2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bir pantolon üzerine takı takabileceğin gömlek yada yarım kollu şeyler şal alabilir rahat edeceğin şeyler giyin nasıl bir yer bilmediğin için etek gibi gysen çekiştirir durursun :)

bende cumartesi gelenler hep bayan olcak giycem mini etek kaynonoş dicek bizim gelin şaşırmış :)
kırmızı ojede süreyim :)))))))))))))

Dün akşam dolma pişirdim yoğurt alıp yoğurt çorbası ve havuçlu lahana salatası

eda bende ütü yaptım ama nedense ille bir kaç parça bırakcağım 12 parçamı var 10 ütülüyorum 2 si zoruma gidiyor hep kalıyor :) bu mantığı anlamadım sanki elime yapışıyor yapmak itemiyorum :)

bir camım var silinecek oda en büyükleri onu silicem bimden cam bezi aldım diğerleri tüy yapıyor birde gazete ilede güzel oluyor ama pimapenelre lekesi değince geçmiyor

iş bitmez günler geçer iş bitmez :)

bu kızın evine daha önce de eşimle gitmiştik bi kez denizcim
ama başkaları da gelicek ya nasıl giyineyim bilemedim şimdi
içlerinde çok kokoş olanlarda var
aşağı kalmak istemiyorum yani :60:

Ooo kokoş aylin olucak yani
sende o zaman biraz daha özenli olmalısın
ben ne zaman böyle topluma gitsem hani ortma da şık giyinenler var biliyorum ama ne aksilikki her defasında paspal buluyorum kot geçirip gelmişler :) ben de tuaf oluyorum onlara nazaran artık pek salamıyorum geçen iş yeri ile iftar yemeğine gittik hani kurumsal saçlar başlar iyi makyaj iyi üstleri özensiz başka zaman foslarından geçilmez :) ayak uydurmakta zorluk oluyor en iyisi kendimi rahat hissetmem dedim ne yapayım tyatroya gidiliyor sanki gece yemeğine gidiyolar gibi yemek oluncada sanki ev gezmesi .)

ben ne zaman böyle topluma gitsem hani ortma da şık giyinenler var biliyorum ama ne aksilikki her defasında paspal buluyorum kot geçirip gelmişler :) ben de tuaf oluyorum onlara nazaran artık pek salamıyorum geçen iş yeri ile iftar yemeğine gittik hani kurumsal saçlar başlar iyi makyaj iyi üstleri özensiz başka zaman foslarından geçilmez :) ayak uydurmakta zorluk oluyor en iyisi kendimi rahat hissetmem dedim ne yapayım tyatroya gidiliyor sanki gece yemeğine gidiyolar gibi yemek oluncada sanki ev gezmesi .)

evet deniz benimde en korktuğum şeydi aykırı durmak. o yüzden kıyafetlerim hep birbirine yakın şeylerdir. şıktır ama rahattır. düğünede giderim bazen onunla oturmayada. siyah hiç ayakkabım yoktur siyah eteğim yada gömleğim. nedense siyahı pek sevmiyorum kıyafette. kahve rengi benim rengim. kremler falan

Ne bileyim bazen abartıyı seviyorum ama her zaman değil

şimdi dün arkadaşlarım geldiğinde saçımı bile taramadım
ama cumartesi geleceker için iyi bir hazırlık yapmak istiyorum

anneme evden gidince özen gösteriyorum çünkü annem bilir morelsizken felan bişey yapmam uğraşmam aklına farklı şeyler gelemsin diye daha dikkat ederim :) annem bana fadik der bazen kuzucum ay yeni gördüm ama nedense içim kıpır kıpır etti

bende bilemedim işte nasıl gelirler
ilk kez onlarla bi ev oturmasında bulucam
kızın evine gittim ama eşimle gittim başkaları yoktu
ben gene çok abartmadan şık ama sade bişeyler giyeyim bari
bayram için aldığım kıyafet uygun olur diye düşünüyorum

Back