2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar herkesler çok iyidir inşallah
buketim evini gördüm çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. az kaldı canım düğününe de...
nurgülüm ev işini netleştirmişsiniz hayırlı olsun canım darısı bizlere. başka geçmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah

ben iyiyim haftasonum çok yoğundu. cumartesi safire gittik burada yüksek bir bina tüm istanbulu görüyorsun. akşamüstü de kuaföre gittim. saçlarımı kısalttım omuzlarımda bide boyattım. pazar da arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim. sonrasında da kankalarla buluştuk çok özlemişim. eşim gripti ve tüm haftasonu evdeydi yalnız gezdim ben. özledim çok kocişi.

bu haftada kuzenimin düğünü var tokata gidiyorum haftasonluğuna cuma gidip pazar döncemm.
bende böyle haberler. hayat devam
bugün diyete başladım bide...

varmı benle diyet yapmak isteyennn

:2:
buketim evini gördüm çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. az kaldı canım düğününe de...
nurgülüm ev işini netleştirmişsiniz hayırlı olsun canım darısı bizlere. başka geçmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah

ben iyiyim haftasonum çok yoğundu. cumartesi safire gittik burada yüksek bir bina tüm istanbulu görüyorsun. akşamüstü de kuaföre gittim. saçlarımı kısalttım omuzlarımda bide boyattım. pazar da arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim. sonrasında da kankalarla buluştuk çok özlemişim. eşim gripti ve tüm haftasonu evdeydi yalnız gezdim ben. özledim çok kocişi.

bu haftada kuzenimin düğünü var tokata gidiyorum haftasonluğuna cuma gidip pazar döncemm.

hey onbeşli onbeşki tokat yolları taşlı :64:
hemşomm benide götürüver :89:

hoşgeldin ayşe . bende başladım diyete ama sağlıklı beslenme diyeti. boş vitaminsiz ve kilo yapan yiyecekleri yemiyorum

:2:

hey onbeşli onbeşki tokat yolları taşlı :64:
hemşomm benide götürüver :89:

edacımmmm toprağım gel valizimde..
ama kocişini özlersin sen.

hoşgeldin ayşe . bende başladım diyete ama sağlıklı beslenme diyeti. boş vitaminsiz ve kilo yapan yiyecekleri yemiyorum

kübracım okudum canım dikkat et. bol balık falan ye. ceviz ye. bebişin sağlıklı olsunnn. zeki olsun.
amin.

buketim evini gördüm çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Az kaldı canım düğününe de...
Nurgülüm ev işini netleştirmişsiniz hayırlı olsun canım darısı bizlere. Başka geçmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah

ben iyiyim haftasonum çok yoğundu. Cumartesi safire gittik burada yüksek bir bina tüm istanbulu görüyorsun. Akşamüstü de kuaföre gittim. Saçlarımı kısalttım omuzlarımda bide boyattım. Pazar da arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim. Sonrasında da kankalarla buluştuk çok özlemişim. Eşim gripti ve tüm haftasonu evdeydi yalnız gezdim ben. özledim çok kocişi.

Bu haftada kuzenimin düğünü var tokata gidiyorum haftasonluğuna cuma gidip pazar döncemm.
Bende böyle haberler. Hayat devam

Varmı benle diyet yapmak isteyennn

slm ayşecim hoşgeldin
n kadar yoğunsun ya sen hep bi yerlere gidiyosun
ben çok yorulurum
hiç sevmek özellikle şehir dışını

buketim evini gördüm çok güzel. Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Az kaldı canım düğününe de...
Nurgülüm ev işini netleştirmişsiniz hayırlı olsun canım darısı bizlere. Başka geçmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah

ben iyiyim haftasonum çok yoğundu. Cumartesi safire gittik burada yüksek bir bina tüm istanbulu görüyorsun. Akşamüstü de kuaföre gittim. Saçlarımı kısalttım omuzlarımda bide boyattım. Pazar da arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim. Sonrasında da kankalarla buluştuk çok özlemişim. Eşim gripti ve tüm haftasonu evdeydi yalnız gezdim ben. özledim çok kocişi.

Bu haftada kuzenimin düğünü var tokata gidiyorum haftasonluğuna cuma gidip pazar döncemm.
Bende böyle haberler. Hayat devam

Varmı benle diyet yapmak isteyennn

benimde başlamam lazım ayşecim ama çok zor geliyo yaa
evlendiğimden beri 5 kilo almışım
hayatımda ilk kez 56 kiloyu gördüm ağlamak istiyorum :5:

slm ayşecim hoşgeldin
n kadar yoğunsun ya sen hep bi yerlere gidiyosun
ben çok yorulurum
hiç sevmek özellikle şehir dışını

züleyha ne yapalım mecbur iş olunca.
katlanıyorsun.
sen nasılsın balım

benimde başlamam lazım ayşecim ama çok zor geliyo yaa
evlendiğimden beri 5 kilo almışım
hayatımda ilk kez 56 kiloyu gördüm ağlamak istiyorum :5:

aylincim ben evlendikten sonra kilo almadım maşallah. düğün hazırlıkları sırasında kilo vermiştim onu bile almadım ama basenlerim var. bide biraz göbüşüm çıkıyor yemek yiyince.
eşim uğraşıyor göbüşün var diye.
vermek lazım.

kızlarrr selammm

nabersiniz???telimi evde unutmuşum onu almaya geldim.size de bakayım dedim

aysuncum naber
evine taşındın mı yoksa?
ay sonunda mıydı.

çok teşekkür ederim ayşecim. Hayırlı yolculuklar sana şimdiden aynı tarihlerde bizde antalya yolcusuyuz:)

ayşe 2 haftaya evimdeyim inşallah.henüz geçmedim

süper aysuncum evine yerleş huzurla otur inşallah
resimlerini bekleriz.

çok teşekkür ederim ayşecim. Hayırlı yolculuklar sana şimdiden aynı tarihlerde bizde antalya yolcusuyuz:)

buketcim senin düğün pazar akşamı mı kuzeniminki pazar akşamı senin düğününde oynarmış gibi oynucam o gün..
oh oh yandan..

Back