- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #99.501
Ay bende kendimi düşündüm bir an.
Hayatta beceremem öyle oynamayı, kazma gibi adamın karşısında, kendimden nefret ettiririm heralde :))
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatta beceremem öyle oynamayı, kazma gibi adamın karşısında, kendimden nefret ettiririm heralde :))
anam yok sen dur zaten bebişde anne karnında öğrenmesin hayatın zorluklarını görsün önce..![]()
bizimki hayal zaten sadece..alcak değiliz loo
esram şarkıyı begendim kuzucum..
ahahahha annemde bana kazulet der hep halay da bile kazık gibi duruyormuşum.
bizimki hayal zaten sadece..alcak değiliz loo
esram şarkıyı begendim kuzucum..
okudummm bebişimmm iyisini yapmışsın eşim izin vermedi hapa bu ayda kullanamadım kendi korunuyor iyi gidiyor bakalım böylee
bukoooooooooooooooo çokk mutluu olll canımmmmmmmmmmmmmmm herşey gönlünce olsunnn kına gecemde herkes şarkıyı sesli bağaıra bağıra söyledii harikaydı kınamm millet bayıldıı konyalı olunca vurduk kaşıklara sende çok eğlenn tadını çıkarrrr:92:
ben hiç düşünmedim bile adam ben olduğuma inanmaz. kübra senmisin bu falan der. hiç bana göre performanslar değil![]()
aynen kübra
bana göre de değil hiç
zaten yapsam benimkide der benim hanım gitmiş yerine başkası gelmiş
alemsiniz kızlar çok sağolun.
Aylinnnn canım görmedim ki şekerim atlamışım çok teşekkür ederim sen bana sıranı vermedin ama ben genede evleniyorum![]()
'Boşayım gitsin demi Meltem'bu ne demek Esra ben bunu anlayamadım gerçekten empati kurarak sana yardımcı olmak adına içimden gelenleri yazmıstım ama karışmamak gerekiyormusum ben bunu anladım
meltem darılma ama herşeyin altında bişey arıyomuşsun gibi geliyo bana
yani tamamen şaka yoluyla söyledi bence onu esra
'Boşayım gitsin demi Meltem'bu ne demek Esra ben bunu anlayamadım gerçekten empati kurarak sana yardımcı olmak adına içimden gelenleri yazmıstım ama karışmamak gerekiyormusum ben bunu anladım
buketcim nasılsın meyve sularıda dağıtıldı ağlatabildikmi seni
allah allah buna simdi nie alındın anlamadım canım...
yani haklısın ama napayım simdi bosanayım mı daha 2 haftalık evliyken demek istedim aslında...
bu cumlenın altında baska bısey yok yani yanlıs anlama lutfen...
zaten sadece o cumleyı yazmadım altına da iste zamana ihtiyacımız var ıkımızın de,eskiden bu kadar ana kuzusu degıldı aslında gıbı bıseyler yazmıstım...
evet bak zaten sıramı vermeye gerenk yokmuş dimi
aynen şarkı sözünde olduğu gibi hiç ağlayasım yok canım yaptığınız herşey için çok teşekkür ederim