2011 gelin adayları buyrun sohbete

Burdayım :)

yok tatlım okutmadım zaten çok zaman geçti ama niyet ettim artık bir yasin de olsa okutucam bilen birine arkadaşalrımdan oluşan üç beş kişi açılmıcam artık
şimdi annem çok yoğun köyden geldikleri iin gelen giden fazla e birdebir kaç yakın arkadaşımın nişanı var atlatıp ekim 16 gibi düşünüyorum kısmetse

gamzem napıyon diye ses etmiştim
gözükmüyosun iyimisin

nilgün hoşgeldin canım. bende sordum denize yazar cevap okursa.
nasılsın.

iyiyim çok şükür ayşecim ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz.. cumartesi günü misafirlerim gelecek bu akşam alışverişe çıkıcaz...

dün gece sahilde yürüyüş yaptık çay içtik gezdik.. aman maşallah iyiyiz

sen nasılsın canım ne var ne yok

Benim bu akşam yemek olayı yatar yine akşam arkadaşımn yanına gidicem
başsağlığı için

iyi diyelim iyi olalım ayşeee evdeyim işte can sıkıntısı uğraşacak bişeyler bulmaya çalışıyorum işte kendime ...
nilgünüm Allah iyilik versin evde olmanın tadını çıkar canım.
ben elçine çok diyodum mesela bak iş bulunca bugünlerini ararsın diye şimdi haklısın diyor

ben Allah kısmet eder bebek olursa istiyorum.
eşim aradı toplantısı olacakmış geç gelcekmiş biraz. bende erken çıkayım diyorum eve gidip uyuyum bari eşim gelse bir an önce.

gamzecim sekaparka gitmişsinizdir. çok güzel olmuş oralar.
maşallah Allah nazardan saklasın.
bende iyiyim yeni işe alışma telaşları hayat devam

öptüm herkesi kızlar
gözlerim kapanıyor.

Ayşecim niyetlendim en başta gelin mevlütü olsun diye sonra kaldı işte birşeyler çıkıyor ya kısmet ama yerine getirmem lazım az öz yoksa içim rahat etmicek

geçen hafta sekaparktaydık ayşecim dün akşam değirmendere sahiline gittik bize biraz uzak ama araba olunca mesele olmuyo Allahtan...

kocanı özlemişssin sende baya artık bu akşam hasret giderirsin bende regl'dim bu akşam bende kavusucam Allah kısmet ederse

Son düzenleme:

değirmendere sahili de çok güzeldir.
özledim canım ama bende reglim beklicek kociş. dün soruyor telde bittimi diye.

Ayşecim niyetlendim en başta gelin mevlütü olsun diye sonra kaldı işte birşeyler çıkıyor ya kısmet ama yerine getirmem lazım az öz yoksa içim rahat etmicek

denizim aklında kalır yoksa. Halledersin canım.

kızlar benim kuzenimle kınamda evlilik hakkında konuşuyorduk. yarın nasıl evden çıkacam falan diye.
kuzenim de evli çocuğu var. dediki ayşe o kapıdan çıkınca bida hiçbişey eskisi gibi olmuyor diye.
çok etkilemişti gerçekten beni o sözü.

şimdi bu hafta sonu başka kuzenim evlendi babam tarafından. anlattım böyle böyle dedi diye.
gelin mahsunlaştı hemen. ya diyorum öyle derken herşey daha güzel oluyor onu demek istiyorummm.
evliler de gülüyor evet diyo hepsi.

Banada bekar arkadaşlarım ay nasıl acıyormu diye soruyorlar en çok :)

bende diyorum özel konularhakkında konuşmama kararı aldım :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…