2011 gelin adayları buyrun sohbete

1 paket krem şanti bir kutuda 2 tane oluyor sadece bir poşeti
bir su bardağı sıvı yağ
3 su bardağ un

kremşanti ile yağı çırpıp unla yoğurdum
tepsiyi hafif yağladım

kurabiye şekli verip çatal bastırdım şekil olsun diye
15 pişmesi için yeterli sıcak fırında bakınca pişmiyor gibi görünüyor ama pişiyor bende çıkardığımda sanki hamur gibi elimi bastırdığımda içine giriyor gibi ama durunca 5 10 dk kendine geliyor üzerine pudra şekeri

denzcmmm o kurabıyenn ıcıne bn evde ne varsa koyuyorummm rondodan gecrdıgım cevız fındık falan onlardan atıom oda cok gusel oluyorrr aklında olsunnn kuzum

yapıcam bunu denizciğim.kolay bişiye benziyor

evlendin demek..
vay beee
zaman çabuk akıp geçiyo..
Allahım tamamına erdirsin daim etsin nilaycım..
mutluluklar diliyorum..
nasıl geçti nikah..
artık sende evlisin..topikte bekar kalmadı

Evlendim ya edoşum hakikaten zaman çok çabuk geçiyor.

Nikah güzeldi kalabalıkdı heyecanlıydı.
Sevdiceğimin kolyeyi takamaması tam bir olaydı.
Video var sessizlik kolyeyi takmaya çalışırken bir süre beklemişler sonunda bir alkış kıyamet kahkaha kopmuş.
Kocam benim ya herşeyim çok şekerdi:)

Seni atlamışım sanırım yelizcim
esra yazmıştı not aldım evet fındık felan güzel olur

hiç sorma yelizciğimmm hemde nasıl belli oluyor nerde bu kız yawww ne zaman gelecekmiş cumatesi beni aradı esranın kurabiye tarifini sordu bende bakmadığımmm için cevap veremedim

öbür edada mı yok.,
ben büyük eda diyosunuz sandım
hemşom nerede benim?

amanda aman bu kızçeler beni merak etmişler...
iyiyim kuzucuklarım bişiciğim yok gayet formumdayım..hamdolsun..
nurgülüm o tarifin içine ben biraz katı yağ ve un ekledim..
esranın malzemeleri bana çok az geldi o yüzden..ama güzel oldu denizinde güzel olmus iyi bari..
ayşem yeliz nurgülüm siz nasılsınız kızlar.
deniz aylin nasılsınız kızlar..neler yaptınız hafta sonu

Seni atlamışım sanırım yelizcim
esra yazmıştı not aldım evet fındık felan güzel olur

evt denzcm güsel oluyor oylede dene afıyet olsun

edam bu sabah neşeyle geldm işe herzamanki gibi iş yerndekı oda arkd.biras sinirimi bozdu ama cevap vermedm vermekte ıstemıom bıde ogleden sonra bnm bır arkd.vardıya hamılee kardes gibiyiz onu dr.çıkartacagm dr.gebelıgın bos yada düşük yapmış olabılrsn dedı cunku cuma günü onunla beraber gıdecegm ınsallh bı sey yokturr

iyi bakalım afiyet bal şeker olsun canım benim ne yapayım annem geldi cumartesi akşamı bende kaldı çok güzel geçti kız pazar günüde akşam üzeri biz annemlere gittik mangal yapmaya kuzum o kadar onun haricinde başkada birşey yapmadım alışveriş falan derken akşam oldu kuzu işte dünya telaşı

edacım ben iyiyim kuzummm memleketteydim. bu sabah geldim çok yorgunummmmm.
seninde iyi olmana çok sevindim.

ohh çok şükür sağ salim bitmiş güzel bitmiş..
darısı tüm isteyenlerin basına..
ilk günler ilk zamanlar çok güzel kızlar ya
bizde dün akşam eşimin arkadsının düğünündeydik..
yerinde olmak isterdim kızın..tekrar o duyguları yaşamak..
Nilaycım Rabbim utandırmasın tebrik ediyorum tekrar seni

inşallah bişi yoktur yelizim.

annem sen tokata gidicektin doğruuu.. unutmusum
ne zaman dönüceksin..iş noldu izinmi aldın

canımmm bu sabah itibariyle istanbuldayım ama gözlerimi açamıyorum yorgunluktan.
otobüsten iner inmez işe geldim.
akşam olsa da kocişe kavuşsam diye bakıyorummm
memleketin sana selamı var edacım.

üzme kendini bebeğim bırak dengesizlerle ugrasma..İnşallah yoktur bişeyi..haber et bizede..

denizcim sen mevlütten bahsediyordun canım okuttun mu okutcakmısın ben kaçırdım?

canımmm bu sabah itibariyle istanbuldayım ama gözlerimi açamıyorum yorgunluktan.
otobüsten iner inmez işe geldim.
akşam olsa da kocişe kavuşsam diye bakıyorummm
memleketin sana selamı var edacım.

aleykümselam ayşemmm getiren sağolsun..
ayy yolculuktan sonra iş başı çok kötü oluyo Allah yardımcın olsun ayşem..

Eddacım valla cumartesi bir koşturmaca ile başaldı işten eve gitme misafirler kalabalık tek başıma yetiştireye çalşıyorum eğlenceli güzeldi pazarda evde çamaşır bulaşık öyle işte gördüm foto keşke bende gelebilsem şöyle değişik ortamlara ihtiyac duyuorum :)

sonra cumartesi akşamı bukete gideyim süpriz yapayım dedim eşim programı vardı kaynımla gideyim tek biraz sıkıntılı oluotr oturduğum yer itibari ile sonra nete açtım burayı özel mesaj atmıştı tabi benim kutum dolduğu için klasörü boşalt ypınca silmişim silinmiş diye bişeyde yok hatırladığım kadarıyla baktım istanbul çıkıyor yani aslında görmek isterdim bir an aklıma düştü artık o saatten sonrada aramak istemedim ama keşke dedim gelmedi bana ama ben istedim çağırdı kısmet omayınca olmadı bilindik değildi ilk kez duydum aklımda hiç kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…