2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar,
bugün evde yalnızım annem teyzemlerle karamürsele gitti yengeleri vefat etmiş
eşim de izin almış öğleden sonra evde olucak:))

bir sürü yeni arkadaşlar katılmış aramıza, tanımıyorum ama topiğin eskilerinden olarak hoşgeldiniz diyorum

hoşgeldin adaşımm nasılsın keyfin nasıll :29:
b,de bide bide bişi sorucam evde olmak güzelmi..sıkılmak haricinde :46:

selam kızlar,
bugün evde yalnızım annem teyzemlerle karamürsele gitti yengeleri vefat etmiş
eşim de izin almış öğleden sonra evde olucak:))

bir sürü yeni arkadaşlar katılmış aramıza, tanımıyorum ama topiğin eskilerinden olarak hoşgeldiniz diyorum

Sende hoşgeldin edoş...
Bugün nasılsın ? :)

elifçim bence de hazır kekten tiremisu yap ya da normal pasta şeklinde yap
şu vişne suyuyla yapılan tatlıdan yap acayip pratik
ya da çikolata toplarından yap
gül böreği
makarna salatası
kek yapabilirsin belki o da pratik oluyo
bence bunlar yeter
tabi hazır kekle pasta yaparsan normal kek yapma

evet biliyorm..
ama ben kışın nasıl yataktan çıkıcam bunu düşünüyorum..
Allahtan erkekler kuvvetli yaratılmıslar..
çalışma görevi kadına düşseydi varoluşta
ülke fakir olurdu valla :9:

harbidenn kışın sanırım evde bu kadar sıkılmıycam,en azından soğukta yataktan çıkıp işe gitmektense :))

etimek tatlısının tarifini yelizcim vermişti. Biz onunla işyerinden yakın arkadaşız biliyosunuz. onun izniyle vereyim tarifini:) 1 brd su 1brd şeker 1 brd süt kaynatıyoruz şerbeti için. Etimekleri kare borcama diziyoruz. şerbeti soğuyunca(mutlaka soğuk)üstüne döküyoruz. Etimekler şerbetini çekince hazır muhallebilerden yapıyoruz. soğuyunca muhallebiyide döküyoruz. en üste krem şanti yapıp döküyoruz. Dolapta soğumaya bırakıyoruz. yemeden önce üzerine rondodan çekilmiş ceviz yada fındık döküp afiyetle yiyoruz. çok güzel oluyo hafifbi tatlı.

Bende patatesli karnıyarık böreği yapıcam.Kremşantili kurabiyeden yaparım. kısır belki ufak kaselerde, bide güzel bi tatlı bulurum artık yapıcak. Bi tuzlu kurabiye daha yaparım yeter.

hoşgeldin adaşımm nasılsın keyfin nasıll :29:
b,de bide bide bişi sorucam evde olmak güzelmi..sıkılmak haricinde :46:

Sende hoşgeldin edoş...
Bugün nasılsın ? :)

hoşbuldum fıstıklar, bugün iyiyim çok şükür
dikiş yerim tatlı tatlı kaşınıyor:))

adaşım evde olmak bana sıkıcı gelmiyor, 3üncü kitabımı okuyorum tv seyrediyorum gelen giden oluyor
valla beni işten çıkarsalar hiiiiiiiiiiç mi hiç üzülmem
bir müddet evde olmayı isterim

adaşım evde olmak bana sıkıcı gelmiyor, 3üncü kitabımı okuyorum tv seyrediyorum gelen giden oluyor

Olsun olsun o da geçer tatlım :)
Kesinlikle belli bi süre evde olmak keyifli yani çok çalışınca insanın dinlenmeye ihtiyacı oluyo,ama 2-3 ay sonra tekrar çalışmak istiyosun...
Sen keyfini çıkar edoşumm boşver :)

hoşgeldin edaa. valla evlendik evlenleneli evimizin tadını çıkaramadık . şöyle bir öğlene kadar yatıp güzel bir kahvaltı sofrası akşam koşturmaca olmadan yemek hazırlığı. bende istiyorum şöyle izin verseler 1 ay bi evde kalsam. tabi bu süreç çok uzasa mutlaka sıkılırız.

hoşgeldin edaa. valla evlendik evlenleneli evimizin tadını çıkaramadık . şöyle bir öğlene kadar yatıp güzel bir kahvaltı sofrası akşam koşturmaca olmadan yemek hazırlığı. bende istiyorum şöyle izin verseler 1 ay bi evde kalsam. tabi bu süreç çok uzasa mutlaka sıkılırız.

canım benim, nedense ben kendimi eşime sorumlu hissediyorum 08:30 da kalkıyorum
normalde eşimle beraber 07:00 de kalkıyorum eşim işe giderken beni anneme bırakıyor akşam orda yemek yiyip eve geliyoruz
bazen de annem bizde kalıyor o zaman 08:30 kalkıp kahvaltımızı yapıp biraz yürüyoruz

benim asıl istediğim sağlıklı bir şekilde evimde olmak evimi temizlemek yemek yapmak
arabaya atlayıp istediğim zaman anneme gitmek alışveriş yapmak

sen işten ayırlacaktın kuzum kararını neden değiştirdin?

canım benim, nedense ben kendimi eşime sorumlu hissediyorum 08:30 da kalkıyorum
normalde eşimle beraber 07:00 de kalkıyorum eşim işe giderken beni anneme bırakıyor akşam orda yemek yiyip eve geliyoruz
bazen de annem bizde kalıyor o zaman 08:30 kalkıp kahvaltımızı yapıp biraz yürüyoruz

benim asıl istediğim sağlıklı bir şekilde evimde olmak evimi temizlemek yemek yapmak
arabaya atlayıp istediğim zaman anneme gitmek alışveriş yapmak

sen işten ayırlacaktın kuzum kararını neden değiştirdin?

yok canım değştirmedim eşimin işleri yüzünden biraz stresli bir döneme girdi bende konuşmuştuk ama o sırada söyleyemedim ben işten çıkıcam diye. öylece kaldı bu ay. normalde bu ayın başında söylerim kasımın başındada çıkarım diyordum artık kasımın sonunda çıkacağım gibi gözüküyor. çok yoruldum psikolojik olarak bu işyerinde daha fazla kalmak istemiyorum ama işte insan bir yandanda eşini yalnz bırakmak istemiyor.

yok canım değştirmedim eşimin işleri yüzünden biraz stresli bir döneme girdi bende konuşmuştuk ama o sırada söyleyemedim ben işten çıkıcam diye. öylece kaldı bu ay. normalde bu ayın başında söylerim kasımın başındada çıkarım diyordum artık kasımın sonunda çıkacağım gibi gözüküyor. çok yoruldum psikolojik olarak bu işyerinde daha fazla kalmak istemiyorum ama işte insan bir yandanda eşini yalnz bırakmak istemiyor.

haklısın, bende işyeri maillerimi okudukça oraya dönmek istemiyorum diyorum
ama yeni evlendik genciz eşlerimize yardımcı olmak zorundayız birde cocuklarımıza örnek anneler olmak istiyoruz hepimiz
o nedenle doğru karar vermek gerekiyor
senin psikolojin şimdi cok önemli o yüzden fazla erteleme canım

Evet bende ara ara bakıyorum kimse konuşmuyo gerçekten..
Çok yoğun herhalde işler diye düşündüm :/

valla benim işler artık yoğunlaşmaya başlıyo bundan sonra daha da yoğun olur
ama gene ara ara girer bakarım diyodum size ama kimse bişey yazmıyoki neye bakıcaksam

Back