- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.261
akşama ne pişireceğimi bulamadım ya yemekte ne var kızlarr dünde annemdeydik kesin bugün birşey pişirmem lazımm :78:
Maşallah canım ya bazen okuyunca takdir ediyorum sizi:81:...Hem çalışıp eve yorgun geliyosunuz hem de akşam misafire bu kadar hazırlık yapıp misafir ağırlıyorsunuz...Bi de kübracım sen iki can taşıyosun Maşallah Allah kolaylıklar versinkız zuhal dur bi ayılalım bacım ya şimdiden benide strese sokmavalla bende bilmiyorum neyapsam ki . biber dolması yaparım yanınada makarna sanırım. çürümesin evde dolmabiberim var.
dün akşam misafirim geldi annem almanyadan amcam gelmişti onu getirmek istedi benim eve çaya. o gelince babannem halamlar derken baya kalabalık olduk yine. işten eve gittim 6 da evi temziledim kek ve tavuk göğsü yaptım birde hazır milföyden kanepe gibi şeyler.akşam 8:30 da geldiler. ancak bunlar yetişti kızlar. çerez koydum birde daha sonra meyve ikram ettim
Maşallah canım ya bazen okuyunca takdir ediyorum sizi:81:...Hem çalışıp eve yorgun geliyosunuz hem de akşam misafire bu kadar hazırlık yapıp misafir ağırlıyorsunuz...Bi de kübracım sen iki can taşıyosun Maşallah Allah kolaylıklar versin
yorum..valla canım zorda kalınca yapılıyormuş bunu anladım bekarken iştene ve gidince yatardım yemeğe bile halim olmazdı. şimdi temilzik hazırlık hizmet hepsini yapıyor demekki nazımız anamızaymış
yorum..
Doğru canım ben de bekarken eve gidince yemek yer sonra yorgunluktan sızıp kalırdım.Ama şimdi 6da çıkıyorum eve gidiyorum yemek hazırlıyorum sonra yapılacak işlerimi hallediyorum bi de kocişime yorgun görünmemek için elimden geleni yapıyorum:97:...Ama hafta içi misafir ağırlayamıyorum ben ya gelmek isteyenleri haftasonu çağırıyorum:97:
Merhaba kızlar. Ya daha benim evime hiç çaya misafir filan gelmedi. 1 haftalık ewliyken annemleri dayımları almıştım yemeğe. Herşey iyiydi tavuk sote pilav dolma biber kızartma salata mercimek çorba etimek tatlısı yapmıştım. Ama pasta börek işlerinde biraz acemiyim. 15 ekimde işyerindekilar gelicekler çaya. Şimdiden stres yapıyorum ne yapıcam diye. Herkesin ewinde zengin ikram çeşitleri vardı. Yani kalabalıktı menüler. Ay ben napıcam şu yeni ewli kardeşinizede yardım edin:26:
sağol canım tşk.
bitsede sağ salim insanda farklı bir özlem oluyor
Merhaba kızlar. Ya daha benim evime hiç çaya misafir filan gelmedi. 1 haftalık ewliyken annemleri dayımları almıştım yemeğe. Herşey iyiydi tavuk sote pilav dolma biber kızartma salata mercimek çorba etimek tatlısı yapmıştım. Ama pasta börek işlerinde biraz acemiyim. 15 ekimde işyerindekilar gelicekler çaya. Şimdiden stres yapıyorum ne yapıcam diye. Herkesin ewinde zengin ikram çeşitleri vardı. Yani kalabalıktı menüler. Ay ben napıcam şu yeni ewli kardeşinizede yardım edin:26:
internette çok güzel tarifer buluyorum ama daha önce denemediğim için ilk misafire denemek riskli geliyo. E önce kendimize denesem vaktim yok şurda kaldı 1 hafta. Bakalım artık yapıcaz bişeyler. Sizinde gözde tarifleriniz varsa herkesin beğendiği alabilirim fikir olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?