2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hepinize çook teşekkürler kızlar, belkide ilk ayrılık olduğu için böyle oldum, şimdi ise heyecanla bekliyorum akşama dönmesini :))
Sıkıntısını şöyle hallemedi zaten tahmin ediyorduk tam çözülmeyeceğini. Ama vermek istediği msjı verdi, bu arada benim haberim yokmuş gibi davranıyorum, eşim haberi yok demiş. Anne ve abisiyle görüşmeme kararı aldı, bizde hattımı değiştirmiştik onlara vermemiş bana ulaşamasınlar diye.
Böyle kızlar hayırlısı olsun diyorum yinede...

esra kaçırdım galiba eşinmi anne ve abisi ile görüşmicek
ay bu analara abilere ne oluor böle evlatları evlenince bi tuhaf oluyorlar
sorun nedir bilmiyrm ama hayırlısı olsun
sizi üzüp sıkıntıya sokuyorsa bölesi daha iyi zaten
benimde kafam öyle rahat ki nişanlılık dönemi boyunca ben ne çekmişim
dünya varmış diyorum
ama bir yandan da annesine hayret ediyorum
yani bir anne nasıl böle gaddar olabilir
anne ya bu. düşününce insan tuhaf oluyor
bizim burda kızlar hamiş kaldı
hep hamilelik işte der güler geçerdim
şimdi mucizeye tanıklık ediyorum.
annelik duygularım onlar anlattıkça daha da kabarıyor
insan evladına nasıl kıyar nasıl üzer nasıl kötü sözler söyleyebilir aklım almıyor

esra kaçırdım galiba eşinmi anne ve abisi ile görüşmicek
ay bu analara abilere ne oluor böle evlatları evlenince bi tuhaf oluyorlar
sorun nedir bilmiyrm ama hayırlısı olsun
sizi üzüp sıkıntıya sokuyorsa bölesi daha iyi zaten
benimde kafam öyle rahat ki nişanlılık dönemi boyunca ben ne çekmişim
dünya varmış diyorum
ama bir yandan da annesine hayret ediyorum
yani bir anne nasıl böle gaddar olabilir
anne ya bu. düşününce insan tuhaf oluyor
bizim burda kızlar hamiş kaldı
hep hamilelik işte der güler geçerdim
şimdi mucizeye tanıklık ediyorum.
annelik duygularım onlar anlattıkça daha da kabarıyor
insan evladına nasıl kıyar nasıl üzer nasıl kötü sözler söyleyebilir aklım almıyor

Zaten eşime evlenince değiştin sen diyormuş :))
Ben hamile olmak istiyoruuum :))

slm kızlar ben geldim ...hayırlısıyla mevlüdümü atlattım.biraz sorunlu geçsede hallettik bu da bitti...

buketcim evin çok çok güzel olmuş güle güle oturun inş.

esraa canım gözün aydın kavuşmuşsun eşine sende...

Esra özeline yazsan şu mesleyi merak ettim özel anlaşıldı da yani merak ettim ailesine rest çekecek kadar

anlatıyorsun ya her türlü yere çekiyorum okurken düğün paralarınızamı el koydular ne oldu mesela özet geçseydin en azından ??

aynen deniz ya bende olayı anlamaya çalışıyorum bilmediğim içinde bişey diyemiyorum
hakkınızda hayırlıısı neyse esracım o olsun

Kızlar herkese merhaba...Ara ara gelip bakıyorum buraya bugün çok yoğunum hastam var şu anda da anestezi yaptım uyuşmasını beklerken yazıyorum:))

ilginç kk aşkı hasta arasında bile burda :46::46:

ay cnm bakalım belki bir daha ki ayda senin haberini alırız :D

Reglime 4 gün var canım heyecanlı bekleyiş başladı :))

hayırlısı canım. rabbim isteyen herkese nasip etsin. çok güzel bir duygu. bence seninde eğer çalışma durumun yoksa ihtiyacın yoksa düşün derim. sana arkadaş olur.

Canım aslında borcumuz var ama bebek doğana kadar biter Allah'ın izniyle.
Çok şükür sıkışmıyoruz, doğu olduğu için maaşımız yetiyor, Rabbim yardımcımız oluyor çok şükür.
Ben istiyorumda eşimde kızıyor bu kadar üstüne düşme diyor, dün test yaptıracaktım istemedi, neymiş olması pek mümkün değilmiş. Takip ediyorya yumurtlma günlerini

kızlar merhaba. Geçmişi pek okuyamadım. Buketcim evini gördüm çok hoş olmuş. Huzurla otur güzel ewinde işallah. Sevgi hiiç eksik olmasın. Düğününe az kalan kızlar yeni tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum. son 1 ay inanılmaz çabuk geçiyo. çOK DA GERGİN oluyosunuz bu dönemlERDE dikkat edin ailenizin kalbini kırmayın çok pişman olursunuz. İşler yetişmez diye telaş yapmayın planlı olduktan sonra herşey yetişiyo hiç merak etmeyin. Yetişmeyende öyle kalsın düğünden sonra olur hiç problem değil dert etmeyin. Ölüm yok ya ucunda. Önemli olan sewdiğin beklediğin adamla bir yuwayı ömrü paylaşmak. Düğünde abiki heyecanlanacaksınız ama bu sizin gününüz herkesten çok siz eğlenin. Gerilmeyin rahat olun. Herşeyin farkında olmaya çalışın. Gerçekten o gece çok çabuk geçiyo. Bi bakıyosun düğünün sonuna gelmişsin. Bol bol eğlenin kızlar. Ve o malum konu hakkında da stres yapmayın korkmayın sakın. Eşleriniz sizi çok sewdiği için sizi incitecek erşeyden kaçınırlar zaten merak etmeyin. Kendi kendinizi sakinleştirin o geceyi sakin geçirin gerisi geliyo zaten :D :D

Reglime 4 gün var canım heyecanlı bekleyiş başladı :))

Canım aslında borcumuz var ama bebek doğana kadar biter Allah'ın izniyle.
Çok şükür sıkışmıyoruz, doğu olduğu için maaşımız yetiyor, Rabbim yardımcımız oluyor çok şükür.
Ben istiyorumda eşimde kızıyor bu kadar üstüne düşme diyor, dün test yaptıracaktım istemedi, neymiş olması pek mümkün değilmiş. Takip ediyorya yumurtlma günlerini

ödenir canım hayırlısıyla. ama eşin haklı böyle her adetinde kendini strese sokma.stres gebeliği engelliyor. hiç beklemediğin anda geliyor çünkü. günün geçmeden hiç bir şekilde öğrenemzsin. erken gebelik testleir falan hep yalan.

slm kızlar ben geldim ...hayırlısıyla mevlüdümü atlattım.biraz sorunlu geçsede hallettik bu da bitti...

Hoşgeldin canıım, bende perşembe günü okutucam nasipse.
Şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum, çok kalabalık olmayacağız biz.

aynen deniz ya bende olayı anlamaya çalışıyorum bilmediğim içinde bişey diyemiyorum
hakkınızda hayırlıısı neyse esracım o olsun

ilginç kk aşkı hasta arasında bile burda :46::46:

Kızlar inanın anlatılacak bişey olsa sizden çekinmem, ama böyle herkese açık bi ortamda anlatmam doğru olmaz.

canım beni çok teşekkür ederim aminn

kızlar merhaba. Geçmişi pek okuyamadım. Buketcim evini gördüm çok hoş olmuş. Huzurla otur güzel ewinde işallah. Sevgi hiiç eksik olmasın. Düğününe az kalan kızlar yeni tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum. son 1 ay inanılmaz çabuk geçiyo. çOK DA GERGİN oluyosunuz bu dönemlERDE dikkat edin ailenizin kalbini kırmayın çok pişman olursunuz. İşler yetişmez diye telaş yapmayın planlı olduktan sonra herşey yetişiyo hiç merak etmeyin. Yetişmeyende öyle kalsın düğünden sonra olur hiç problem değil dert etmeyin. Ölüm yok ya ucunda. Önemli olan sewdiğin beklediğin adamla bir yuwayı ömrü paylaşmak. Düğünde abiki heyecanlanacaksınız ama bu sizin gününüz herkesten çok siz eğlenin. Gerilmeyin rahat olun. Herşeyin farkında olmaya çalışın. Gerçekten o gece çok çabuk geçiyo. Bi bakıyosun düğünün sonuna gelmişsin. Bol bol eğlenin kızlar. Ve o malum konu hakkında da stres yapmayın korkmayın sakın. Eşleriniz sizi çok sewdiği için sizi incitecek erşeyden kaçınırlar zaten merak etmeyin. Kendi kendinizi sakinleştirin o geceyi sakin geçirin gerisi geliyo zaten :D :D

bunlar ne güzel nasihatlar canım ya çok sağol ağzına sağlık.

ödenir canım hayırlısıyla. ama eşin haklı böyle her adetinde kendini strese sokma.stres gebeliği engelliyor. hiç beklemediğin anda geliyor çünkü. günün geçmeden hiç bir şekilde öğrenemzsin. erken gebelik testleir falan hep yalan.

Normalde pek umursamazdım ama bu ay belkide çok istediğim için, ayrıca çok boş kaldığım için kafam hep orada.
Dağıtamıyorum kafamı malesef.
Geçenlerde test yaptım çook silik gölge şeklinde çizgi çıktı ama umutlanmakta istemiyorum.

Normalde pek umursamazdım ama bu ay belkide çok istediğim için, ayrıca çok boş kaldığım için kafam hep orada.
Geçenlerde test yaptım çook silik gölge şeklinde çizgi çıktı ama umutlanmakta istemiyorum.

düğündaş sil at kafandan olumsuzlukları..her koyun kendi bacagından asılır..herkes ektiğini biçer..
sorun ne olursa olsun geçmicekmi..elinde sonunda biticek sıkıntılar ALlahın izniyle..
bugun 3, ayımız bitti senin kocişde geldi planlar yapılsın...
bugun benim planım yok kociş evde istirahatte..ben çalışıyorum :84:

ayh bende ümit vermek istemem ama benimde öyle çıkmıştı ilk başta :1:

düğündaş sil at kafandan olumsuzlukları..her koyun kendi bacagından asılır..herkes ektiğini biçer..
sorun ne olursa olsun geçmicekmi..elinde sonunda biticek sıkıntılar ALlahın izniyle..
bugun 3, ayımız bitti senin kocişde geldi planlar yapılsın...
bugun benim planım yok kociş evde istirahatte..ben çalışıyorum :84:

Aaaaa bugün 3. ayımız doldu unutmuşum ben.
Benim planım iyi bir yemek pişirmek veee akşam kocama iyi bir hizmet :))

ayh bende ümit vermek istemem ama benimde öyle çıkmıştı ilk başta :1:

Ümitlenmek istemiyorum canım, hayırlısı diyorum.
Zaten çok geç kalmış değiliz, olursa başımızın tacı, olmazsa zamanı değilmiş deriz.
Zaten olursa eşim çok şaşıracak, çünkü yumurtlama zamanı dışında assla olmaz diyor.
Bazen sizden bahsediyorum, sen bana bak başkalarına bakma diyor.

Aaaaa bugün 3. ayımız doldu unutmuşum ben.
Benim planım iyi bir yemek pişirmek veee akşam kocama iyi bir hizmet :))

Ümitlenmek istemiyorum canım, hayırlısı diyorum.
Zaten çok geç kalmış değiliz, olursa başımızın tacı, olmazsa zamanı değilmiş deriz.
Zaten olursa eşim çok şaşıracak, çünkü yumurtlama zamanı dışında assla olmaz diyor.
Bazen sizden bahsediyorum, sen bana bak başkalarına bakma diyor.

:60: yumurtalı makarna nasıl oluyor ilk defa duydum esra.

eşin veteriner falanmı benim eniştem veteriner onun konuşmalarına bznettim eşinin sözlerini :60:

Back