2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bu pazar düğün gibi nikahım olacak ne güzel değil mi?

Çıldırıcam kızlar ya herkes nikaha gelmek istiyor.Bizim taraf gelince sevdiceğimin tarafıda geliyor.
Herkes öğrenmiş:(İşden izin almıyalım diye pazara almıştık şimdi de kalabalık arasında kalıcam:(

hiç anlamam davet edilmeyen kişiler neden gelirler..
ama gelsinler ya daha güzel aslında..insan acayip mutlu oluyo

hiç anlamam davet edilmeyen kişiler neden gelirler..
ama gelsinler ya daha güzel aslında..insan acayip mutlu oluyo

Ben hoşlanmıyorum edoşum daha doğrusu utanıyorum.
Elimi kolumu nereye koyacağıma şaşırıyorum.Birde ailemin önünde evet demek zor gelirken.
Şimdi kalabalık insanlar beni izlerken evet dicem utanıyorum.Off offf

ben o kadar tutamam yaaa

allah korusun züloşşş ay yok bende o kadar tutamam.
Sadece farklı bir yerde yada dışarda olduğumda dikkat ederim zorda kalmadıkça gitmem o kaaa.

bende hiç bekletemem..sevmiyorum bekletmeyi rahatsız hissediyorum kendimi..
Züleyham tarifi aldım canım sağol :71:

bişey değil edacımda ne tarifiydi :26::26::26:

Geçen haftasonu nişanlıma gittim
sabah erken kalktım kek yaptım 7 gibi gittim tuvalete
gecede onlar getirdi eve uzak ya
e gitmeleri 11buçuk falan oldu tuvalete öyle girdim
orda hiç gitmedim

bişey değil edacımda ne tarifiydi :26::26::26:

Geçen haftasonu nişanlıma gittim
sabah erken kalktım kek yaptım 7 gibi gittim tuvalete
gecede onlar getirdi eve uzak ya
e gitmeleri 11buçuk falan oldu tuvalete öyle girdim
orda hiç gitmedim

hey maşallah amma da sıkı şeyin varmış be züloş :60:
senin başka durumlarından korkarım yanlız ben söyliyim sana :60:

günaydın kızlarrrr napıyorsunuzzzz bn şimdi işlermi bitirdim ancak yazabılıom sizlere öğle arası ancak kafa dinliomm yaa hamişler napıyorsunuzz nasıl gidiyor

günaydın kızlarrrr napıyorsunuzzzz bn şimdi işlermi bitirdim ancak yazabılıom sizlere öğle arası ancak kafa dinliomm yaa hamişler napıyorsunuzz nasıl gidiyor

evet demeye mı utanıyorsunnn ooo eşinn sennle işi var:)))bn sonsuza dek evet deedimm hiç te utanmadım ne arsızım yaaaa:9:

Sabah işe gelirken bende onu düşünüyorum ne derim filan diye.
Babam karşımdayken sonsuza dek evet diyebilir miyim bilmiyorum.
Direk evet derim heralde.Yok ben utanıyorum gerçekden ya.Umarım çabuk geçer.

nerelerdesin kız sen hiç göremedim kaç gündür

heyecanlı ve sitresli züloşum hesap yaptım nikaha gelecek olan kişiler 30 dan fazla.
Nikah anında evet demeden önce azcık bekliyimde korksun bizimki :1:

yap kız yap

evet demeye mı utanıyorsunnn ooo eşinn sennle işi var:)))bn sonsuza dek evet deedimm hiç te utanmadım ne arsızım yaaaa:9:

ay bende demek isterim öyle ama diyemem utanırım o an :78::78::78::78::78::78::78:

ne arsızlığı bacım yawww denmesi gereken şeyi demişiz bende bağırdımmmmm evettttt sonsuza kadar evettttttttttttt diye

bncede ama bızım kız utanıyosa evet demeye bn arsız oluommm:DDDhıcde utanmm kız sende utanma bak hepımız bagıra bagıra evet dedık:DDDımam nıkahnda yandın ozaman:))kızlar ımam nıkahnda ne ıstednzzz

cnm b yogundum smdı geldm hersey normal bı farklılık yok iş güççç:(((sen napıosn hee bıdee bizim kız evet demeye utanıyormuş onu konuşuyorlar:DDD

bende şimdi geldim canım benim ne olsun çalışıyoruz bizdeeee eşim gececi bu hafta gene kayınpederim bize ev bulmuş yarın oraya gidip bakacağız esenyurtta 5 katlı binaymış adamın oğlu kanser olmuş girişin üstü ihtiyaçtan dolayı 45 bine satıyormuş bi gidip ona bakacağım yarın nasip olursa işimede yakın iyi olacak nasip olursa

Back