- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.541
inşallah demetim güzel haberlerle gelicem..
Kızlar temiz çıktı sonuclar dicem zaten eminim buna allahın izniyle..
Emoşumda o zamana kadar regl olur inşallah
olmazsada artık çok geç
teyze değiliz olabiliriz olabiliriz olabiliriz %50 sevebiliriz sevebiliriz :86::86:ne kaynatıyorsunuz siz bensiz bakalım emoşummmm hayrola yavru kuşummm
ayy sorma kuzum regl 1-2 gün geciktidee ondan telaşlardayım...
Tabi hamile olma olasılığım %3-5 tir yani korunuyoruzda yinede pztsiye kadar olmam lazım işte :)
İnşallah havalardan falandır diye dua ediyorum :/
ayy sorma kuzum regl 1-2 gün geciktidee ondan telaşlardayım...
Tabi hamile olma olasılığım %3-5 tir yani korunuyoruzda yinede pztsiye kadar olmam lazım işte :)
İnşallah havalardan falandır diye dua ediyorum :/
teyze değiliz olabiliriz olabiliriz olabiliriz %50 sevebiliriz sevebiliriz :86::86:
teyze değiliz olabiliriz olabiliriz olabiliriz %50 sevebiliriz sevebiliriz :86::86:
hayırlısı ne ise o olsun kuzum ne zaman zamanı ise o zaman olsun rabbim istediğimiz zaman nasip eylesin inş. bende normalde hapı bıraktıktan 3. gün oluyordum bu ay 5. gün olsun telaşladım bende kuzum
hayırlısı olsun kuzucan
Aminnn canım tabiki Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun. olursa üzülürmüyüm üzülmem ama biraz daha beklemek istiyorum..hayırlısı ne ise o olsun kuzum ne zaman zamanı ise o zaman olsun rabbim istediğimiz zaman nasip eylesin inş. bende normalde hapı bıraktıktan 3. gün oluyordum bu ay 5. gün olsun telaşladım bende kuzum
kızlar ne yemek var evde..
ben çarşambadan beri saldım kendimi
evde yemeğim var
dünde annemdeydik
bu akşamda taksimdeyiz canlarımm
yemek derdim yok
ama hafta sonu full ümc.tesi kızlardayım
pazarda kızlar bende..
peynirli börek
ıslak kek
mercimek köftesi
makarna salatası yapıcam bu kadar yeter
Aminnn canım tabiki Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun. olursa üzülürmüyüm üzülmem ama biraz daha beklemek istiyorum..
Hayırlısı bakalım.. Sende benim gibisin anlaşılan.. pztside olmazsam bi test alıp bakarım kesin.. :)
rabbimin ilahi takdiri hap içiyorum ben hap ile korunuyoruz ama genede endişe ediyorum hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değil çünkü bende hemen test aldım yaptım çıkmadı birşey kuzum hayırlısı herşeyin hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?