• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

doğru esracım yaaa hatlar karıştı benimmm.
benim kocamda balık burcu dediğin gibi çoook duygusal.
sevgi yumağı halindeyiz 2balık ben bide diyorum balık doğurayım da iyice sevgi yumağı olalımm.
eşin ne burcu canım.

Benim kocanınki biraz karışık canım 23 kasım doğum günü olduğu için bazı yerlerde Akrep bazı yerlerde Yay geçiyo ama bana daha çok Akrep burcunun özelliklerini taşıyo yoksa balık la yay anlaşamaz zaten

benimde eşim 11 nisan doğmlu çocukta 16 nisan gibi gözüküyor. Akşam konuşuyoruz diyorum ben çocuğu 21 nisana kadar tutmam lazım ki boğa olsun koç olursa çok zorlar beni seninle aynı burç iki koçla nasıl başa çıkarım. :60: Diyor bence seninle aynı burç olsun senin karakterin çok güzel diyor. Yok dedim çocuğu temmuza kadar tutamam içimde :60:

evet boğa olursa güzel olur
benim eşim boğa çok uysaldır kendisi
oyy canım benim :69:

Biz eşimin doğumgününde evlendik ya
bide ayarlayayım da yine o gün doğurayım bari
3 kutlama birden çıkıverir :60:

benimde eşim 11 nisan doğmlu çocukta 16 nisan gibi gözüküyor. akşam konuşuyoruz diyorum ben çocuğu 21 nisana kadar tutmam lazım ki boğa olsun koç olursa çok zorlar beni seninle aynı burç iki koçla nasıl başa çıkarım. :60: diyor bence seninle aynı burç olsun senin karakterin çok güzel diyor. yok dedim çocuğu temmuza kadar tutamam içimde :60:
hehe süper kübracım bencede tutma canımmm.
ya 200 gün kaldı yazıyo ya sende 200 gün geçer mi diye düşündüm ama ne günler geçti dimiii.

Benim kocanınki biraz karışık canım 23 kasım doğum günü olduğu için bazı yerlerde Akrep bazı yerlerde Yay geçiyo ama bana daha çok Akrep burcunun özelliklerini taşıyo yoksa balık la yay anlaşamaz zaten
hımmm akrep demek.
enteresan olur akrep balık ilişkisi akrep çok baskın değil mi?

iyiymiş aylincim 3 kutlama birden.

bizde 10 nisanda evlendik 11 nisan eşimin doğum günü bebekte 16 nisan gözüküyor. eşim bazen diyor erkenden çıkartalım bebeği benimle yanı gün doğsun :60:

benimde eşim 11 nisan doğmlu çocukta 16 nisan gibi gözüküyor. akşam konuşuyoruz diyorum ben çocuğu 21 nisana kadar tutmam lazım ki boğa olsun koç olursa çok zorlar beni seninle aynı burç iki koçla nasıl başa çıkarım. :60: diyor bence seninle aynı burç olsun senin karakterin çok güzel diyor. yok dedim çocuğu temmuza kadar tutamam içimde :60:

Benim abimde 22 nisan boğası ve boğa burcu gerçekten çok güzel bir burç... öncelikle hayırlı,sağlıklı evlat olsun tabiki ama özellikleri açısında boğa olur inşallah :)

ayy alemsiniz valla :))

hehe süper kübracım bencede tutma canımmm.
ya 200 gün kaldı yazıyo ya sende 200 gün geçer mi diye düşündüm ama ne günler geçti dimiii.

hımmm akrep demek.

iyiymiş aylincim 3 kutlama birden.

valla ayşe dün akşam konuşuyoruz annemler bizdeydi. ablam diyor ekim kasım aralık ocak şubat mart nisan ooooo çok var daha. aslında veet çok var ama ne günler geldi geçti. haftanın bir başını hatırlıyoruz birde bakıyoruz sonu gelmiş. rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin. her ayın tadını çıkarmaya çalışacağım inşallah.

bize de gel tatlımmm ev öle çok kirlendi ki.
yani bi makine aç bide sil yeter :97::97::97: temizlenir.. :78:
bende artık cuma iş çıkışı yapıcam işlerimi ütülerimi falan gece Bursa yolcusuyuzzz :82:

yoksa cumatresi eceyle düğünüme gelip süpriz mi yapacaksınız süper olur canım gelin beklerim

günaydın kızlar
dün akşam ufak çaplı bi kaza atlattım
çay demlemiştim kocişimle çay keyfi yapıcaktık
tam bardakları hazırladım çay döküyorum
çaydanlığı sapı bi koptu heryere çay döküldü tezgah mutfak dolapları halım battı
üzerime de geldi
tayt vardı üstümde hemen banyoya girdim çıkardım soğuk su tuttum allahtan çok fazla yanmadı
kocişimde çok korktu
sonra birlikte temizledik mutfağı halıyı da balkona koyduk
daha yeni yıkamıştık halıyı battı yaa çok üzüldüm
bugün halı yıkamacıya vericem bu sefer uğraşmıycam
ama sinirim bozuldu çok yaaa:50:

Geçmiş olsun Aylincim verilmiş sadakan varmış sana pek birşey olmadığı için halına üzülmüşsün ama Allah korusun bacağın felan çok yansaydı o zamanda halı paramparça olsada bana birşey olmasaydı derdin

canım hiç kendinide nişanlınıda sıkıntıyakoyma bazı şeyler zamanla olur. başlarda tv nin olmaması avantaj bile. bizde çoğu şeyi sonradan aldık ki hala da eksiklerimiz var. avizeler aynalar portmanto falan. yavaş yavaş alıyorum güzeloluyor bizede iş çıkıyor yeni yeni :60:

Desene biz evlendikten sonra çok sıkılacağız:1::1:

kızlarrrr bukett ozelkle sna parfüm öneriorum:DDD

sandal ağacı ve tarçın kokuları en seksi kokular dıe bılınır hugo boss dene yada channel cance,coco matmazel,donna caran birde givenchy parfümü cok güsell seç begn al

Benim farorim romance onu kullanacağım canım

2 Esranın da evini görmedim ben merakla bekliyorum Buket hangi parfümü kullanacaksın?Ayakkabının altına ismimi yazmayı da unutma tek bekar ben kaldım

raplh loren romance ı kullanacağım canım favori kokum

Evde annenle boyadıgınız saç rengin hangisiydi canım o resmini yüklermisin o benim çok hoşuma gitmişti ben de yapabilirim bir de nasıl bir model yaptıracaksın?sakın sarı saça mavi ya da pembe tonlarında makyaj yaptırma

içimimi okudun kız sarı saça açık mavi far ve pembe allık ve rujdan başka birşey gitmiyorki canım mecbur öyle yaptırcağım ki bana en çok o tonlar yakışıyor

günaydınlarr

buket saçın nerdee
albüme baktım yok buramı ekledin göremiyrm ben

Daha kablom yok evime götürdüm galiba canım çektim ama pcye yükleyemiyorum

hımmm akrep demek.

Canım baskın değilde biraz başına buyruk yani canı neyi nasıl isterse o şekilde yapıyo pek fazla danışmaz oturup konuşmaz nasıl yapalım diye herşeyi kendi kendine halletmeye çalışıyo. HEsap vermeyi sevmez ne yapması gerektiğini kendisine söylenmesinden hiç hoşlanmaz. Ama çok mantıklıdır hep doğru kararı verir.

tmm cnm nefret ederim soğan doğramaktan
gözlerim şıp şıp oluveriyor sırf soğan için aldım
gelsinde yazarım :D

bende pratik soğan doğrayıcı aldım ve tüm ümidim onda inşallah iyi birşey çıkar.

$soğan doğrama.JPG

Back