2011 gelin adayları buyrun sohbete

:D:D

Ne çabuk fikir değiştiriyorum ben yahu :1:

Uzun olsun elime dolarım bir şekilde korumaya çalışırım artık ne yapayım.
Ama işde düğünden sonra yemek olayı olursa o biraz zor olabilir.
Gelinlikçime danışayım ben provada en iyisi.Kuzeninde her yerden tülleri vardı çok kirlenmişdi,kötüde duruyordu.

cnm çıkartabilirsin sonra ççekmi takıcaksın taçmı bilmiyrm ama sadece o kalır
olmaz mı öle

canım bence kafandan kolay çıkabilecek şekilde takarlarsa yemek olayında yada sıkılıpğ rahatsız olduğunda çıkarıp tacınla kalabilirsin ama uzun duvak herzaman daha güzel durur bence sen yürürken arkandan salınıcak çok tatlı

bencede içinde kalmasın varsın kirlensin
benimde kuyruğum çok uzundu kirlendi epey.
eve gidince sabunlu bezle silmiştim çıktı bişiycikte kalmadı.

Tamam kızlar karar verilmiştir uzun olacak.
İki duvak olacak biri kısa biri uzun.
Uzun baktım kirleniyor rahatsız ediyor kısayı taktırırım bizim kızlara gelin odasnda.
Gelinliğim zaten sadece duvak hareket katsın yürürken gerçekden hoş durucakdır:)
Tam o sırada biri basarmış cart diye ayrılırmış :1:

Felaket tellalı gibiyim.:52:

Tamam kızlar karar verilmiştir uzun olacak.
İki duvak olacak biri kısa biri uzun.
Uzun baktım kirleniyor rahatsız ediyor kısayı taktırırım bizim kızlara gelin odasnda.
Gelinliğim zaten sadece duvak hareket katsın yürürken gerçekden hoş durucakdır:)
Tam o sırada biri basarmış cart diye ayrılırmış :1:

Felaket tellalı gibiyim.:52:

benim duvağım kısa ama gelinliğimin biraz kuyruğu var. bir de benim gelinliğim tek parça bende kuyruğuma basarlarsa gelinlik komple aşağı düşerse diye korkuyorum
:52:

iyimiyim bilmiyorum can sıkıntısı kasvet var hayır olsun inş..
Sen nasıılsınnn denizim..

gece farkında olmadan birbirimizin üstünü açıyoruz yanalrım çok ağırıyor batıyor fena soğuk aldım alıyorum ya sık sık wc gidesim geliyor ben artık ince yorganımı çıkrdım birde terlik giyiniyorum belli bir süre sonra unutuyorum mis gibi bir çay ve battaniyeye sarılıp tv izlemeyi hayal ettim bir an :)

aynen pzt böyle oluyorum ben hep artık hafta sonunun yorgunluğu sanırım

benim duvağım kısa ama gelinliğimin biraz kuyruğu var. bir de benim gelinliğim tek parça bende kuyruğuma basarlarsa gelinlik komple aşağı düşerse diye korkuyorum
:52:

Korkularımda yanlız değilim desene bukommm :1:

Gelinlikçimin yorumuna göre karar vercem.Düğün çok kabalaık olacağı için oynama kısmında uzun duvak zor olacakdır.
Ben nişanlıkda bile zorlanmış ayakkabım çıktı sürekli etek kısmına basıp duruyorlar.Ay çok komiktim yaa:1:

Allah korusun bukoooo.
Heyecanlı mısın ben senin 5 günü gördükçe heyecanlanıyorum:17:

bende bi baktım göz ucuyla hakketen çok güzel tasarımlar varr

bayaaa incelemek lazım:1::1:
Hiç inceleme canım insanın içi gidiyo baktıkçaa
ayh esra bayıldım tasarım hepsi ve çok değişik şıklar. renkler falan. bende bebek mobilyalarına gömüldüm bu ara. :60:

Bende bayıldım canım. Hiç bakmadım daha bebek mobilyasına falan sen evin hangi bölümünü kullanıcaksın bebek için canım

Nilay benimde uzundu vede ağırdı ama bilseydim kısa alırdım ay heleki o takıda aman allahım her geçen sarılıyor bastırıyor tokalaşırken belimi tutuyor fotada felan bunalmıştım resmen

Buket Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin zewkle döşenmiş bir ev hiçbir ayrıntıyı kaçırmamıssın iyi günlerde oturun kuzum

Sağol canım elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık içime de sindi çok şükür dediğin gibi Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.

Korkularımda yanlız değilim desene bukommm :1:

Gelinlikçimin yorumuna göre karar vercem.Düğün çok kabalaık olacağı için oynama kısmında uzun duvak zor olacakdır.
Ben nişanlıkda bile zorlanmış ayakkabım çıktı sürekli etek kısmına basıp duruyorlar.Ay çok komiktim yaa:1:

Allah korusun bukoooo.
Heyecanlı mısın ben senin 5 günü gördükçe heyecanlanıyorum:17:

Düne kadar evi yerleştirme telaşından pek heyecanım yoktu canım eksikleri tamamlama derdindeydim ama akşam tüm eksikler tamamlandı çok şükür çok rahatladım ve düğün olacak havasına girdim şuan gayet heyecanlıyım:1:

Hiç inceleme canım insanın içi gidiyo baktıkçaa

Bende bayıldım canım. Hiç bakmadım daha bebek mobilyasına falan sen evin hangi bölümünü kullanıcaksın bebek için canım

canım bir tane boş odam var orayı çekmedim çünkü pormantomuz olmadığı için orası baya dağınık :1: şimdi ben ilk başta pratik bir beşik almayı düşündüm hani gün içinde odada olur akşam zaten odası olsada benim yanımda yatacak yatak odasına getirebileceğim bir yatak. oda almayacaktım. ama benim gardrobum 4 kapılı gibi çok küçük. bziimkiler zor sığıyor. mecbur bebeğin eşyaları için dolap alacağım falan diye düşünürken. en iyisi ben oda alayım dedim. ikikeremasraf olmasın.

Meltem Modler | Bebek Odalar

burdaki modeller hoşuma gitti. tek renk olanlardan alırım dedim. o beşikli olan sonradan tek kişilik yatağa dönüşüyor. allah nasip ederse ilerde de kullanır. günlük oraya buraya taşıyacağım beşiğide ablam verecek yeğenimin pratik bir beşiği var . bakalım nasip kısmet şöyle bir 6 aylığa gelelim hayırlısıyla.

sen nasıl düşündün canım

canım bir tane boş odam var orayı çekmedim çünkü pormantomuz olmadığı için orası baya dağınık :1: şimdi ben ilk başta pratik bir beşik almayı düşündüm hani gün içinde odada olur akşam zaten odası olsada benim yanımda yatacak yatak odasına getirebileceğim bir yatak. oda almayacaktım. ama benim gardrobum 4 kapılı gibi çok küçük. bziimkiler zor sığıyor. mecbur bebeğin eşyaları için dolap alacağım falan diye düşünürken. en iyisi ben oda alayım dedim. ikikeremasraf olmasın.

Meltem Modler | Bebek Odalar

burdaki modeller hoşuma gitti. tek renk olanlardan alırım dedim. o beşikli olan sonradan tek kişilik yatağa dönüşüyor. allah nasip ederse ilerde de kullanır. günlük oraya buraya taşıyacağım beşiğide ablam verecek yeğenimin pratik bir beşiği var . bakalım nasip kısmet şöyle bir 6 aylığa gelelim hayırlısıyla.

sen nasıl düşündün canım

hımm boş odan varsa tabiki bebek odası yapmak daha mantıklı canım evet modeller güzelmiş ben daha düşünmedim bişey canım şuanki evim çok küçük taşınmak istiyorum şuaralar ev arayaşındayım işte bakalım nasip

Nilay benimde uzundu vede ağırdı ama bilseydim kısa alırdım ay heleki o takıda aman allahım her geçen sarılıyor bastırıyor tokalaşırken belimi tutuyor fotada felan bunalmıştım resmen

Bizimde kalabalık olcak canım nişandan biliyorum o orta kısım tıklım tıklım.Her geçen basıyor etek kısmıma.
Dengede sağlıyamıyorum ayakkabılardan.Bu sefer ayakkabı konusunda önlem aldım bilekden sım sıkı tutuyor çokda rahatım boya takılmadım.
Ama duvak konusunda kararsızım etek kısmına kadar olmasıda hareket katacakdır en azından rahat ederim.Ama bakalım kısmet.
Fikirler için teşekkürler kızlar.Ben şimdi yemeğe çıkayım görüşürüz.

gece farkında olmadan birbirimizin üstünü açıyoruz yanalrım çok ağırıyor batıyor fena soğuk aldım alıyorum ya sık sık wc gidesim geliyor ben artık ince yorganımı çıkrdım birde terlik giyiniyorum belli bir süre sonra unutuyorum mis gibi bir çay ve battaniyeye sarılıp tv izlemeyi hayal ettim bir an :)

aynen pzt böyle oluyorum ben hep artık hafta sonunun yorgunluğu sanırım

ahhh ahh biz hiç dinlenemiycez denizim..
ütü var evde tomarla..çok üşendim pazar günü ütü yapmaya..bu akşam artık :31:

Back