• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

düğündaşşş 3 gündür çalışıyorum eşim evde, kahvaltıya anneme gidiyor hergün orda yani:)) benden çok görüyorr.herkes aynı olacak aynı davranacak diye bir zorunluluk yok sen bunlardan örnek alıp kızma sakın eşine evinin mutluluğunu sağlamakla zorunlusun sen bebişimm

Buket benim yarın dügünüm olsa;kuaföre giderdim gerekli bakımları yaptırırdım suratıma falan maskeler yaptırırdım gelinlikle ilgili son pürüzleri kontrol ederdim fotografcıyla konusurdum çiçegimi ayarlardım bu lite böyle uzayıp gider

selam kızlar
buketim mutlu ol
kızlar sizde mutlu olun bende olayım
cumanız da mübarek olsun

reglim karnım ağrıyor.
bu akşam yola çıkıyorum kocişten ayrılmak zor...

şiir gibi oldu yukarısı.
bakayım geçmişe ne yazmışsınız.

Ayşecan slm .)
evet o göerdüğün metro ile gidip geliyorum :)

sen hangi proje için geliyorsun bursaya geçende burdaydın ne zaman gelip gidiyorsun
yetişemiyorum hızına :)))

düğündaşşş 3 gündür çalışıyorum eşim evde, kahvaltıya anneme gidiyor hergün orda yani:)) benden çok görüyorr.herkes aynı olacak aynı davranacak diye bir zorunluluk yok sen bunlardan örnek alıp kızma sakın eşine evinin mutluluğunu sağlamakla zorunlusun sen bebişimm

valla kızıyorum yanı elımde degıl:)

ya benım esım de oyleydı ama suan annesının etkısınde...onlar uzakta gıdemıyor ya, benım aılemle cok sıkı fıkı olup onları sankı kenara atmıs gıbı olcak...oyle bır psıkolojı ıcınde yanı hıssedıyorum...

Zaten ıkıde bır artık onu da yaparsam benı aılem reddeder heralde falan dıyor...o yuzden suan kendını benım aılemden gerı cekıyor...

Esra yanlış anlama da senin eşinin çocuktan farkı yok bir de agzına emzigini ver tam olsun nefret ederim ya böyle anne kuzusu erkeklerden (KINAMIYORUM)kadının uzakta olması bile fark etmiyor resmen parmagında oynatıyor senin eşin annenlere de annesinin korkusundan gidemiyordur Ayse iyi yolculuklar

Esra yanlış anlama da senin eşinin çocuktan farkı yok bir de agzına emzigini ver tam olsun nefret ederim ya böyle anne kuzusu erkeklerden (KINAMIYORUM)kadının uzakta olması bile fark etmiyor resmen parmagında oynatıyor senin eşin annenlere de annesinin korkusundan gidemiyordur Ayse iyi yolculuklar

meltemcim zaten esra çok hassas sende damarına damarına vuruyosun..
biz içinde değiliz esranın anlattıkları şeyler var ama bu yorumu yapabilecek kadar beraber yasamıyoruz..
bi bayan için kolay değilse bazı şeyler erkek içinde kolay değil..
esra sende çok yıprattın kendini..azıcık güçlü olmaya çalış..ben zamanında bunları düşünmekten başımda saç kalmadı..
tmm kabul ediyorum hasssa dönem anlayıs istiyoruz falan ama bi yerde bıktırırsın adamı..
en azından şu sıra annemde annem deme..(kendi kendinede olsa..) düşünmemeye çalış..yuvana eşine adapte ol..
ona hafta sonu ne yemek yapsam hosuna gider şeyler düşün..sil at kafandan artık olumsuz şeyleri..
herkesn hayatı farklı kişiler farklı bunu kabul etmek lazım..

Slm kızlaaar, herkese hayırlı cumalar.
Hava bozuk ve sıkıcı bir gün gerçekten.
Kimsecikler kalmamış, herkes izin alıp kaçtımı yoksa :))
Benim sol bacağımda accayip bir kasılmaz var, yarın regl günüm onun belirtisimi bilmiyorum ama gece çok zorlandım.
Bu gece uyuyamadım çok yorgun olmama rağmen, içimde sıkıntı vardı hep, annemi arayıp konuşmak istedim ama rahatsız etmek istemedim :(:(

Benim sol bacağımda accayip bir kasılmaz var, yarın regl günüm onun belirtisimi bilmiyorum ama gece çok zorlandım.
Bu gece uyuyamadım çok yorgun olmama rağmen, içimde sıkıntı vardı hep, annemi arayıp konuşmak istedim ama rahatsız etmek istemedim :(:(

sanada hayırlı cumalar canım hoşgeldin evet hava karanlık bayağıda yağıyo yağmur. Hayırlara çıksın canım sıkıntında

Damarına vurmak için söylemiyorum gerçekten Esranın eşine sinir oldugum için onu yazmıstım esranın anlattıklarından yola çıkarak zaten bu yorumu yaptım kaynana resmen parmagında oynatıyor tarzından bir durum hissettim neyse Esra kusura bakma seni kıracak bir şey yazdıysam özür dilerim

Bu arada eşim eve muhabbet kuşu getirdi, 15 gün sonra geri götürecek.
Yavru ve çok az ötüyor, sadece bilgisayardan kuş sesi açınca onlara karşılık veriyor ne yapsam acaba.
Zaten yakında bezlicem pislik batırdı ortalığı, zaman zaman kafesinden çıkarıyorum biraz dolaşsın diye habire pisletiyor :((

kızlar ben geldim bankaydı oydu buydu derken ancak gelebildim. bugün gerçekten çok sıkıcı hayırlısıyla eivme gitsemde temzilik yapsam.

esracım hadi bakalım yarında olmazsan birtest bekliyoruz sende hafta sonu olurda bişey haberi alırsan bizede bildir :62:

Buket benim yarın dügünüm olsa;kuaföre giderdim gerekli bakımları yaptırırdım suratıma falan maskeler yaptırırdım gelinlikle ilgili son pürüzleri kontrol ederdim fotografcıyla konusurdum çiçegimi ayarlardım bu lite böyle uzayıp gider

bende elimde toz bezi dükkanın tozunu alıyorum:1:

selam kızlar
buketim mutlu ol
kızlar sizde mutlu olun bende olayım
cumanız da mübarek olsun

reglim karnım ağrıyor.
bu akşam yola çıkıyorum kocişten ayrılmak zor...

şiir gibi oldu yukarısı.
bakayım geçmişe ne yazmışsınız.

çok sağol canım

günaydn kızlarrr ,ya hava ne kadar sıkıcı bugün ...
Buketttttt hadi hayırlısı bakalım yarın büyük gün.İnş. sorunsuz geçer canım...

Amin canım inşallah sorunsuz atlatırız

Back