2011 gelin adayları buyrun sohbete

inşallah demetim güzel haberlerle gelicem..
Kızlar temiz çıktı sonuclar dicem zaten eminim buna allahın izniyle..
Emoş:1:umda o zamana kadar regl olur inşallah
olmazsada artık çok geç

Evet edoşş bütün planlarımı bozacak eğer pztsiye kadar olmazsam :)))

ayy sorma kuzum regl 1-2 gün geciktidee ondan telaşlardayım...
Tabi hamile olma olasılığım %3-5 tir yani korunuyoruzda yinede pztsiye kadar olmam lazım işte :)
İnşallah havalardan falandır diye dua ediyorum :/

ne kaynatıyorsunuz siz bensiz bakalım emoşummmm hayrola yavru kuşummm
teyze değiliz olabiliriz olabiliriz olabiliriz %50 sevebiliriz sevebiliriz :86::86:
Tabi hamile olma olasılığım %3-5 tir yani korunuyoruzda yinede pztsiye kadar olmam lazım işte :)

kızlar ne yemek var evde..
ben çarşambadan beri saldım kendimi
evde yemeğim var
dünde annemdeydik
bu akşamda taksimdeyiz canlarımm
yemek derdim yok
ama hafta sonu full üm :1: c.tesi kızlardayım
pazarda kızlar bende..
peynirli börek
ıslak kek
mercimek köftesi
makarna salatası yapıcam bu kadar yeter :35:

hayırlısı ne ise o olsun kuzum ne zaman zamanı ise o zaman olsun rabbim istediğimiz zaman nasip eylesin inş. bende normalde hapı bıraktıktan 3. gün oluyordum bu ay 5. gün olsun telaşladım bende kuzum

teyze değiliz olabiliriz olabiliriz olabiliriz %50 sevebiliriz sevebiliriz :86::86:

hayırlısı olsun kuzucan

bu akşam anneme gideceğiz eşimle beraber annem pazar günü gönene gidiyorda hafta sonu gidemeyiz diye bu akşam gidelim dedik acaba ne mamacıklar yaptı :1:

hayırlısı ne ise o olsun kuzum ne zaman zamanı ise o zaman olsun rabbim istediğimiz zaman nasip eylesin inş. bende normalde hapı bıraktıktan 3. gün oluyordum bu ay 5. gün olsun telaşladım bende kuzum
Aminnn canım tabiki Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun. olursa üzülürmüyüm üzülmem ama biraz daha beklemek istiyorum..
Hayırlısı bakalım.. Sende benim gibisin anlaşılan.. pztside olmazsam bi test alıp bakarım kesin.. :)

kızlar ne yemek var evde..
ben çarşambadan beri saldım kendimi
evde yemeğim var
dünde annemdeydik
bu akşamda taksimdeyiz canlarımm
yemek derdim yok
ama hafta sonu full üm :1: c.tesi kızlardayım
pazarda kızlar bende..
peynirli börek
ıslak kek
mercimek köftesi
makarna salatası yapıcam bu kadar yeter :35:

gezenti seni bende eve gidince ne yemek yapacağım diye uğraşıyorum iyi eğlen kuzum

Aminnn canım tabiki Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun. olursa üzülürmüyüm üzülmem ama biraz daha beklemek istiyorum..
Hayırlısı bakalım.. Sende benim gibisin anlaşılan.. pztside olmazsam bi test alıp bakarım kesin.. :)

rabbimin ilahi takdiri hap içiyorum ben hap ile korunuyoruz ama genede endişe ediyorum hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değil çünkü bende hemen test aldım yaptım çıkmadı birşey kuzum hayırlısı herşeyin hayırlısı inş.

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller ben gene yarın gelip çalışacağım öpüyorum sizi pazartesi görüşüürüz inş. allaha emanet olun emineceğim kendini sakın strese sokma hayırlısı ne ise o olsun inş. edoşum sanada iyi eğlenceler kuzum bol bol eğlen gez dolaş kurtlarını dök yeni yaşında çok çok mutlu ol kuzum öpüyorum yanaklarından seni :16::16::16:

rabbimin ilahi takdiri hap içiyorum ben hap ile korunuyoruz ama genede endişe ediyorum hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değil çünkü bende hemen test aldım yaptım çıkmadı birşey kuzum hayırlısı herşeyin hayırlısı inş.

Aynen aynen canım... benim yılda bir falan oluyo böle o yüzden biraz daha bekliyorum :)

kimsecikler yok ben de anneme geldim zaten aramızda 1 sokak var kocam işten geç gelio bu hafta hep akşam 11 de geldi sıkılıyorum die bugün anneme geldim gerçi dün akşam kuzenim falan gelmişti bana inş.haftaya çalışma saatleri normale dönecek düğün tatili uzun sürdü ondan böyle oldu bu hafta
biz yeni evliyiz ama olur mu böyle...

slm kızlaar, teprik ediyorum kendimi sayfaları ilkkez bitirdim.
Ulen hiç merak etmedinizmi, bu kız öldümü kaldımı dmedinizmi he :20::41:
Topic dökülmüş be yaa, eskiden oku ou bitmezdi vazgeçerdim sonra...

slm kızlaar, teprik ediyorum kendimi sayfaları ilkkez bitirdim.
Ulen hiç merak etmedinizmi, bu kız öldümü kaldımı dmedinizmi he :20::41:
Topic dökülmüş be yaa, eskiden oku ou bitmezdi vazgeçerdim sonra...

Back