinci gün bile yemek yenmiyor neredeyse bizim evde ben o yüzden tek günlük yapmaya çalışıyorum dökülüyor çünkü ziyan oluyor.

ben karnıbaharın sulu yemeğini sevmiyorum kızartmasını seviyorum o çok daha güzel geliyo bana gecen pazardan bende aldım birazcık yaparım diye ama sen kızartma yapma tabi canım :))

ben olsam önden çorba yanınada yoğurtla servis yapardım canım

cacıkk hımm mımmm:56: börek olabilir, mercimek çorbası da süper gider biberden önce

doğru söylüyorsunuz kızlar hiç aklıma gelmemişti valla sağolun evde yogurdum var salatalıkla onu bi güzel cacık yapayım birde mercimek çorbası yapayım al sana bitti gitti işteee:7::7:

bugünüde atlattık çok şükür:64::64: sağolun kızlar:71::71::71:

doğru söylüyorsunuz kızlar hiç aklıma gelmemişti valla sağolun evde yogurdum var salatalıkla onu bi güzel cacık yapayım birde mercimek çorbası yapayım al sana bitti gitti işteee:7::7:

bugünüde atlattık çok şükür:64::64: sağolun kızlar:71::71::71:
afiyet olsun canımm
Ya bende eşime başemal soslu olarak fırında yapayım dedim eşime de sulu yap dedi

evet tatlım fırındada güzel oluyo üstüne bolca kaşar ohh miss ama herkesin damak zevki farklı tabi kocalar ne istiyosa genelde öyle yapıyoruz mırın kırın etmesinler diye

MAŞALLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

MENÜLERE BAKIN BAKIINNNNN
HAMARATLAR SİZİİ:nazar::nazar::nazar:

KOCAİŞLERİNİZ GURUR DUYAR HERGÜN BUNLARI KONUŞTUĞUNUZU DUYSALAR :1::1::1:

Back