• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübraaaaa merak etmeeee ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde sabahın 9da :) pazar günü açık olun :60: :60: :60:

:60::60: sırf bu yüzden gelicem pazar sabahı deniz. sor bacım buketi bulursak sorarız

bii tek bekar ben kaldım o görev benim kimseye vermem hem sen hamişsin kızına ayıp olur öle şeyler duymasın cıkss :39:

allah mı söyletti kız dedinnnn :1: evet yavru kuşum duymasın teyzesii

günaydınn kızlarr
Buket cimde evlilik yolunda ilk adımı atmış bir ömür boyu mutlu olun canım evinizden huzur sağlık mutluluk hiç hiç eksik olmasın düğününde balayınında sonuna kadar tadını çıkar canım.

Bende dün akşam bütün evi temizledim bugün misafir çağırmayı düşünüyorum o yüzden gece evde kalmadık ev kirlenmesin yatak bozulmasın diye:9: Evi topladım aldım kocayı annecime gittimm:49:

Denizcim tarif bu yap kesinlikle pişman olmayacaksın

Malzemeler:
1 paket oda sıcaklığında margarin
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1/2 çay bardağı sirke
1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz,1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı mahlep,susam,çörekotu üzerini süslemek için
2 yumurta sarısı üzeri için.
alabildiği kadar un 4-5 su bardağı( kulak memesi yumuşaklığında olacak

Yapılışı: bütün malzemeyi karıştırıp ununu yavaş yavaş ilave edelim
hamurumuz kulak memesi yumuşaklığında olunca hamurumuzu
tezgahın üzerine alın ve özleşinceye kadar yoğurun.Hamurdan küçük parçalar koparıp istediğiniz şekillerde hazırlayıp yağlı kağıt serdiğimiz
fırın tepsimize diziyoruz.üzerine yumurta sarısı,susam ve çörekotu serpip
180 C fırınımıza koyuyoruz.üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.afiyet olsun.

denizcim tarif bu yap kesinlikle pişman olmayacaksın

malzemeler:
1 paket oda sıcaklığında margarin
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1/2 çay bardağı sirke
1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz,1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı mahlep,susam,çörekotu üzerini süslemek için
2 yumurta sarısı üzeri için.
Alabildiği kadar un 4-5 su bardağı( kulak memesi yumuşaklığında olacak

yapılışı: Bütün malzemeyi karıştırıp ununu yavaş yavaş ilave edelim
hamurumuz kulak memesi yumuşaklığında olunca hamurumuzu
tezgahın üzerine alın ve özleşinceye kadar yoğurun.hamurdan küçük parçalar koparıp istediğiniz şekillerde hazırlayıp yağlı kağıt serdiğimiz
fırın tepsimize diziyoruz.üzerine yumurta sarısı,susam ve çörekotu serpip
180 c fırınımıza koyuyoruz.üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.afiyet olsun.

pastanelerddeki tuzlu kurupastaları çok severim bende denicem bunu kesin

Deniz sonuçta senin misafirin kendi evinde agırlasan daha iyi olmaz mı kuzum bu akşam tozunu al temizligini yap yarın sabah da erkenden anneni ablanı çagır onlar sana yardım ederler

bende dün evi süpürdüm açık olan yerleri sildim balkonlarımı yıkadım..
yarın kızları almak istiyorum ama bu haftada keyfim yok pek bilmiyorum

eda ya insanın keyfi olmayıncada hiç misafirini istediği gibi ağırlayamıyor. bende lise arkadaşlarımı mecburiyetten acele acele çağırdım ama hiç memnun kalmadım kendi ağırlamamdan. keşke acele edip sıkıştırmasaydım

kızlar sahi hoca bize de mehiri boşandıktan sonra ödenir derler ama yanlış o kadının güvencesi çok uzatmadan geline ödenecek dendi 50 gr da anlaştık 10 çeyrek altın dedim beğenmedi hoca 20 olsun dedim olmaz dedi 50 gramda anlaştık. çıkarkende mehiri ihmal etmeyin çokgeciktirmeden gelin hanıma verin dedi şahidimede tembihledi kontrol et diye:1:

Deniz sonuçta senin misafirin kendi evinde agırlasan daha iyi olmaz mı kuzum bu akşam tozunu al temizligini yap yarın sabah da erkenden anneni ablanı çagır onlar sana yardım ederler

meltemcim batması kirlenmesi benim için sorun değil hiç sonuçta hergün gelen insanlar değil
ilk bize geliyordu sonra fikir değişti bende farketmez dedim ne diyeyim ben gidip eksikliklerimi bile aldm hani şekerliklerim 3 tane idi gittim yine bir kaçtane daha ldım kalabalık insanalr ordan oraya ulaşmasın diye ama işte bazen böyle şeyler oluyor bana evini felan güzelce temizle dedi çıkıp bakarlar çeyizdeki gibi bende tmizi zaten bir süpürge yapmam lazım dedim :)

onlar biz fark etmiyor ama bir öyle bir böyle insnalr bize geliceğini biliyor
bende akşamdan hazırlayıp işe gwlirim en azından işten yana sıkıntım olmasın evime gelmiyorlarsa gitmemenin anlamı yok

zaten bu davet konusu bek bir ilginç
ben şaşırıyorum yeni evli olanlar davet edeip çağırırlar
tam tersi oldu günümzde bizler çağırıyoruz gerçi hala ben o mantıktayım çsğırlarsa gidyorm sonra ben çağırmayı düşünüyoum fırsat ve sıramı kaptırmasam :)

edacık sen şimdi öyle keyifsiz gibisindir ama arkadaşalrın geldimi iyi olursun iyi gelir değişiklik
ah benim arkadaşlarım çoğu il dışında buradakiler toplu çağırmayı düşünüyorum tek tek uğraşamam ki
bende yakın olsam gelsem keşkeeeee benimde değşikliğe ihtiyacım oluyor ara ara

Back