2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ben geldim sabah iş görüşmesine gittim yine ooooof yorgunluğuma mı üzüleyim, erken kalktığıma mı bilemedim yani...zaten olurda işe başlarsam bir aylık maaşım bu zamanda harcadığım yol paralarını anca karşılar :) :)

benim işlerim yoğun olduğu için fazla yazamıyodum ama sizi takip etmeye çalışıodum şimdi pek kimse yazmıo çok sakin burası...
dün mantar pişiririm demiştim gerek kalmadı annem tavuklu patates yapmış bize de getirdi ben seviyorum diye pilavla çorbanın yanında yedik mantar soteyi bugün yapıcam yanına bulgur pilavımı yapsam acaba diye düşünüyorum şimdi de...

valla yaa nerde bu millet
ee akşama ne yemek var kızlar
benim kayınvalideciğim çağırdı söylemesi ayıp balık yapıcakmış
dünden yemeklerim vardı onlarda yarına kalır artıkın :D

valla yaa nerde bu millet
ee akşama ne yemek var kızlar
benim kayınvalideciğim çağırdı söylemesi ayıp balık yapıcakmış
dünden yemeklerim vardı onlarda yarına kalır artıkın :D

kuzu banada ablamın kızı gelecek ablamlar düğüne gidiyorlar oda bende kalacak patatesli patlıcan yemeğim pilav salata ve cacık ve turşu var bende bide puding yapacağım allah nasip ederse

Yine geldim...
Mercimek çorbası yapmaya karar verdim koydum pişiyor...
Yanına ne yapsam halen düşünüyorum bakalım..
Bi yandan da internetten iş bakıyorum :)

benim işlerim yoğun olduğu için fazla yazamıyodum ama sizi takip etmeye çalışıodum şimdi pek kimse yazmıo çok sakin burası...
dün mantar pişiririm demiştim gerek kalmadı annem tavuklu patates yapmış bize de getirdi ben seviyorum diye pilavla çorbanın yanında yedik mantar soteyi bugün yapıcam yanına bulgur pilavımı yapsam acaba diye düşünüyorum şimdi de...

benimde canım kaç gündür bulgur pilavı çekiyo şöle yoğurtla ne güzel olurrr ama haşlanmış tavuk butu da canım istedi bugün
hangisini yapsam bilemedim ikisini aynı anda yyemeyiz çok gelir bize.

kardeşime bi sorim bakalım ne isticek

selam kızlar
her yerim ağrıyor gribim:5:
sabah eşimi işe yollarken geldim topiğe sonra cıktım uyudum
hala kırgın tüm vucudum
sizler nasılsınız?

benimde canım kaç gündür bulgur pilavı çekiyo şöle yoğurtla ne güzel olurrr ama haşlanmış tavuk butu da canım istedi bugün
hangisini yapsam bilemedim ikisini aynı anda yyemeyiz çok gelir bize.

kardeşime bi sorim bakalım ne isticek

bulgurun yanına haşlanmış tavuk en sevdiğim şey ben zaten pilavı tavuk haşlayıp suyuna yapıorum tavuk suyu olmadan sade pilav yiyemiyorum etobur olduğum için

Back