• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya canım bencede bunlar islamın gerektirdikleri. işte usulünce bişey söylemek lazım. zaten artık hak gözeten gözetiyor gözetmeyen mehiri bile umursamıyor. ibende 200 gr demişim orda ama bilinçli demedim. sanki alıcammı eşimden. şimdi hepsini.
Herkese merhaba...Kübracım nedendir bilmiyorum ama okuduklarımdan seni kendime çok benzettim ve kendime çok yakın hissettim...söylemek istedim:17:
Hamileymişsin canım Allah bebişini sağlıkla,sıhhatle kucağına versin inşallah.Bir de burcunu merak ettim temmuzdaymış doğumgünün acaba aslan mısın yengeç mi?

Aman huzursuz mutsuz olduktan sonra ne yapayım altını parayı işte dinimizin gerektirdiği için

eşim düğün gecesi taktı bana yüz görümlük :) küçük şirin bir kolye o gün bugündür
çıkartmıyorum hiç hiç beklemiyordum çok şaşırdım ve hiç bahsetmemişti şuan 50 tane bileziğe bedel sanki benim için çok kıymetli ve severek takıyrum

Bizim 3 dk sürdü eşim yolda gelirken tempihledimi ne gramını bile kendi söyledi yani :) bende kafamda netleştiriyordum :)

bizimde 19 mayısta kıyıldı :) düğünden önce tanıdık hoca

bizim de dugun gunu esimin memleketinde kıyıldı...3 dakika falan surdu bizim de:)

mehir olarak da adam kendi 1 gram altın,zaten siz fazlasını yapmıssınızdır dedi ...ucuza gittik yani:)

biz de abdest falan almadık,benim uzerimde gelinligim,makyajım falan tam anlamıyla hazırdım yani dugune..

Herkese merhaba...Kübracım nedendir bilmiyorum ama okuduklarımdan seni kendime çok benzettim ve kendime çok yakın hissettim...söylemek istedim:17:
Hamileymişsin canım Allah bebişini sağlıkla,sıhhatle kucağına versin inşallah.Bir de burcunu merak ettim temmuzdaymış doğumgünün acaba aslan mısın yengeç mi?

hoşgeldin aminn canım. çok teşekkür ederim. rabbim istediğiniz hayırlı bir zamanda sizede yaşatsın bu güzel duyguyu. temmuz 18 canım yengeç burcuyum. ve sanırım bütün özelliklerini taşıyorum. sen hangi brçsun

Valla ben nikah hazırlığı bile yaptım :) takımımın eteğini giymiştim üstüne blüz ve uygun br eşarp

belli bir süre onlar gidene kadar öyleydim abdest aldım evde olduğu için aslında onlar çağırmıştı erkek evindem kıyılıyor ne normali babam bizim evde kıyılacak demişti :)

hoşgeldin aminn canım. çok teşekkür ederim. rabbim istediğiniz hayırlı bir zamanda sizede yaşatsın bu güzel duyguyu. temmuz 18 canım yengeç burcuyum. ve sanırım bütün özelliklerini taşıyorum. sen hangi brçsun
Amin canım inşallah...Biz daha bi süre bebiş düşünmüyoruz ama kısmet tabi:1:Ben de 19 ağustos doğumluyum.Aslanım ama yükselenim yengeç.Beni tanıyanlar da aslandan çok yengece benzeyen özelliklerim olduğunu söylüyorlar:)

Amin canım inşallah...Biz daha bi süre bebiş düşünmüyoruz ama kısmet tabi:1:Ben de 19 ağustos doğumluyum.Aslanım ama yükselenim yengeç.Beni tanıyanlar da aslandan çok yengece benzeyen özelliklerim olduğunu söylüyorlar:)

Bende yengeççççççççççççççççççççç
:61:

ben seviyorum burcumu. bazen melankolik oluyorum ama olsun duygusallığım sakinliğim hoşuma gidiyor. en çokta eşimin. ama bir yandan da diyor çok güçlü değilsin hemen üzülüyorsun hakkını savunamıyorsun. çocuğumuz olursa her yönden sana benzesin ama bu yönden bana benzesin diyor.:60: kendisi de koç

ben seviyorum burcumu. bazen melankolik oluyorum ama olsun duygusallığım sakinliğim hoşuma gidiyor. en çokta eşimin. ama bir yandan da diyor çok güçlü değilsin hemen üzülüyorsun hakkını savunamıyorsun. çocuğumuz olursa her yönden sana benzesin ama bu yönden bana benzesin diyor.:60: kendisi de koç
Benim de çok duygusal bi yapım var.Hemencecik üzülebiliyorum.Eşim de aslan.hatta aynı gün doğumgünlerimiz:)))Ama o benim kadar duygusal değildir

Benim de çok duygusal bi yapım var.Hemencecik üzülebiliyorum.Eşim de aslan.hatta aynı gün doğumgünlerimiz:)))Ama o benim kadar duygusal değildir

yükselen etkiliyor olabilir canım. ama erkekler bizim gibi değiller. bazen diyorum aslında çok zıtız. şu sevgi aşk olmasa sanırım kadınla erkek ezeli düşman olabilir.

yükselen etkiliyor olabilir canım. ama erkekler bizim gibi değiller. bazen diyorum aslında çok zıtız. şu sevgi aşk olmasa sanırım kadınla erkek ezeli düşman olabilir.
Evet canım erkekler bizim gibi değiller gerçekten.Aslında belki de zıt olduğumuz için birbirimizi tamamlıyoruz ve beraberliğimizi yürütebiliyoruz.

Evet canım erkekler bizim gibi değiller gerçekten.Aslında belki de zıt olduğumuz için birbirimizi tamamlıyoruz ve beraberliğimizi yürütebiliyoruz.

ya kızlar bn sıze katılmıorummMM mesela eşlernzle aynı şeyi düşünp aynı anda uyuyup uyanmıyormuyuz evin yemegını temzlıgını beraber yapmıyormuyuz ne bilim aynı şeylerı hissediyoruz geneli deil ama eşim böyle bnm çok benzıos sankı ben:)))hattaa benlerimiz bile aynı aynı yemeklerı sevıoruz

kızlar resmlerı sorunsuz yükledm nasıl oulyorda resm acılmıyor albüm boş gözüküyorr saçmalık albüm kapağı ekledm resm vr halbuki anlamdm tekrar yükle diom resmlern oldugunu gösterıyorrr

ya kızlar bn sıze katılmıorummMM mesela eşlernzle aynı şeyi düşünp aynı anda uyuyup uyanmıyormuyuz evin yemegını temzlıgını beraber yapmıyormuyuz ne bilim aynı şeylerı hissediyoruz geneli deil ama eşim böyle bnm çok benzıos sankı ben:)))hattaa benlerimiz bile aynı aynı yemeklerı sevıoruz
Aynı şeyleri yaptığımız,aynı anda aynı şeyleri düşündüğümüz oluyo tabii ama genel olarak farklıyız biz.Ben farklı olmayı seviyorum aslında:)))

Back