2011 gelin adayları buyrun sohbete

nurgül korunuyor

aylin yada yeliz aklımdan geçen

ayyy kızlarrr bn hala karasızmm istiomm istemıommm oyle bı karasızmm ama anladm kı suan çocuk kaldıracak kafam yokk basım goturmezz buarada pazar gun kayın valıdem gelıo yarn sarma sarıcam pogaca kurabıye yapıcam falan puufff neden gelıosaa sankı cok lazım bnaa laff sokusuruzz artk bol boll bu ara kızlarr bnde asabi davranım temep atıoo ayy bn boyle deıldm hemen sınırlenıomm:((((gece kac oldu bn uyuyamadm kimsecklerde yokkk bırde hamıle kalırsamılk sıze yazacagm bu mutlu haberııı herkese tatlı uykulr

bizimde 4 ay olucak yakında kuzum bn hala iş arayışındayım evime yakın bakıorm.. onun dışında iyiyim allaha hamd olsn.. bebiş henz yok kuzucuğm korunuyorz daha erkn

Allah nice 4 aylar,yıllar görmek nasip etsin canım... Bende evime yakın iş arıyorum.. Ev ilk zamanlar çok keyifliydi ama bizimde 4 ayı geçti evliliğimiz artık sıkıcı,çalışmak şart :(

Allah nice 4 aylar,yıllar görmek nasip etsin canım... Bende evime yakın iş arıyorum.. Ev ilk zamanlar çok keyifliydi ama bizimde 4 ayı geçti evliliğimiz artık sıkıcı,çalışmak şart :(

amin eminecm hepimiz için inşallah.. sorma başta bnde çok keyflydm çalşsam eşimle ewmle böyle ilgilenemem diyordm ama artık onlarda skıcı gelmeye başladı.. bu kadar ewde durmya da alışık diilim sabah yataktan kalktığımda bi uğraşım olsn istyrm kahvaltı ew temzliği akşam yemeği filan artık zaman geçmiyo :( dua edn kızlar

selam kızlarrrr

ben geldimmm 1 ay oldu evleneli hiç giremedim nete...kınam düğünüm balayım süperdi... çok özledim sohbetinizi geçmişe bakamıyorum meraktan çatlıyorum aslında. eve net bağlattığımızda görüşürüz bol bol...
kayınvalideyleyim günün çoğunda ama umduğumdan çok daha iyi geçiyor...
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi....

Günün ve haftanın ilk günaydını benden gelsinnn kuzucuklarımmm :54:
İçim rahatladığı için hemen size haber vermek istedim,çok şükür hastalandım geçte olsa :)
Edoşumun 2 sürprizinden biri buydu sanırım ama öle bi durum olduğunda edoşum ilk sana söylüycem :)
Bide iş görüşmesine gidicem yrn sabah gelince konuşuruz...
Hepinize güzel günler güzel haftalar diliyorummm :16:

Haftanın 2. günaydınıda benden gelsiin...
Slm kızçeler, haftasonunun geldiğini buradaki boşluktan farkediyorum ve yokluğunuz çok belli oluyor...
Birden aklıma geldi, size bir yazı hazırlayayım ve kim hakkında ne düşündüğümü yazayım.
İlk önceee topic sahibimizden başlayayım.
Pandomin Aslı : Aslı'cım cidden çok olgun, benden küçük olmasına rağmen benden olgun olduğunu düşünüyorum hep...
Kradese Deniz : Deniz'de çok olgun fakat aynı zamanda olaylara çok iyi yaklaşabiliyor. Duygusallıktan çok mantık sahibi olduğunu düşünüyorum.
Sehwall Ayşe : Oyyy Ayşe'mi çok seviyorum Allah için. Onu hep kendime örnek alıyorum, hem nasihat alınabilecek bir abla, hemde çok iyi bir arkadaş olarak görüyorum.
Xeddax Eda : Eda gibi dobra yok şu topikte, bazen çatlak diyorum bu kıza. O nedenle içi ve dışının bir olduğunu düşünüyorum.
Su perisi Zülayha : Ya bu kızı kardeşceezim gibi seviyorum, yani benden büyüktü galiba ama küçük kardeş gibi mıncıklayasım geliyo.
Eşim delürdü gitmem lazım kızlar, devam edicem sonra...

Kocayı atlattık ve devam edeyim.
Spicy Buket : Bazen kokoş hatun diyorum bu kıza, fizik süper ayrıca sempatik ve ikna edici bir yapısı olduğunu düşünüyorum.
Estuğ Esra : Hep İpek Tuzcuoğlu aklıma geliyor Esra'dan konu olunca ona benzetiyorum ve onu sevdiğim için Esra'yıda baştan beri seviyordum. Her daim kararlı ve kararının arkasında duran biri olduğunu düşünüyorum.
Denizkoydumadını Zuhal : Zuhal ilk başlarda çok orjinal laflarla gündemde olurdu, şimdilerde ise kenardan köşeden izliyor, Zuhaaal bu sen değilsin özüne dön :))
Nesrin, kul. adını unuttum : Samimi olmak gerekirse Nesrin'e ilk etapta ısınamamıştım, çünkü çok muhabbet edemiyorduk, onunla paylaitığımız tek konu çeyiz paylaşımıydı. Ammaa şuan çok samimi biri olduğunu düşünüyorum.
Daisyrose Aylin : Aylin'im çok duygusal be yaa, az birazda nazlımı acaba diye düşünüyorum bazen. Ama yakışıyor bu kıza bu karakter sırıtmıyor onda, tatlı bir kız yaa.
Ayers Nilay : Nişnlısının fstığı :)) Anasının nazlı kuzusu diyorum ona, çocuk gibi mıncıklayasım geliyor bazen onu, gerçekte nasıldır bilmiyorum ama çocuk masumiyeti var bence onda.

Evet şidilik bu kadar, bazı arkadaşları çok iyi değerlendiremiyorum o nedenle yorum yapmadım, devam edecektim ama eşim yine delürmeden gideyim...

Son düzenleme:
Back