2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylin nasıldı kızlarr
kıyafetler aykırı olmadı dmi kokoşlar diyodun :34:

Cumartesi günü yardıma gelen varmı :(

30 kişi geliyor toplam artabilir bu

ay bunlara ne yapılır nasıl başa çıkılır ki

neeee 30 mu
bu ne yaa sırayla gelsinler nasıl baş ediceksin deniz yaaa

Ay kübra sorma dıdımın dıdısı ama işte ne yapacaksın mecbur
kayınvalidemin eltisinin dünürleri gelinleri görümceleri çoluk çocuk çombalak
annemde gelir oturur biz zaten pöfff denir
anlatmışımdr düğüne bir hafta kala cenaze oldu demiştim onlar düğün için geliyorlar hayırlı olsuna kışın doğalgaz vermediler zaten hiç uğraşılmaz soğukta koca kış ufo ile ısınacağız bu gidişle :(((

artık cumartesi izin almam lazım yoksa imkanı yok
kayınvalidem kısır yaparım dedi ama oda öyle yapıyorki içinde sebze görünmüyor gibi sadece bulgur yiyor insan :( yapma da diyemedim artık bişeyler uydurcam kalabalık hani büyük borcamalra oysam herkes kendi alsa olmaz yetişir yetşimez

işte menü bulmam lazım ne yapabilirim diye haberlide şimdi iyi şeyler olsun çeşitolsun istiyorum

pöfffffffffffffffff :))

aman bırak yapsın yaa
boşver
kötü mötü onun akrabaları sonuçta

eda bunuda deneyebilirsin yumuşak oluo

PAMUK POĞAÇA

Malzemeler:
• 1 su bardağı sıvı yağ
• 4 yemek kaşığı şeker
• 4 çay kaşığı tuz
• 1 adet yaş maya
• 1 bardak ılık süt
• 1 bardak ılık su
• Aldığı kadar un
• Üzerine yumurta sarısı
• İçi için:
• 3 patates
• 100 gram peynir
• ½ demet maydanoz
• Tuz,karabiber, kırmızı biber
yapılışı: Ilık süt ve su karışımında şekeri erittim, mayayı koyup kaşık yardımıyla ezdim ve 15 dakika bu karışımı beklettim. Unun ortasını açıp (çok da un olmasın, sonradan kıvamını tutturmak için un eklersiniz) mayalı karışımı, sıvı yağı ve tuzu ekleyip güzelce yoğurdum. Kıvamı tutturmak için azar azar un ekleyip yoğurmaya devam ettim. Kulak memesi kıvamından daha yumuşak bir hamur elde ettim. Bir saat ılık ortamda üzerine ıslak bezle örtüp iki katı kadar kabarmasını bekledim. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp içine önceden hazırladığım haşlanmış patates+peynir+maydanoz karışımından koyup folyoyla kapladığım tepsiye dizdim. Üzerine yumurta sarısı sürüp, en az 1 saat ılık ortamda mayalanarak kabarmalarını bekledim. 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar pişirdim.Fırından çıkan poğaçaların üzerlerine elimle biraz su serpiştirip, bir tepsiyle kapadım..

Ay kübra sorma dıdımın dıdısı ama işte ne yapacaksın mecbur
kayınvalidemin eltisinin dünürleri gelinleri görümceleri çoluk çocuk çombalak
annemde gelir oturur biz zaten pöfff denir
anlatmışımdr düğüne bir hafta kala cenaze oldu demiştim onlar düğün için geliyorlar hayırlı olsuna kışın doğalgaz vermediler zaten hiç uğraşılmaz soğukta koca kış ufo ile ısınacağız bu gidişle :(((

artık cumartesi izin almam lazım yoksa imkanı yok
kayınvalidem kısır yaparım dedi ama oda öyle yapıyorki içinde sebze görünmüyor gibi sadece bulgur yiyor insan :( yapma da diyemedim artık bişeyler uydurcam kalabalık hani büyük borcamalra oysam herkes kendi alsa olmaz yetişir yetşimez

işte menü bulmam lazım ne yapabilirim diye haberlide şimdi iyi şeyler olsun çeşitolsun istiyorum

pöfffffffffffffffff :))

deniz 30 tabak tek tek hazırlayamazsın madem hepsi kadın masaya koyarsın çeşitleri isteyen istediği kadar alsın..

salata türüiyi gidiyorkadınlar seviyor. iki çeşit salata yap canım kısır yapsın bir kayınvaliden birde sen bir salata yap. bir çeşit börek yaparsın. iki çeşitte tatlı yaparsın. bimde kurabiye satılıyor canım hazır. onlardan al derim hiç uğraşma kurabiyeyle.

tam tersi canım lavaboyu ben aldırdım o değil:1: Ben özellikle oraya koydum kocaaaaman bir tezgahım oldu rahat rahat ne istersem yaparım orda. Benim evim daha ferah dimi:1:

buket bencede snein mutfağın daha ferah olmuş iyi yapmışsın lavaboyu almakla

Ay sonunda bitti liste.

Yetiştiğim ama yazamadığım kadarıyla buket verdiğin linkteki eve baktım kuzum bana sorarsan senin evin daha ferah daha iç açıcı.
Diğer eve bakarken gözlerim yoruldu çok tıkış tıkış olmuş sanki.

Kübroşum geçmiş olsun kuzum.

Nesrinim terör malesef ki her yerde kuzucum.Allahım yardımcımız olsun ne diyeyim.

Deniz valla sana okurken yazdıklarını helal olsun diyorum.Gerçekden çok sabırlısın.
Hani misafir gelsin tabi ama ben çokda hoşlanmıyorum.Daha yeni evli sayılırsınız aceleleri neymiş.
Hem geliyorlarsa bile az kişi gelsinler sen sonuçda çalışan birisin.

Onun dışında esraas evlenip gelmiş hoş gelmiş.Allahım bir ömür boyu mutlu etsin canım benim.

Darısı en önce bukomun sonrada düğündaşımla benim başıma.:34:

Ben tutarım iyice böyle dayanamayacak kadar olunca gidiyorum

dün bizim wc ilk 5 ay toplamı kadar gördü
birde amcasının kızı kilolu alafrangayı kullanmıyorum ben su için basma yerini kırmış
ikidebir insanların içinde çağırıyor wc birlikte giriyoz :)))))))))) dedim adet oldu galiba
soruyor hangisine yapayım ben bunu istiyorum felan iyi dedim gir tabi komik ben bu konuda kendimi çok tutuyorum herkes ne rahat mesela

Ben tutarım iyice böyle dayanamayacak kadar olunca gidiyorum

dün bizim wc ilk 5 ay toplamı kadar gördü
birde amcasının kızı kilolu alafrangayı kullanmıyorum ben su için basma yerini kırmış
ikidebir insanların içinde çağırıyor wc birlikte giriyoz :)))))))))) dedim adet oldu galiba
soruyor hangisine yapayım ben bunu istiyorum felan iyi dedim gir tabi komik ben bu konuda kendimi çok tutuyorum herkes ne rahat mesela

:1::1:

Ayy güler misin ağlar mısın?
Ben hayatta rahat edemem çokda utanırım.

senin düğünün kır düğünü gibi olmıycak dimi buket salonda olucak
eğer salonda olucaksa çok dert etme
benim düğün günü değil ama kına günü çok fena yağmur yağmıştı
düğün günü de yerler ıslaktı tabi
gelinalı sırasında etekleri biraz battı ama o kadar belli olmuyo zaten
dert etme yani
ama mutlaka bi şal al
kayınvalidem ördürmüştü benim için iyi olmuştu

Salonda olacak canım da fotoğraf çektirmeyi düşünüyorduk ya o sırada çok batacak gelinlik en iyisi stüdyo fotolarıyla yetinmek

buket bencede snein mutfağın daha ferah olmuş iyi yapmışsın lavaboyu almakla

Her gören öyle dedi zaten canım kocaman olmuş mutfağın dediler boş tezgah çok ferah gösteriyor mutfağı

bütün snirlerim tepemde yine
bi adam var uyuz oluyrm her geldiğinde kavga ediyoruz
böle sorun insan olamaz başka şaka gibi insan ya

ben kimsenin wcsine gitmem.çok zorda kalmam lazım

evet bi tanıdığımız var gerçekten hep tutarmış
torbası sarkmış şimdi tutamıyomuş :)))))

bende çok tutarım yaaa
annem bazen hatırlatıyo
hadi kızım kalk bi tuvalete git :60::60:

Allah korusun züloşşş ay yok bende o kadar tutamam.
Sadece farklı bir yerde yada dışarda olduğumda dikkat ederim zorda kalmadıkça gitmem o kaaa.

Bu pazar düğün gibi nikahım olacak ne güzel değil mi?

Çıldırıcam kızlar ya herkes nikaha gelmek istiyor.Bizim taraf gelince sevdiceğimin tarafıda geliyor.
Herkes öğrenmiş:(İşden izin almıyalım diye pazara almıştık şimdi de kalabalık arasında kalıcam:(

Back