• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Deniz olsa cevizli lokum dağıtırdı

:1::1:

$Cevizli%20Lokum.jpg

Aklın kalmasın gelin hanım al bakalım afiyet olsunnn:56:

anam yok sen dur zaten bebişde anne karnında öğrenmesin hayatın zorluklarını görsün önce..:60:

Kankim benim düğünümde son ayındaydı. :) Kınada düğünde hiç oturmadı.
Millet habire aman sen oynama etme diye sölendiler kıza.
Yok ben şimdi oynamıcam nezaman oynucam diye hop hop oynadı :)
Minik kızımız oldu Ramazanın birinci gününde.
O günden beri kız durmuyo. Eli dursa bacağı durmuyo. Bebek Kıpır kıpır hareketli. Uyurken bile elini bacağını sallıyo :60:
Hala düğünün etkisinde çocuk galiba :62: Aklıma geldi

Ay bende kendimi düşündüm bir an.
Hayatta beceremem öyle oynamayı, kazma gibi adamın karşısında, kendimden nefret ettiririm heralde :))

Esra kave içiyodum püskürttürdün :))
Hayal ettim yazdıklarını :))

bizimki hayal zaten sadece..alcak değiliz loo :60::60:
esram şarkıyı begendim kuzucum..

Kızım biraz geçsin ben onu gerçeğe dönüştürcem :60:

okudummm bebişimmm iyisini yapmışsın eşim izin vermedi hapa bu ayda kullanamadım kendi korunuyor iyi gidiyor bakalım böylee

bukoooooooooooooooo çokk mutluu olll canımmmmmmmmmmmmmmm herşey gönlünce olsunnn kına gecemde herkes şarkıyı sesli bağaıra bağıra söyledii harikaydı kınamm millet bayıldıı konyalı olunca vurduk kaşıklara sende çok eğlenn tadını çıkarrrr:92:

hadin kızlar halaya buketide alınnn:64::64:
Eki Görüntüle 265956

Alemsiniz kızlar çok sağolun.

Aylinnnn canım görmedim ki şekerim atlamışım çok teşekkür ederim sen bana sıranı vermedin ama ben genede evleniyorum:1:

'Boşayım gitsin demi Meltem'bu ne demek Esra ben bunu anlayamadım gerçekten empati kurarak sana yardımcı olmak adına içimden gelenleri yazmıstım ama karışmamak gerekiyormusum ben bunu anladım

'Boşayım gitsin demi Meltem'bu ne demek Esra ben bunu anlayamadım gerçekten empati kurarak sana yardımcı olmak adına içimden gelenleri yazmıstım ama karışmamak gerekiyormusum ben bunu anladım

meltem darılma ama herşeyin altında bişey arıyomuşsun gibi geliyo bana
yani tamamen şaka yoluyla söyledi bence onu esra

Hayır Aylin darılacak gücenecek bir durum yok eger varsa bir sıkıntınız benimel de paylasın burdaki herkesin yas grubu belli ben saka amaçlı yazdıgını düşünseydim bunu yazmazdım
meltem darılma ama herşeyin altında bişey arıyomuşsun gibi geliyo bana
yani tamamen şaka yoluyla söyledi bence onu esra

allah allah buna simdi nie alındın anlamadım canım...

yani haklısın ama napayım simdi bosanayım mı daha 2 haftalık evliyken demek istedim aslında...

bu cumlenın altında baska bısey yok yani yanlıs anlama lutfen...

zaten sadece o cumleyı yazmadım altına da iste zamana ihtiyacımız var ıkımızın de,eskiden bu kadar ana kuzusu degıldı aslında gıbı bıseyler yazmıstım...

Hakkında hayırlısı neyse o olsun gerçekten yasadıklarına üzülmüştüm samimi ve içten bir şekilde yazdıgımı düşünmüştüm öyle bir cümle kurmussun ki bosayım gitsin demi meltem ben sana boşan demedim bundan sonra yorum yapmıyorum
allah allah buna simdi nie alındın anlamadım canım...

yani haklısın ama napayım simdi bosanayım mı daha 2 haftalık evliyken demek istedim aslında...

bu cumlenın altında baska bısey yok yani yanlıs anlama lutfen...

zaten sadece o cumleyı yazmadım altına da iste zamana ihtiyacımız var ıkımızın de,eskiden bu kadar ana kuzusu degıldı aslında gıbı bıseyler yazmıstım...

Back