- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #99.221
Adalina ne iş yapıyosun sen canım merak ettim de:26:Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gercekten sagolun dun yorumlarınız bana iyi geldi baya...
zaten evlenmeden once annemleri yalnız bırakıcam,babam dugunumu goremicek diye oldukca uzuluyordum,benim icin zaten zordu evlenmek snr bir de ustune kayınvalideyle bir suru sorunlar yasandi dugunde,esimin de ailesine sert cıkmadıgını gorunce iyice endiselendim,su an halimi gorseniz her tarafım ucuk icinde sıkıntıdan...bunalıma girdim resmen...gorenler noldu sana boyle diyor...
ama artık o kadar takmamaya karar verdim,evliligimin en guzel gunlerini boyle sıkıntılı gecirmicem,kocamla ikimiz mutluyuz,kayınvalidemin bunu bozmasına izin vermicem...onu idare etmesini ogrenmem lazım...
annemle kardesimi de evliligimiz oturdukca daha cok gormeye caliscam...zaten annem de bgn daha yeni evlisiniz siz kızım kocanı yalnız bırakma tabi gelmicen bana fazla dedi...
zamanla onlar da ben de alıscaz heralde...babamın yokluguna bile ister istemez alıstık aslında,yarası hep icimizde ama yine de hayat devam ediyor iste hepsine alısıyor insan, buna da alıscaz....
destekleriniz icin sagolun...derdimi sizlerle paylastıkca rahatlıyorum....
aynen canım hayatındaki olumsuzlukları hep çıkarr güzel şeyler düşün sevinçle git evinee bugünler heycan dolu kötü geçmesine sakın izin verme.ruhunu mutlu tutki mutlu ol.karamsarlıkla bu dünya hiç çekilmiyorr![]()
Adalina ne iş yapıyosun sen canım merak ettim de:26:Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Ben aslında buralardayım ama aktif olarak sohbete katılamıyorum çoğu zaman yoğunluktan.Ben de 2,5 aylık evliyim ve kocişimle çok mutluyummm:))))kamuda calısıyorum böyle yazmakta bı sakınca yok sanırımDDDD
sennle yenı tanısıyoruz sanrm bn ılk defa goruyorum cunku senı bn bn 4 aydır evlı ve mutluyumDDD peki senn
Ben aslında buralardayım ama aktif olarak sohbete katılamıyorum çoğu zaman yoğunluktan.Ben de 2,5 aylık evliyim ve kocişimle çok mutluyummm:))))
allah mutluluğumuzu daimi etsin kızlar
amn cumlemızı kızlarr yaaaaaaa
ee akşama ne yemeklerı vr bakalm bnm eşim nöbetçi bnde gezmeye gıdecegm bugun evde yalnız kalacagm püfffffff
yemek falanda yapmamm
canım hiççç bişey yapmak istemiyor. eşimde inşallah yer gelir. olmadı kahvaltılık yeriz bugünde .
her gün yemek yenmıo zaten nurgulcm bugun kahvaltı yapın bazen bızde oyle yapıos cunku hafta ıcı beraber kahvaltı yapamıoruz
yelizz resimlerine baktım coook guzeller,allah hep boyle mutlu etsin sizi...
amn cumlemızı kızlarr yaaaaaaa
ee akşama ne yemeklerı vr bakalm bnm eşim nöbetçi bnde gezmeye gıdecegm bugun evde yalnız kalacagm püfffffff
yemek falanda yapmamm
allah mutluluğumuzu daimi etsin kızlar