2011 gelin adayları buyrun sohbete

akşama ne pişireceğimi bulamadım ya yemekte ne var kızlarr dünde annemdeydik kesin bugün birşey pişirmem lazımm :78:

kız zuhal dur bi ayılalım bacım ya şimdiden benide strese sokma valla bende bilmiyorum neyapsam ki . biber dolması yaparım yanınada makarna sanırım. çürümesin evde dolmabiberim var.

dün akşam misafirim geldi annem almanyadan amcam gelmişti onu getirmek istedi benim eve çaya. o gelince babannem halamlar derken baya kalabalık olduk yine. işten eve gittim 6 da evi temziledim kek ve tavuk göğsü yaptım birde hazır milföyden kanepe gibi şeyler.akşam 8:30 da geldiler. ancak bunlar yetişti kızlar. çerez koydum birde daha sonra meyve ikram ettim

Maşallah canım ya bazen okuyunca takdir ediyorum sizi:81:...Hem çalışıp eve yorgun geliyosunuz hem de akşam misafire bu kadar hazırlık yapıp misafir ağırlıyorsunuz...Bi de kübracım sen iki can taşıyosun Maşallah Allah kolaylıklar versin

teşekkür ederim canım sende olursun böyle merak etme.valla zorda kalınca yapılıyormuş bunu anladım bekarken iştene ve gidince yatardım yemeğe bile halim olmazdı. şimdi temilzik hazırlık hizmet hepsini yapıyor demekki nazımız anamızaymış

Son düzenleme:
Günaydınnn kısçelerimmmm...
İzmir bugün yine çok sıcak.. bi soğuk bi sıcak hasta olmazsak iyidir :/

valla canım zorda kalınca yapılıyormuş bunu anladım bekarken iştene ve gidince yatardım yemeğe bile halim olmazdı. şimdi temilzik hazırlık hizmet hepsini yapıyor demekki nazımız anamızaymış
yorum..
Doğru canım ben de bekarken eve gidince yemek yer sonra yorgunluktan sızıp kalırdım.Ama şimdi 6da çıkıyorum eve gidiyorum yemek hazırlıyorum sonra yapılacak işlerimi hallediyorum bi de kocişime yorgun görünmemek için elimden geleni yapıyorum:97:...Ama hafta içi misafir ağırlayamıyorum ben ya gelmek isteyenleri haftasonu çağırıyorum:97:

Merhaba kızlar. Ya daha benim evime hiç çaya misafir filan gelmedi. 1 haftalık ewliyken annemleri dayımları almıştım yemeğe. Herşey iyiydi tavuk sote pilav dolma biber kızartma salata mercimek çorba etimek tatlısı yapmıştım. Ama pasta börek işlerinde biraz acemiyim. 15 ekimde işyerindekilar gelicekler çaya. Şimdiden stres yapıyorum ne yapıcam diye. Herkesin ewinde zengin ikram çeşitleri vardı. Yani kalabalıktı menüler. Ay ben napıcam şu yeni ewli kardeşinizede yardım edin:26:

en mantıklısı canım bende zorda kalmadıkça almıyorum yorucu oluyor çünkü ailem diye sorun olmadı yardımcıda oluyorlar eksiklerimdie görmezler ama yabancı zor.

canım artık öyle güzel tarifler varki. ben hayatımda ilk defa mercimek köftesi yaptım geçen gün. herkes bayıldı. açtım netten tarifini aldım uyguladım. yaparsın hiç merak etme. yemek yapabilem pasta börekte yapar. pratik tarifleri seçmeye çalış çeşit olsun güzel yeter.

internette çok güzel tarifer buluyorum ama daha önce denemediğim için ilk misafire denemek riskli geliyo. E önce kendimize denesem vaktim yok şurda kaldı 1 hafta. Bakalım artık yapıcaz bişeyler. Sizinde gözde tarifleriniz varsa herkesin beğendiği alabilirim fikir olarak

kaldim anam gurbet elde hasret sabrimi deniyor
yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor
yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor

nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor
ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor
ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor

kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor
kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor

Benden garip dertli anam senden ayri olmaz yaram
ne sarilan ne seven var eller sen degil ki anam
ne arayan ne soran var caresizim halim yaman.

nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor
ben nezaman bir of çeksem hatrima anam geliyor
ben nezaman bir of çeksem imdada anam geliyor

kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor
kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor

Canım yemek işini yaptıysan hamur,kek, börek işleri çok daha kolay merak etme... hazır kekten bi tremisu yaparsın,yanına hazır yufkadan gül börekleri yaparsın,yanına bi poğaça veya kısır salata tarzı bişi yeter :)

sende yaptıkalrından 3-4 tabak çeşit koyy öyle fazla görünürr bebişim:)) hımm yapacaklarına gelirsek sigara böreği kesinlikle olmalı rus salatsı içine ek olarak mısır koy ve yaparak sarmasını unutma.tatlıda şeker pare yap fıstıklı çok kolay ve harika oluyorr vee pizza yapabilirsinnnn değişiklik olur sıcak sıcak çıkartırsın fırından harika oluyor istersen tarif veriim

mercimek köftem tam kıvamında olmuştu akşam yazayım tarifni yarın getirirm canım. fırsatın olduğu zaman yaparsın. sende dursun tarif. ama bende senden etimek tatlısını istiyorum

selam kızlar,
bugün evde yalnızım annem teyzemlerle karamürsele gitti yengeleri vefat etmiş
eşim de izin almış öğleden sonra evde olucak:))

bir sürü yeni arkadaşlar katılmış aramıza, tanımıyorum ama topiğin eskilerinden olarak hoşgeldiniz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…