• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hap içiyorum yazdım ama okunmu bilmiyorum zuzuş

okudummm bebişimmm iyisini yapmışsın eşim izin vermedi hapa bu ayda kullanamadım kendi korunuyor iyi gidiyor bakalım böylee

bukoooooooooooooooo çokk mutluu olll canımmmmmmmmmmmmmmm herşey gönlünce olsunnn kına gecemde herkes şarkıyı sesli bağaıra bağıra söyledii harikaydı kınamm millet bayıldıı konyalı olunca vurduk kaşıklara sende çok eğlenn tadını çıkarrrr:92:

hadin kızlar halaya buketide alınnn:64::64:
$halay3_1237894645.jpg

okudummm bebişimmm iyisini yapmışsın eşim izin vermedi hapa bu ayda kullanamadım kendi korunuyor iyi gidiyor bakalım böylee

bukoooooooooooooooo çokk mutluu olll canımmmmmmmmmmmmmmm herşey gönlünce olsunnn kına gecemde herkes şarkıyı sesli bağaıra bağıra söyledii harikaydı kınamm millet bayıldıı konyalı olunca vurduk kaşıklara sende çok eğlenn tadını çıkarrrr:92:

bende düğünümde kına gecemde kaşıklarla oynamıştım.
Yakın arkadaşlarımız konyalı.
E bizde yakınız. Şakuduk şukuduk oynamak güzel :)

:64:hopaaaaa tey tey tey teyyyy. Halay başı benim haa :64:
Tokat yöresine ait 50 'lik diye bi halay var onuda oynayalım. Edayla yaseminin yöreden.
Damat halayı oynayalım :) Ankara havası olmadan olmaz zaten.
Mezdeke :)) Roman havası hopaa. Ayaklarım şişti bee :)

abe kızlar trakyalı var burda. ben epinizi ezer geçerim roman avasında. aydi hep beraber şakşuka şakşuka yiyemedim şakada şukaaa

:64:hopaaaaa tey tey tey teyyyy. Halay başı benim haa :64:
Tokat yöresine ait 50 'lik diye bi halay var onuda oynayalım. Edayla yaseminin yöreden.
Damat halayı oynayalım :) Ankara havası olmadan olmaz zaten.
Mezdeke :)) Roman havası hopaa. Ayaklarım şişti bee :)

ne varsa yine topik sahibinde var ölüleri canlandırıyo ben dahil :60::60::60:

Back