- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.341
selam kızlar herkesler çok iyidir inşallah
buketim evini gördüm çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. az kaldı canım düğününe de...
nurgülüm ev işini netleştirmişsiniz hayırlı olsun canım darısı bizlere. başka geçmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah
ben iyiyim haftasonum çok yoğundu. cumartesi safire gittik burada yüksek bir bina tüm istanbulu görüyorsun. akşamüstü de kuaföre gittim. saçlarımı kısalttım omuzlarımda bide boyattım. pazar da arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim. sonrasında da kankalarla buluştuk çok özlemişim. eşim gripti ve tüm haftasonu evdeydi yalnız gezdim ben. özledim çok kocişi.
bu haftada kuzenimin düğünü var tokata gidiyorum haftasonluğuna cuma gidip pazar döncemm.
bende böyle haberler. hayat devam
bugün diyete başladım bide...
varmı benle diyet yapmak isteyennn
buketim evini gördüm çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. az kaldı canım düğününe de...
nurgülüm ev işini netleştirmişsiniz hayırlı olsun canım darısı bizlere. başka geçmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah
ben iyiyim haftasonum çok yoğundu. cumartesi safire gittik burada yüksek bir bina tüm istanbulu görüyorsun. akşamüstü de kuaföre gittim. saçlarımı kısalttım omuzlarımda bide boyattım. pazar da arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim. sonrasında da kankalarla buluştuk çok özlemişim. eşim gripti ve tüm haftasonu evdeydi yalnız gezdim ben. özledim çok kocişi.
bu haftada kuzenimin düğünü var tokata gidiyorum haftasonluğuna cuma gidip pazar döncemm.
:2:
hey onbeşli onbeşki tokat yolları taşlı
hemşomm benide götürüver :89:
hoşgeldin ayşe . bende başladım diyete ama sağlıklı beslenme diyeti. boş vitaminsiz ve kilo yapan yiyecekleri yemiyorum
buketim evini gördüm çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Az kaldı canım düğününe de...
Nurgülüm ev işini netleştirmişsiniz hayırlı olsun canım darısı bizlere. Başka geçmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah
ben iyiyim haftasonum çok yoğundu. Cumartesi safire gittik burada yüksek bir bina tüm istanbulu görüyorsun. Akşamüstü de kuaföre gittim. Saçlarımı kısalttım omuzlarımda bide boyattım. Pazar da arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim. Sonrasında da kankalarla buluştuk çok özlemişim. Eşim gripti ve tüm haftasonu evdeydi yalnız gezdim ben. özledim çok kocişi.
Bu haftada kuzenimin düğünü var tokata gidiyorum haftasonluğuna cuma gidip pazar döncemm.
Bende böyle haberler. Hayat devam
Varmı benle diyet yapmak isteyennn
buketim evini gördüm çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Az kaldı canım düğününe de...
Nurgülüm ev işini netleştirmişsiniz hayırlı olsun canım darısı bizlere. Başka geçmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah
ben iyiyim haftasonum çok yoğundu. Cumartesi safire gittik burada yüksek bir bina tüm istanbulu görüyorsun. Akşamüstü de kuaföre gittim. Saçlarımı kısalttım omuzlarımda bide boyattım. Pazar da arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim. Sonrasında da kankalarla buluştuk çok özlemişim. Eşim gripti ve tüm haftasonu evdeydi yalnız gezdim ben. özledim çok kocişi.
Bu haftada kuzenimin düğünü var tokata gidiyorum haftasonluğuna cuma gidip pazar döncemm.
Bende böyle haberler. Hayat devam
Varmı benle diyet yapmak isteyennn
Zeynep ya senin blog vardı galiba yanlış hatırlamıyosam tarifler vardı
link atsana bi göz atalım
PEMBE MUTFAĞIMDA MUTLULUK - Blogcu
cnm çok tarif ekleyemedim ama yavaş yavaş gidiyorum ara ara takip et
şimdi kahvaltılık hazırlıcam onu eklicem bikaç güne kadar
pembe mutfağımda mutluluk - blogcu
cnm çok tarif ekleyemedim ama yavaş yavaş gidiyorum ara ara takip et
şimdi kahvaltılık hazırlıcam onu eklicem bikaç güne kadar
zeynep bu senin bloğunmuydu neden hiç söylemeidn
tamam tatlım bakarım tabi
slm ayşecim hoşgeldin
n kadar yoğunsun ya sen hep bi yerlere gidiyosun
ben çok yorulurum
hiç sevmek özellikle şehir dışını
benimde başlamam lazım ayşecim ama çok zor geliyo yaa
evlendiğimden beri 5 kilo almışım
hayatımda ilk kez 56 kiloyu gördüm ağlamak istiyorum
kızlarrr selammm
nabersiniz???telimi evde unutmuşum onu almaya geldim.size de bakayım dedim
ayşe 2 haftaya evimdeyim inşallah.henüz geçmedim
çok teşekkür ederim ayşecim. Hayırlı yolculuklar sana şimdiden aynı tarihlerde bizde antalya yolcusuyuz:)
Diyete bende varım diyorum :)
5kg sadece
gözümde çok büyüyor ama 1 başlasam diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?