- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.721
allah seni ben onu ayakkabı gibi bişey sandım
Yeter gamzecim daha ne oslun domdurma yerine sende tatlı verirsin kahveyle soğukta domdurma gitmez :)
ben üşüyorum şuan ayaklarım buz kesiti
sen bırak tarifi marifi resimlerin nerde hani ??
ayaklarım çok uzun çıkmıs 38 no.yani
Evet kübra sen görünmüyorsun diye yazdım :) demekki burdaymışşın
kız bunlar senin için 5dk be kuzum eve gidince 10 dakikada yapıp yersin bile
başka şeyler çekmesin de bunlar basit demi yani :)))
:44::44: olabilir dondurmayı değiştirebilirim belkide türk kahvesisin yanında çikolata ikram edebilirim
kübracım düşünemedim kusura bakma
selamm kızlar bende işe yeni geldim annemi doktora götürdüm getirdim.
Benimde cuma akşamı misafirlerim geldi annem patates salatası ve kek yapmıştı bende eve gidince hemen makarna salatası yaptım poğaça yaptım bide hazır şekerpare vardı onu şerbetledim çok güzel geçti. Edacım ikinci kez yapıyorum bu poğaçayı hiç kuru ve sert olmuyo yumuşacık pofuduk pofuduk oldu. Ananene bayıldı tam bana göreymiş diyo ertesi gün kayınvalidemlere gittiğimde yine poğaça yaptırdılar bana çok güzel olmuştu diye. biraz elbise baktım biraz anneme gittim biraz arkadaşım bana geldi falan haftasonuda geçti böyle işte kızlar.
Buketcim de evlendi inşallah çok güzel geçmiştir düğünü.
Nilaycım sana da hayırlı uğurlu olsun canım hoşgeldin aramıza
hoşgeldin esra geçmiş olsun canım.
bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik. benimki iyi hamdolsun haftaya cumartesi randevum var. o günü iple çekiyorum ikili tetsimizde yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırız. cinsiyet konusunda da sıkıştıracağız biraz bakalım söyleyecek mi.
hoşbulduk canım sağolasın.
Valla şu aralar çok iyi gidiyo artık dışardan gören çoğu kişi anlıyo hamile olduğumu benimde salı günü sağlık ocağında cuma günüde doktorumda randevum var bende sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bütün testler tertemiz çıkar canım Allah ın izniyle gösterirse söyler heralde doktorunuz cinsiyetinide canım:)
aminn canım inşallah. şimdi hayırlı bir haber aldım en yakın arkadaşlarımdan biri hamileydi diğeride istiyordu ama olmuyordu uzun zamandır. Aradı şimdi hamileymiş. Nasıl sevindim 3 arkadaş aralarımız 3 hafta hep. Peş peşe doğuracağız allahın izniyle.
ay ne güzel olmuş kübra :) allah isteyen herkese versin
ortak konuşulacak konu daha çok oldu :))
küboşçum hamilelk iyidir inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?