- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #99.381
arkadaşın nişan elbisesi için bişeyler ayarlayabildimi canım?
Bakıyomu hala
Dün almış bi tane canım çok içine sinmemiş ama artık vakti kalmadığı için mecbur kaldım diyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşın nişan elbisesi için bişeyler ayarlayabildimi canım?
Bakıyomu hala
evet aslında aklımda öyle bir elbise var bakınıyorum görürüsem alıcam. ilerdede giyerim
canım bizimde kasımda eşimin teyzesinin kzıının düğünü var tabi birde kınası. onlarda çok şık olmam lazım. bütün akrabaları geliyor. o zamana kadar karnım çok çıkmazsa bir gömleğim var onu giyeceim pantalonuda var takım. tabi o zamana pantolon dar gelmezse.olmadı ona uygun pantolon almam gerekecek
emin ol pantolonun dar gelicek canım çünkü bayramda aynı şeyi yaşadım bi baktım hiç bi pantalonum olmuyo yani bacakta problem yok ama düğme kapanmıyo mecbur hamile pantalonu aldım sende biran önce bi tane edin bence çünkü oturunca normal pantalonsıkıyo insanın karnını
ben normalde hep pantolon giyerim kot. hiç biri rahat olmuyor karnımı sıkıştırıyor şimdiden. etek giyiyorum bikaç haftadır. görenler şokta. sen etek giyermiydin diyorlar. mecbur kaldım etek daha rahat. sanırım o pantolonda olmaz çünkü 36 beden di. ben şimdiden bakınayım gömleğe uygun bişeyler
Bukeeeet, şafak 1 :))
slm millet eşimin eniştesi vefat etmiş kayınvalidemler gittiler ist e
bukommm korunma yöntemini ne yaptın kuzummm![]()
Bukeeeet, şafak 1 :))
slm millet eşimin eniştesi vefat etmiş kayınvalidemler gittiler ist e
bukommm korunma yöntemini ne yaptın kuzummm![]()
bencede canım olmaz muhtemelen. Ya bide bu dönem ara sezon ya bişey bulamıyosun çok fazla yeni sezonlarda çok pahalı oluyo ne yapcaz bilmem.
Akşama misafir geliyo bana kızlar. Anneme söyledim o bana kek ve patates salatası hazırlıcak bende eve gidince yanına ne yapsam diye düşünüyorum şunlar geldi aklıma makarna salatası, kısır, poğaça, börek hangi ik çeşiti yapıyım? farklı bişey yok klasik şeyler ama akşam vakti yeni şeyler deneyip macera aramayım kendime diyorum.
bencede canım olmaz muhtemelen. Ya bide bu dönem ara sezon ya bişey bulamıyosun çok fazla yeni sezonlarda çok pahalı oluyo ne yapcaz bilmem.
Akşama misafir geliyo bana kızlar. Anneme söyledim o bana kek ve patates salatası hazırlıcak bende eve gidince yanına ne yapsam diye düşünüyorum şunlar geldi aklıma makarna salatası, kısır, poğaça, börek hangi iki çeşiti yapıyım? Farklı bişey yok klasik şeyler ama akşam vakti yeni şeyler deneyip macera aramayım kendime diyorum.
Akşama misafir geliyo bana kızlar. Anneme söyledim o bana kek ve patates salatası hazırlıcak bende eve gidince yanına ne yapsam diye düşünüyorum şunlar geldi aklıma makarna salatası, kısır, poğaça, börek hangi iki çeşiti yapıyım? farklı bişey yok klasik şeyler ama akşam vakti yeni şeyler deneyip macera aramayım kendime diyorum.
dün almış bi tane canım çok içine sinmemiş ama artık vakti kalmadığı için mecbur kaldım diyo.
bence canım yanına birde börek yap yeter. ama dersen ki bir çeşit daha olsun hazır kurabiye alabilirsin sen yapabilirsin. yada bir çeşit salata daha makarna salatası. poğaça çok doyurucu olur akşam çayı ya onu boşver.
bence 2 salataya gerek yok kurabiye ve börek yap
ama salata istiyosan haşlanmış tavukla göbek salata yapabilirsin bence
o zaman şöyle kekle patates salatasının yanına giderken hazır kurabiye alıyım. Evdede ya poğaça yada börek yapıp ekliyim yanına?
inşallah nişanında çok rahat eder elbideyle çok memnun kalır![]()
Esra'cım ısırarla krem şantili kurabiye yapın diyorum.
Bu hafta 3 kez yaptım hiç ziyan olmadı...
esra yanlış anlama da senin eşinin çocuktan farkı yok bir de agzına emzigini ver tam olsun nefret ederim ya böyle anne kuzusu erkeklerden (kınamıyorum)kadının uzakta olması bile fark etmiyor resmen parmagında oynatıyor senin eşin annenlere de annesinin korkusundan gidemiyordur ayse iyi yolculuklar
Esra'cım ısırarla krem şantili kurabiye yapın diyorum.
Bu hafta 3 kez yaptım hiç ziyan olmadı...