• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla ayşe dün akşam konuşuyoruz annemler bizdeydi. ablam diyor ekim kasım aralık ocak şubat mart nisan ooooo çok var daha. aslında veet çok var ama ne günler geldi geçti. haftanın bir başını hatırlıyoruz birde bakıyoruz sonu gelmiş. rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin. her ayın tadını çıkarmaya çalışacağım inşallah.

O kadar hızlı geçiyoki canım valla diyodum 3 haftalık hamileyim şimdi olmuş 19 hafta nasıl geçti anlamadım

kızlar bugün ikindiden sonra imam nikahımız kıyılacakta sırası ile neler olacak namaz kılacak mıyım anlatabilir misiniz?

yok canım namaz falan bilmiyorum ben. sadece abdestini al eşarbını falan. kabul ettin mi ettim diyeceksin :60: sonrada mehir isteyeceksin. ben biraz abartmıştım ne bileyim aklıma ilk geleni söyledim 200 gr altın :60: altının gramı 104 falan yaklaşık 20.000 tl :60::60::60: zenginim kızlar kağıt üstündeee

kızlar bugün ikindiden sonra imam nikahımız kıyılacakta sırası ile neler olacak namaz kılacak mıyım anlatabilir misiniz?

Canım bizde hiç öyle şeyler olmadı,hatta biz abdest almadık yani kınadan sonra makyajım falan vardı sadece başımı örttüm imam gerek yok abdest almanıza ben dua okuycam siz değil dedi... :)

hoca konuşuyor
evlilik şöledir böledir
imanın şartını anlatıo
islamın şartını anlatıo
bunları yapmak gerektiğini anlatıp
xten doğma buket x ten doğma x i koca olarak kabul ediyormusun
evet
ediyormusun evet
ediyormusun evet

diceksin aynısını damada yapıcak
şahitlere sorucak
ve bende sizi Allah katında evli kılıyorum dicek
mehiri anlatıcak ve ne istediğini sorucak
dualar okucak amin yaptırıcak
bu arada kağıda yazıcak ve kağıdıda sana vericek
bizimki cüzdana koymuştu
evlenmeden önce kesinlikle kıymıyor
dğünde kıyılcaksa nikah kıymam diyormuş.inatçı biraz

hoca konuşuyor
evlilik şöledir böledir
imanın şartını anlatıo
islamın şartını anlatıo
bunları yapmak gerektiğini anlatıp
xten doğma buket x ten doğma x i koca olarak kabul ediyormusun
evet
ediyormusun evet
ediyormusun evet

diceksin aynısını damada yapıcak
şahitlere sorucak
ve bende sizi Allah katında evli kılıyorum dicek
mehiri anlatıcak ve ne istediğini sorucak
dualar okucak amin yaptırıcak
bu arada kağıda yazıcak ve kağıdıda sana vericek
bizimki cüzdana koymuştu
evlenmeden önce kesinlikle kıymıyor
dğünde kıyılcaksa nikah kıymam diyormuş.inatçı biraz

evet zeynep yasak ya bizde tanıdık bir imam bulduk ama adam yinede davetiyemize baktı . davetiyeyi gösterirseler kabul eder. sonuçta düğün bitip o saatten sonrada imam nikahı çok zor ya

yok canım namaz falan bilmiyorum ben. sadece abdestini al eşarbını falan. kabul ettin mi ettim diyeceksin :60: sonrada mehir isteyeceksin. ben biraz abartmıştım ne bileyim aklıma ilk geleni söyledim 200 gr altın :60: altının gramı 104 falan yaklaşık 20.000 tl :60::60::60: zenginim kızlar kağıt üstündeee

Canım bizde hiç öyle şeyler olmadı,hatta biz abdest almadık yani kınadan sonra makyajım falan vardı sadece başımı örttüm imam gerek yok abdest almanıza ben dua okuycam siz değil dedi... :)

evet zeynep yasak ya bizde tanıdık bir imam bulduk ama adam yinede davetiyemize baktı . davetiyeyi gösterirseler kabul eder. sonuçta düğün bitip o saatten sonrada imam nikahı çok zor ya

Anladım kızlar namaz kılmıyoruz yani. Ben genede eve gidip abdest alayım ne olur ne olmaz belki namaz kıldırır hoca. Bizde davetiye götüreceğiz hocaya o akşam o saçla başla telaşe ile çok zor olur kıyılsın çıksın aradan

Anladım kızlar namaz kılmıyoruz yani. Ben genede eve gidip abdest alayım ne olur ne olmaz belki namaz kıldırır hoca. Bizde davetiye götüreceğiz hocaya o akşam o saçla başla telaşe ile çok zor olur kıyılsın çıksın aradan

Eğer imam tanıdıksa sorun olmaz canım,bizimde nikahtan önce kıyıldı... Bide anne babalar falan bütün herkes olunca sorun çıkarcaklarını sanmıyorum...:)
Bu arada bize verdiği kağıdı biz ne yaptık acaba :44:

Bizim 3 dk sürdü eşim yolda gelirken tempihledimi ne gramını bile kendi söyledi yani :) bende kafamda netleştiriyordum :)

bizimde 19 mayısta kıyıldı :) düğünden önce tanıdık hoca

ay bizimkide tanıdık herkesi tanır.
ama adam davetiye fln dinlemio
bide cüzdanı incelio :D
annem hediye hazırlamıştı
çorap havlu vs bişiyler
onuda almıodu zar zor babam ikna etti
pasta kestik ay onuda yemio

ayy ben imam nikahını hatırlamak bile istemiyorum uyuz olmuştum bütün aile toplanmışlar bir araya dedim eşime diğer odaya geçelim hocada oraya gelsin annesi bırakmadı neymiş hoca sohbet vericekmiş ayy iğrençti hoca o kadar çok konuştuki bide bize sorular falan sordu akıllı görümcemde bizi videoya kaydetmiş. İmam nikahını hatırladıkça sinirim zıplıyo bide üstüne şerbet dağıttılar ayy içim kalkmıştı aşırı tatlıydı

Bize imam dediki mehiri gerdekten önce damadın sana vermesi lazım o yüzden makul bişeyler söylemen lazım dedi...
Bende 20 tane altın dedim,eşimden düğünde takılanlardan verdi 20 tane bunlar mehirin diyerek 3 kere :)

Back