- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.881
Kızlar sizi seviyorum yaaaaaa
İyiki varsınız beee. bİ betüşümüz eksik yaa.
Kübracım bayram da ziyerete gittiğimz evde baklava yemiştik sordum kadın hazır baklavalık tan yaptım dedi
böreğini bilmiyorum
nilaycım mesaj attım sana oku
züleyhacım inşallah ben kendimde unutmazsam sanada cuma sabahı haber veririm. çok güzel bi fırsat. bime geliyorsa eminim kalitelidirde.
ayy şükür bende anladım ne olup bittiğini
burayı bırakmaya gelmio walla
selamlar fahriye
benimde beyaz eşyalarım gelmiş kurulmuş annem aradı şimdi çok mutlu oldum
allah senin iyiliğini versin emi ofiste bir kahkaha patlattımmmm sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün kuzummmm tez vakitte beyaz atlı prensinle kavuşursun inş.
kızlarrr kritik soruyu soruyorum buket artık sende cevap verebilirsin akşama ne yemek yapacaskınızzz
eveeet bende bu soruya cevap vermeye hak kazandım artıkAnnem sabah camda beni bekliyormuş canım nohut pişirmiş verecekmiş havuçlu yoğurtlu meze ayran ve kırmızı soğanlı domates salatası yapmayı planlıyorum
kızlarrr kritik soruyu soruyorum buket artık sende cevap verebilirsin akşama ne yemek yapacaskınızzz
benim et sotem var. aslında hünkar beğendi için yaptım eti ama patlıcanların közlenmesi beklemez eşim sabırsızlanır. heralde yanına da cacık yaparım. bilemedim şimdi. bide çorba yapasım var yok arası bakalımm
kocişim hiç kızmıyo az yemek yaparsam maşallahı var.
ohh bize bir menü noktası daha çıktı. nohutu iyi aklıma getirdin buket yarında ben yapayım bugündne yemeği kalmazsa yarına.
ben bugün tavuklu şehriye ve karnıbahar yapmayı düşünüyorum. tabi eşim bu menüden hiç memnun olmayacak ama bebişimiz için sağlık şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?