2011 gelin adayları buyrun sohbete

zor zamanlar gözdecim..
ama emin ol evlendikten sonraki ilk 1 ay en zoruymuş..
eşya yorulması stresi bana göze vız geldi yani ..

açıkcası ben evlendikten sonraki alılma süreci fln korkmuyorum zaten annemlerden ayrı yaşıorum 8 senedir 18 yaşından beri o yüzden evin işini halletme kısmını pek düşünmüyorum şu 11 kası bi geçse süper olacak hayırlısıyla.

herkeslere günaydın kızlar
çok güzel geçsin haftanızzz

ben dinlendim sayılır haftasonu. cumartesi 4 e kadar evdeydik bu arada 12 de uyandım bursa ve tokat yorgunluğu ancak geçti.
kahvaltı ettik eşimle safire gittik oradan da abisine. gece 11 di kalktığımızda.

pazarda 10da uyandım. kahvaltı ettik 2 film izledik. eşim güya bana yardım edecekti yerine bana da tembellik yaptırdı. sonra dışarı yemeğe çıktık geldik. abimleri çaya çağırdım.
bugün için et sote yaptım. 6 gömlek ütüledim. abimlerle çay içtik. falan filan bitti.
nitekim evi temizleyemedim.
ama çamaşırdı ütüydü hallettim. bide dediğim gibi dinlendimm.

Günaydınn kızlarrr

bnde cumartesı gece 2ye kadr temzlk yaptım pazar günüde kayınvalıdem ve eltımler geldı yemege bırde misafirim geldimi o arada yemegı biras yaktım mı koşustrmaktann bnmde pek dınlendıgım soylenemz

herkeslere günaydın kızlar
çok güzel geçsin haftanızzz

ben dinlendim sayılır haftasonu. cumartesi 4 e kadar evdeydik bu arada 12 de uyandım bursa ve tokat yorgunluğu ancak geçti.
kahvaltı ettik eşimle safire gittik oradan da abisine. gece 11 di kalktığımızda.

pazarda 10da uyandım. kahvaltı ettik 2 film izledik. eşim güya bana yardım edecekti yerine bana da tembellik yaptırdı. sonra dışarı yemeğe çıktık geldik. abimleri çaya çağırdım.
bugün için et sote yaptım. 6 gömlek ütüledim. abimlerle çay içtik. falan filan bitti.
nitekim evi temizleyemedim.
ama çamaşırdı ütüydü hallettim. bide dediğim gibi dinlendimm.

hoşgeldin ayşe. ohh iyi olmuş canım yoldan geldin zaten ne temizliği. bende bu hafta sonu amca oğlunun kınasıydı düğünüydü derken ne yemek yaptım ne temizlik. haftaya kaldı artık :1:

Hepinize mutlu huzurlu sağlıklı haftalar kızlar. :80:
aslıcım günaydın canım

hoşgeldin ayşe. ohh iyi olmuş canım yoldan geldin zaten ne temizliği. bende bu hafta sonu amca oğlunun kınasıydı düğünüydü derken ne yemek yaptım ne temizlik. haftaya kaldı artık :1:

kübracım bebişini gördün mü nasıldı?
sen temizlik yapma zaten.
yorma kendini kardeşlerin gelsinnn.

kızlar cumaretsi dr a gittim. bebeğimizi gördük hiç yerinde durmuyor maşallah. dr ikili testii yaptı şuanki sonuç iyi birde kan tahlil sonuçları var 3 gün sonra çıkacak. inşallah onlarda da bir problem çıkmaz. eşim çok sıkıştırdı dr u cinsiyetini söylesin diye. dr yok dedi 16. haftasından önce bakmıyorum dedi. eşim bikaç kere daha üsteleyince erkek istediğini biliyor eşimin sen fazla ümitlenme dedi. bizde öyle diyince sanırım kız ama emin olmadan söylemiyro dedik. bakalım 1 ay daha sabredeceğiz :60:

Back