2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylin nasıldı kızlarr
kıyafetler aykırı olmadı dmi kokoşlar diyodun :34:

valla acayip eğlendim yaa
bitane kokoş vardı sadece
onunda öyle geliceni az çok tahmin ediyodum zaten
diğerleri gayet normaldi
kot üzerine normal badiyle gelmişti herkes
bende siyah keten gibi pantolon
üzerine de krem örgü gibi kısa hırka
içine de ip askılı önür fırfırlı badi giydim

işte canım o politik olmanın yolunu bulmuş. tehlikeli bir kadın sanırım.sen yalakalık yapma mesafeli ol saygıda kusur etme. eşine asla şikayet etme. allah yardımcın olsun canım

asla yalakalık yapamam zaten...

kadının 2 oglu var,kayınpeder de tam bir kuzu,agzının icine bakıo...

evde tabi 3 erkek varmıs kadın bunları parmagında oynatıyormus,nasıl rol yapıo,kendini acindirio anlatamam ya...

cok tehlikeli hem de...

esra çok güzel gözüküyor bende yapayım bunu. aynen tarifteki gibi mi yaptın canım sirke falan ilk defa duydum. süper gözüküyor

eVET canım aynı tarifteki gibi içli içli oluyo böyle poğaça doyurucu oluyo.
sirke kıtır olmasını sağlıyo ben bu tarifin denedim puff gibi olmadı işte..

Canım ama hiç sert değildi çok yumaşacık yumuşacıktı ben yaptığımda öyle kıtır kıtır olmadı ve çok güzel kabardı

valla acayip eğlendim yaa
bitane kokoş vardı sadece
onunda öyle geliceni az çok tahmin ediyodum zaten
diğerleri gayet normaldi
kot üzerine normal badiyle gelmişti herkes
bende siyah keten gibi pantolon
üzerine de krem örgü gibi kısa hırka
içine de ip askılı önür fırfırlı badi giydim

eğlenmene sevindim tatlımmm :34::34:

kübra akşam gösterdim cnm eşime :)
işlem tamamdır yani o da beğendi güle güle otursunlar dio.

neyi gösterdin kız kaçırdım :))
yoksa tv ünitesinimi

işte ben bilerek sirke katmamıstım..ona ragmen yumusakda olmadı sert de olmadı..

canım
un ve fırın çok etkili oluyor bu tarz şeylerde. benimde bazen her zaman yaptığım tarif ttmayabiliyor. ama inetrnetteki tariflere çokta güvenemiyorum her zaman.

Cumartesi günü yardıma gelen varmı :(

30 kişi geliyor toplam artabilir bu

ay bunlara ne yapılır nasıl başa çıkılır ki

deniz nasıl ağırlayacaksın o kadar kişi nereye sığar nerde oturur. nasıl hizmet edilir. allah yardımcın olsun.

Dün akşamda Batman'da polise saldırmışlar
Oradan geçen hamile bir kadınla kızı ölmüş bebeği kurtarmışlar
Geçendede siirtte polis okulu saldırısında yine oradan gecen 06 plakalı aracı polis sanıp 4 kişiyi öldürmüşlerdi
Allah'ım sen ıslah et
Neler oluyor böyle..

Ay kübra sorma dıdımın dıdısı ama işte ne yapacaksın mecbur
kayınvalidemin eltisinin dünürleri gelinleri görümceleri çoluk çocuk çombalak
annemde gelir oturur biz zaten pöfff denir
anlatmışımdr düğüne bir hafta kala cenaze oldu demiştim onlar düğün için geliyorlar hayırlı olsuna kışın doğalgaz vermediler zaten hiç uğraşılmaz soğukta koca kış ufo ile ısınacağız bu gidişle :(((

artık cumartesi izin almam lazım yoksa imkanı yok
kayınvalidem kısır yaparım dedi ama oda öyle yapıyorki içinde sebze görünmüyor gibi sadece bulgur yiyor insan :( yapma da diyemedim artık bişeyler uydurcam kalabalık hani büyük borcamalra oysam herkes kendi alsa olmaz yetişir yetşimez

işte menü bulmam lazım ne yapabilirim diye haberlide şimdi iyi şeyler olsun çeşitolsun istiyorum

pöfffffffffffffffff :))

ayy buket gözlerim yoruldu salonu harika olmus kızın ama diğer odalar tıkıs tıkıs bide mutfagın lavabosunu aldırmıs keşke sende aldırsaydın

tam tersi canım lavaboyu ben aldırdım o değil:1: Ben özellikle oraya koydum kocaaaaman bir tezgahım oldu rahat rahat ne istersem yaparım orda. Benim evim daha ferah dimi:1:

Son düzenleme:
ayy deniz senin eşinin tarafınfan ben sıkıldım yahu..
Geliyolarsa yavas gelsinler ya 5er 5er bu ne böyle:47:

anne 12 kardeş baba 9 kardeş olunca kuzenler amcalar dayılar ben susayım en iyisi
ay eda aynen üç beş olsa zaten biz 10 tamamlıyoz biz zaten 6 kişiyiz biri geldimi otomatik 6 kişi çoğalıyoruz :47:

Back