2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sabah işe gelirken bende onu düşünüyorum ne derim filan diye.
Babam karşımdayken sonsuza dek evet diyebilir miyim bilmiyorum.
Direk evet derim heralde.Yok ben utanıyorum gerçekden ya.Umarım çabuk geçer.

bende utanmıştım nilaycım hatta neredeyse ağlayacaktım evet derken sesim okadar minik çıkmışki nerdeyse duyulmayacak derecede:1::1: herkeste gülmüş:1::1:

sonra kocacımda gayet ciddi evet dedi bende ayagına bastım:1::1:

ama gönlümden Allahım bugünleride gösterdin sana şükürler olsun demiştim:69:

bncede ama bızım kız utanıyosa evet demeye bn arsız oluommm:DDDhıcde utanmm kız sende utanma bak hepımız bagıra bagıra evet dedık:DDDımam nıkahnda yandın ozaman:))kızlar ımam nıkahnda ne ıstednzzz

Resmiyi atlatayımda imam nikahınıda o zaman düşüncem kuzum ya.
Oda ekimin 3. haftasında allah izin verirse.

nerelerdesin kız sen hiç göremedim kaç gündür

yap kız yap

ay bende demek isterim öyle ama diyemem utanırım o an :78::78::78::78::78::78::78:

:60::60::60::60::60: kesin bende öyle yaparım

bukocum sende oyleee yapp:DDaz kaldı sende yaffff merakla beklıos buarada evın cok gusel rabbım ıyı gunlerde huzurla oturmaya nasıp etsın sna

utanılcak bır sey yok kızlar yaa mutluguga bı ımza atıyorsun mesela bnm bır arkd.eşi hatta tanıyorsunuz elif iş yeri arkd.:))suanda bızı takıp edıyor ama yazmıyor:DDeşi hayatımn en gusel evetı dedı:DDDayy romantıktı cokkk

ayy bende çok utanmıştım ya sadece evet dedim. Eşim yolda giderken konuşma yapıcam falan dedi dedim sakın öyle bişey yapma çok utanırım oda sadece 5 yıldır bu anı bekliyorum tabiki evet dedi:37:

nerelerdesin kız sen hiç göremedim kaç gündür

yap kız yap

ay bende demek isterim öyle ama diyemem utanırım o an :78::78::78::78::78::78::78:

:60::60::60::60::60: kesin bende öyle yaparım

bende şimdi geldim canım benim ne olsun çalışıyoruz bizdeeee eşim gececi bu hafta gene kayınpederim bize ev bulmuş yarın oraya gidip bakacağız esenyurtta 5 katlı binaymış adamın oğlu kanser olmuş girişin üstü ihtiyaçtan dolayı 45 bine satıyormuş bi gidip ona bakacağım yarın nasip olursa işimede yakın iyi olacak nasip olursa

Resmiyi atlatayımda imam nikahınıda o zaman düşüncem kuzum ya.
Oda ekimin 3. haftasında allah izin verirse.

fiyatı cok ıyıymışşnılguncm guselse kacırma eksıklerını sız tammlarsınız hayrlısı olsun hakkınzda ınsallh bıze haber vr merak ederz:DD

yaa bnm işlerm yogun bırde iş yerm kalabalk bn yazıorum yaa kızlarr laf yapıorrr cok ses oluyormuş hep yazıyormuşumm ondanda cok gıremıorumm:(((

mihir istemeyide unutma amaa

bende utanmıştım nilaycım hatta neredeyse ağlayacaktım evet derken sesim okadar minik çıkmışki nerdeyse duyulmayacak derecede:1::1: herkeste gülmüş:1::1:

sonra kocacımda gayet ciddi evet dedi bende ayagına bastım:1::1:

ama gönlümden Allahım bugünleride gösterdin sana şükürler olsun demiştim:69:

Yanlız değilmişim yaşasınn :)

Ay işde bende sesim çıkmıcak diye korkuyorum.
Evetii yüksek sesle söyliyebilirsem sevinicem nerde kaldı sonsuza dek demek ahh ahh.

ayy bende çok utanmıştım ya sadece evet dedim. Eşim yolda giderken konuşma yapıcam falan dedi dedim sakın öyle bişey yapma çok utanırım oda sadece 5 yıldır bu anı bekliyorum tabiki evet dedi:37:

:69::69:

Ay ne güzel söylemiş enişde yaa.
Yok bende sadece evet derim eminim umarım sesimde çıkar da rezil olmam.:18:

inşallah çok güzel bi dairedir..
ALlah hastasınada şifa versin..
kuzu bu daire olursa varyaaaaaaaa..çokkk sevinirim..2 daire bile alınır düşünsene..
ama evin güzel olucagını pek sanmam yada bina çok yaslıdır..
dur bakalım ne zaman gdiceksiniz bakmaya??

yarın gideceğiz kuzum bakalım ev kötü olsada içine 10 bin lira harcarım istediğim gibi yaparım diye düşünüyorum bakalım çevresi nasıl beni en çok endişelendiren o kısmı benim parkeci boyacı hazır onlara veririm evi adam ederlerde düşünüyorum işte bakalım rabbim hayırlı eylesin inş. üzüldüm bende oğluna çok rabbim acil şifa nasip eylesin inş. bakıcam kuzu mevkiisi nasıl diye kayınpederimin anlattığı kadarı ile benim iş yerime çok yakınmış o da büyük bir avantaj benim için

Yanlız değilmişim yaşasınn :)

Ay işde bende sesim çıkmıcak diye korkuyorum.
Evetii yüksek sesle söyliyebilirsem sevinicem nerde kaldı sonsuza dek demek ahh ahh.

insan o an çok duygusal oluyo yani ben öyle olmuştum aklımda okadar şey geçtiki bi anda Allahım:16:

yinede ne şekilde ve nasıl evet dendiği değil o güzel duygunun hala devam ediyo olabilmesi

onun için şükürler olsun rabbime:69:

insan o an çok duygusal oluyo yani ben öyle olmuştum aklımda okadar şey geçtiki bi anda Allahım:16:

yinede ne şekilde ve nasıl evet dendiği değil o güzel duygunun hala devam ediyo olabilmesi

onun için şükürler olsun rabbime:69:

Aklımdan kalbimden neler geçerde babam karşımdayken yapamam.
Benim tek derdim o aslında.O yüzden sakince evet derim sonra biz özel olarak zaten söylerim ben:69:

$S6304088.jpg

Bu elbiseyi giymeyi düşünüyorum kızlar çok mu basit olurum sizce?

yarın gideceğiz kuzum bakalım ev kötü olsada içine 10 bin lira harcarım istediğim gibi yaparım diye düşünüyorum bakalım çevresi nasıl beni en çok endişelendiren o kısmı benim parkeci boyacı hazır onlara veririm evi adam ederlerde düşünüyorum işte bakalım rabbim hayırlı eylesin inş. üzüldüm bende oğluna çok rabbim acil şifa nasip eylesin inş. bakıcam kuzu mevkiisi nasıl diye kayınpederimin anlattığı kadarı ile benim iş yerime çok yakınmış o da büyük bir avantaj benim için

inşallah kuzu..Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah..
senin işine yakında eniştenin işine uzak olucak kuzu :26:

nilaycım bu elbisemi etek bluz mu?

Elnise canım tek parça.
Arkasını göremiyorsunuz tabi ama arkasında da etek kısmına kadar fermuarı var.
Bunun altınada yine nar çiçeği renginde tapuklu önceleri açık ayakkabı giymeyi düşünüyorum.
Saçlarımda maşa olur heralde.Ama yine elbise baksam mı bilemedim.

canım ev çok uygun içine istediğin kadar daha harcar rahat rahat tadilatını yaparsın ama önemli olan dediğin gibi çevre. esenyurt biraz gelişmemiş bir yer. insanları falan . ama yavaş yavaş gelişiyor. işinede yakınmış. bakmakta fayda var. çünkü fyatı çok uygun.

Back