Kocayı atlattık ve devam edeyim.
Spicy Buket : Bazen kokoş hatun diyorum bu kıza, fizik süper ayrıca sempatik ve ikna edici bir yapısı olduğunu düşünüyorum.
Estuğ Esra : Hep İpek Tuzcuoğlu aklıma geliyor Esra'dan konu olunca ona benzetiyorum ve onu sevdiğim için Esra'yıda baştan beri seviyordum. Her daim kararlı ve kararının arkasında duran biri olduğunu düşünüyorum.
Denizkoydumadını Zuhal : Zuhal ilk başlarda çok orjinal laflarla gündemde olurdu, şimdilerde ise kenardan köşeden izliyor, Zuhaaal bu sen değilsin özüne dön :))
Nesrin, kul. adını unuttum : Samimi olmak gerekirse Nesrin'e ilk etapta ısınamamıştım, çünkü çok muhabbet edemiyorduk, onunla paylaitığımız tek konu çeyiz paylaşımıydı. Ammaa şuan çok samimi biri olduğunu düşünüyorum.
Daisyrose Aylin : Aylin'im çok duygusal be yaa, az birazda nazlımı acaba diye düşünüyorum bazen. Ama yakışıyor bu kıza bu karakter sırıtmıyor onda, tatlı bir kız yaa.
Ayers Nilay : Nişnlısının fstığı :)) Anasının nazlı kuzusu diyorum ona, çocuk gibi mıncıklayasım geliyor bazen onu, gerçekte nasıldır bilmiyorum ama çocuk masumiyeti var bence onda.
Evet şidilik bu kadar, bazı arkadaşları çok iyi değerlendiremiyorum o nedenle yorum yapmadım, devam edecektim ama eşim yine delürmeden gideyim...