• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam kızlarr

bukett allah mesut canımm
bi yastıkta kocayın inşş :))

kızlar çıkıyorum
buket tekrar mutluluklar
kazasız belasız hallet dön bebişim
bi yastıkta kocayın
hadi öptüm byeeeeee

çok sağol canım amiiiin bir evleneyim bende kocamla mutlu günler geçirim seni kıskandıracağım:60:

buko ya listenin sonundaydın bi zamanlar. yarın senin günün.:nazar:
Bide inanamıyorum yarın evleneceğine :) Niye dersen ben son bir hafta koştur koşturdum iki dakka oturamamıştım :))
Herşeyi son zamana sıkıştırmaktan :1: Fotocuyuda son gün ayarladık. Damatlık ayakkabısınıda son gün aldık. :D
Amann ne telaşlıydı.

köy fasulyesini nerden bulucaz? yada nasıl anlarız köy fasulyesi olduğunu.
Cidden önemli mevzu ya. Eşim kuru fasulyeyi seviyo. Genelde bütün erkekler seviyo

köy ürünleri satan yerler bulacaksın bebişim bizim burda pazarlarda nohut fasulye herşey satılır herşey doğall ohh miss :27: akrbalarda var köyde gönderiyorlar şanslıyım bu yönden konya demek tahıl baklagiller demekkk :52:

köy ürünleri satan yerler bulacaksın bebişim bizim burda pazarlarda nohut fasulye herşey satılır herşey doğall ohh miss :27: akrbalarda var köyde gönderiyorlar şanslıyım bu yönden konya demek tahıl baklagiller demekkk :52:

zuzuş sana gelenlerin bir kısmınıda bize sat olmazmı :17:

nESrin bi saçını makyajını görseydik ya :(
Hemen siliverirdin :((

canım eşime söz verdim eklemicem diye o yüzden ekleyemiyorum
yoksa size ekliyordum biliyosun resim
kaç kere ekledimde
ama bu kez gerçekten başka
nolur kusuruma bakmayın
normalde sizlerden süphem yok sizleri seviyorumm

kızlar bende kaçıyorum yemek hazırlayacağım daha...

buketcim herşey istediğin gibi olur umarım,hiç pürüz olmadan...geri dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor olacağız...

hepinize iyi akşamlar kızlar öptüm sizi...

Back