• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Damarına vurmak için söylemiyorum gerçekten Esranın eşine sinir oldugum için onu yazmıstım esranın anlattıklarından yola çıkarak zaten bu yorumu yaptım kaynana resmen parmagında oynatıyor tarzından bir durum hissettim neyse Esra kusura bakma seni kıracak bir şey yazdıysam özür dilerim

Konuyu tam bilmiyorum ama.
Meltem'cim karşıdakinin öz eleştiri yapabimesi için bizim eleştirmemiz gerekiyor bence.
Açıkçası ben yazılanlardan (çok aşırıya kaçılmadıkça) hep kendime pay çıkarmaya çalışıyorum.
Arkadaşımız kırılmasın bu hususta, yazılanlar kesinlikle kötü niyet içermiyordur.
Sonuçta sanal ortamda olsa bu kadar zamanlık muhabbetimiz var tanıdık birbirimizi.

kızlar ben geldim bankaydı oydu buydu derken ancak gelebildim. bugün gerçekten çok sıkıcı hayırlısıyla eivme gitsemde temzilik yapsam.

esracım hadi bakalım yarında olmazsan birtest bekliyoruz sende hafta sonu olurda bişey haberi alırsan bizede bildir :62:

Kız Kübraa hiç aklımda yoktu inanki :))
Zaten eşim olmaz umutlanma dedi.
Küçük bir ağrım var desem had hemen test yaptıralım diye dalga geçiyor.
Olmadığına inandırdı beni yani saolsun...

bende elimde toz bezi dükkanın tozunu alıyorum:1:

çok sağol canım

Amin canım inşallah sorunsuz atlatırız

Bukeeeet, şafak 1 :))

Akşama ne giyeceksin?Kızlar bu arada Koton'da çok güzelindirim var 9.90'a çok güzel bluzlar 29.90'a da çok güzel elbiseler var bilginiz olsun

meltem kotonu sevemiyorum çünkü pek kapalılara uygun şeyler yapmıyor. bu ara hiç kıyafet alamam ama bugün colin s in kataloğunu gördüm .çok güüzel deri ceketler var bayıldım. hamile olmasam alırdım.

haftaya amcamın oğlunun düğünü var. ne giyeceğim derdine düştüm birde kınası ikik ıafet derdi

Esra bende sizi o kadar benimsemişim ki mesela Bukete pratik fikirler veriyorum ya da her duyugum bildigim şeyleri sizinle paylaşıyorum belki evli degilim o evin içerisine girdikten sonraki psikolojiyi bilemem ama en önemli faktör hepimiz anne kuzusuyuz ve tabiki yakın oldukça görüyoruz annelerimizi Esranın annesi yemekler yapıyor yolluyor yani kadın elinden gelen herseyi yapıyor ama diger tarafta kaynana faktörü akşam hem eşinin cebinden arıyor hem de esrayı arıyor esra evde mi degil mi?ben bu yorumu okuyunca çok sinirlendim ve o niyetle yazdım

Kapalı arkadaslarımda da en sevdigim tarz trenckotları çok hoşuma gidiyor colinse bakıcam şimdi amcanın oglu yakında o yüzden şık olman lazım hem yeni gelinsin hem de bebiş de var mutlaka gözler üzerinde olur nazar boncugu tak seçenekler neler ;nişanda giydigin kıyafetini ya da kınanda giydigin kıyafetini kınada giysen dügün için yeni bir şey alsan olur mu?
meltem kotonu sevemiyorum çünkü pek kapalılara uygun şeyler yapmıyor. bu ara hiç kıyafet alamam ama bugün colin s in kataloğunu gördüm .çok güüzel deri ceketler var bayıldım. hamile olmasam alırdım.

haftaya amcamın oğlunun düğünü var. ne giyeceğim derdine düştüm birde kınası ikik ıafet derdi

Kotonda zaman zaman pantolon üstüne güzel elbiseler oluyor, ayrıca bluzlar falan güzel oluyor canım.
Onun dışında bende pek gitmiyor(d)um...

Esra bende sizi o kadar benimsemişim ki mesela Bukete pratik fikirler veriyorum ya da her duyugum bildigim şeyleri sizinle paylaşıyorum belki evli degilim o evin içerisine girdikten sonraki psikolojiyi bilemem ama en önemli faktör hepimiz anne kuzusuyuz ve tabiki yakın oldukça görüyoruz annelerimizi Esranın annesi yemekler yapıyor yolluyor yani kadın elinden gelen herseyi yapıyor ama diger tarafta kaynana faktörü akşam hem eşinin cebinden arıyor hem de esrayı arıyor esra evde mi degil mi?ben bu yorumu okuyunca çok sinirlendim ve o niyetle yazdım

Valla canım benim psikoloji yine aynı :)
Yine aynı şeylere takılıyorum, sadece uzaklık var sizlerden farklı olarak işte.

Kapalı arkadaslarımda da en sevdigim tarz trenckotları çok hoşuma gidiyor colinse bakıcam şimdi amcanın oglu yakında o yüzden şık olman lazım hem yeni gelinsin hem de bebiş de var mutlaka gözler üzerinde olur nazar boncugu tak seçenekler neler ;nişanda giydigin kıyafetini ya da kınanda giydigin kıyafetini kınada giysen dügün için yeni bir şey alsan olur mu?

aslında iki takım yeni kıyafetim var ama bir kaç ay önce kardeşi evlendi onun düğününde giydim :60: mecbur onun düğününde giyidğimi bunun kınasında giyeceğim. bunun düğününede evdekilerden değişik bir kombinasyon yapacağım . hamileyim ya şimdi ne alsam ilerde olmayacak göbişçıktı :60: bide boşuna masraf idare edeceğim. çok sevdiğim biri değil :37:

aslında iki takım yeni kıyafetim var ama bir kaç ay önce kardeşi evlendi onun düğününde giydim :60: mecbur onun düğününde giyidğimi bunun kınasında giyeceğim. bunun düğününede evdekilerden değişik bir kombinasyon yapacağım . hamileyim ya şimdi ne alsam ilerde olmayacak göbişçıktı :60: bide boşuna masraf idare edeceğim. çok sevdiğim biri değil :37:

ben ne yapıcam asıl haftaya en yakın arkadaşımın nişanı var sonraki hafta akraba düğünü bi sonraki hafta yine bi düğün daha e bu düğünlerin kına geceleride var ve benim kıyafetlerim hiç olmuyo göbektennn..:49:

Kübra'cım göğüs altından büzgülü aşağ doğru genişleneyen şık bir kıyafet alabilirsin.
Hem ileride de giyebilirsin.
Benim şuan bile o tarz kıyafetlerim var.

evet aslında aklımda öyle bir elbise var bakınıyorum görürüsem alıcam. ilerdede giyerim

ben ne yapıcam asıl haftaya en yakın arkadaşımın nişanı var sonraki hafta akraba düğünü bi sonraki hafta yine bi düğün daha e bu düğünlerin kına geceleride var ve benim kıyafetlerim hiç olmuyo göbektennn..:49:

canım bizimde kasımda eşimin teyzesinin kzıının düğünü var tabi birde kınası. onlarda çok şık olmam lazım. bütün akrabaları geliyor. o zamana kadar karnım çok çıkmazsa bir gömleğim var onu giyeceim pantalonuda var takım. tabi o zamana pantolon dar gelmezse.:60: olmadı ona uygun pantolon almam gerekecek

Back