- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #100.581
günaydın kızlarr
çok yorgunum bugün uykum var heryerim ağrıo
günaydın gözdecim..
günaydın kızlarr:80:
ben saat 10 da yatsamda uykum var..
çünkü pazartesi bugun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr
çok yorgunum bugün uykum var heryerim ağrıo
günaydın gözdecim..
Günaydın kızlarr:80:
Ben saat 10 da yatsamda uykum var..
çünkü pazartesi bugun..
haftasonu acaip yoğundum
ctesi pazar sabah 9 da evden çıkıp akşam 8 de geri geldim hiç dinlenemedim
evlenene kadar da zor görünüyo bana dinlenmek
evt akşam oluyo ama ben erken yattım 10 da mis gibi aldım uykumu..günaydın kzılar dün akşam bunalımdaydım pazartesi sendroomunu geceden yaşamaya başlamıştım ama şimdi iyiyim
acı bir nescafe anca kendime getirecek
çok uykusuzum
günaydın kızlar
zor zamanlar gözdecim..
ama emin ol evlendikten sonraki ilk 1 ay en zoruymuş..
eşya yorulması stresi bana göze vız geldi yani ..
çok geç yattım 2 gibi kayınbabiş aşırı yemeden dolayı midesi gaz yapmış hastaneye gittiler 3 gibi geldiler
herkeslere günaydın kızlar
çok güzel geçsin haftanızzz
ben dinlendim sayılır haftasonu. cumartesi 4 e kadar evdeydik bu arada 12 de uyandım bursa ve tokat yorgunluğu ancak geçti.
kahvaltı ettik eşimle safire gittik oradan da abisine. gece 11 di kalktığımızda.
pazarda 10da uyandım. kahvaltı ettik 2 film izledik. eşim güya bana yardım edecekti yerine bana da tembellik yaptırdı. sonra dışarı yemeğe çıktık geldik. abimleri çaya çağırdım.
bugün için et sote yaptım. 6 gömlek ütüledim. abimlerle çay içtik. falan filan bitti.
nitekim evi temizleyemedim.
ama çamaşırdı ütüydü hallettim. bide dediğim gibi dinlendimm.
aslıcım günaydın canımHepinize mutlu huzurlu sağlıklı haftalar kızlar. :80:
hoşgeldin ayşe. ohh iyi olmuş canım yoldan geldin zaten ne temizliği. bende bu hafta sonu amca oğlunun kınasıydı düğünüydü derken ne yemek yaptım ne temizlik. haftaya kaldı artık
Günaydın kızlarr ben geldim. Aslıcım günaydın kübraım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.
Günaydın kızlarr ben geldim. Aslıcım günaydın kübraım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.