- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.141
valla ayşe dün akşam konuşuyoruz annemler bizdeydi. ablam diyor ekim kasım aralık ocak şubat mart nisan ooooo çok var daha. aslında veet çok var ama ne günler geldi geçti. haftanın bir başını hatırlıyoruz birde bakıyoruz sonu gelmiş. rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin. her ayın tadını çıkarmaya çalışacağım inşallah.
valla dayanıyorum rondoyu açıp temzileyip yıkayana kadar ağlarım daha iyi
bende pratik soğan doğrayıcı aldım ve tüm ümidim onda inşallah iyi birşey çıkar.
Eki Görüntüle 265308
Ayy bunları merak ediyorum bende buket,kullanınca haber ver.. :)
Bende braununki var valla çok rahat kızz,yani hep tezgahta zaten,altıda hemen yıkanıyo...:)) Gözyaşlarım değerli soğan için akıtamam:)))
kızlar bugün ikindiden sonra imam nikahımız kıyılacakta sırası ile neler olacak namaz kılacak mıyım anlatabilir misiniz?
kızlar bugün ikindiden sonra imam nikahımız kıyılacakta sırası ile neler olacak namaz kılacak mıyım anlatabilir misiniz?
tantitoniden büyük ümitle almıştım canım ilk yemeğimde kullanırım hemen söylerim sana
hoca konuşuyor
evlilik şöledir böledir
imanın şartını anlatıo
islamın şartını anlatıo
bunları yapmak gerektiğini anlatıp
xten doğma buket x ten doğma x i koca olarak kabul ediyormusun
evet
ediyormusun evet
ediyormusun evet
diceksin aynısını damada yapıcak
şahitlere sorucak
ve bende sizi Allah katında evli kılıyorum dicek
mehiri anlatıcak ve ne istediğini sorucak
dualar okucak amin yaptırıcak
bu arada kağıda yazıcak ve kağıdıda sana vericek
bizimki cüzdana koymuştu
evlenmeden önce kesinlikle kıymıyor
dğünde kıyılcaksa nikah kıymam diyormuş.inatçı biraz
yok canım namaz falan bilmiyorum ben. sadece abdestini al eşarbını falan. kabul ettin mi ettim diyeceksinsonrada mehir isteyeceksin. ben biraz abartmıştım ne bileyim aklıma ilk geleni söyledim 200 gr altın altının gramı 104 falan yaklaşık 20.000 tl zenginim kızlar kağıt üstündeee
Canım bizde hiç öyle şeyler olmadı,hatta biz abdest almadık yani kınadan sonra makyajım falan vardı sadece başımı örttüm imam gerek yok abdest almanıza ben dua okuycam siz değil dedi... :)
evet zeynep yasak ya bizde tanıdık bir imam bulduk ama adam yinede davetiyemize baktı . davetiyeyi gösterirseler kabul eder. sonuçta düğün bitip o saatten sonrada imam nikahı çok zor ya
Anladım kızlar namaz kılmıyoruz yani. Ben genede eve gidip abdest alayım ne olur ne olmaz belki namaz kıldırır hoca. Bizde davetiye götüreceğiz hocaya o akşam o saçla başla telaşe ile çok zor olur kıyılsın çıksın aradan
evet zeynep yasak ya bizde tanıdık bir imam bulduk ama adam yinede davetiyemize baktı . davetiyeyi gösterirseler kabul eder. sonuçta düğün bitip o saatten sonrada imam nikahı çok zor ya
Bizim 3 dk sürdü eşim yolda gelirken tempihledimi ne gramını bile kendi söyledi yani :) bende kafamda netleştiriyordum :)
bizimde 19 mayısta kıyıldı :) düğünden önce tanıdık hoca
kaç gram altın diyeyim ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?