2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah yardımcın olsun..
Ben üşümek denince tüylerim ayaga kalkıyo..nefret ediyorum üşümekten..
Kışın asla ısınmam..kömür sobası olucak anca ısınıyorum

aynen nefret ederim edacım yaa

edoş fırkrayı sevdiceğime gönderdim gelen cevap.

oy oy fıstığım benim.nerden buldun canım benim.bizde her sene martta kız kulesinin orda buluşalım mı bebeğim :16:

11 mart ilk baş başa görüşmemiz.bana kız kulesinin orda buluşalım mı demişti.
Ben üsküdardaki kız kulesinden bahsediyor sanıyorum.bahsettiği kabataşdaki küçük yapma kıs kulesiymiş.
üsküdara mı geçeyim diyorum yok kabataşda varya orası demişdi çok utanmıştım.
Hey gidi hey

:60::60::60::60::60::60:

bence olabilir
sonuçta adetken vücudun yapısında oldukça değişiklik oluyo
şişkinlik göğüslerde hassasiyet falan
benimde ayaklarım falan hiç ısınmaz dediğin gibi bacaklarım falan uyuşuk uyuşuk olur
ayy bende çok üşürüm yaa
annemin evi sobalıydı yakıyoduk küt küt
şimdi doğalgazla nasıl ısınıcaz diye düşünüyorum kara kara
eşim için hiç problem yok kendisi hiç üşümediği için
ama ben baya düşünüyorum
ev büyük bide nasıl ısıtıcaz bakalım koca evi

aynen aynen aylincim ya
benimkide çok üşür benden daha beterdir nazlıdır
ev biraz soğusun sinirlenir ooyyy oy

Kızlar benim gelinlik modeli mi az çok biliyorsunuz.

Sade hareketlendirmek için uzun duvak istiyorum hemde hayalimdi.
Ama çok zorlanır mıyım kış düğününde uzun yerlerde duvakla düşünmeden edemiyorum.
Yada gelinliğin etek kısmına kadar mı uzun olsa daha mı güzel olur diye düşünüyorum.
Sizce hangisi?

Kızlar benim gelinlik modeli mi az çok biliyorsunuz.

Sade hareketlendirmek için uzun duvak istiyorum hemde hayalimdi.
Ama çok zorlanır mıyım kış düğününde uzun yerlerde duvakla düşünmeden edemiyorum.
Yada gelinliğin etek kısmına kadar mı uzun olsa daha mı güzel olur diye düşünüyorum.
Sizce hangisi?

nilay bende uzun duvak hastasıydı ve öylede oldu. nikaha girerken çok şık duruyordu. onun dışında oynarken falan biraz zorladı tabi. baya da kirlendi. hava şartlarını bilmiyorum ama istersen o kadar uzun yapma eteğine kadar uzun tut.

Selamlar kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum geçen akşam Edayla konustum canım benim kendini toparlamaya çalışıyor 10 ekim'e kadar raporluymuş en çok buna sevindim kendini toparlayacak

nilay bende uzun duvak hastasıydı ve öylede oldu. nikaha girerken çok şık duruyordu. onun dışında oynarken falan biraz zorladı tabi. baya da kirlendi. hava şartlarını bilmiyorum ama istersen o kadar uzun yapma eteğine kadar uzun tut.

Herkes aynı yorumu yaptı kübroşum.
Çok kirlenir gelinliğede bulaşır düğünün gündüz tüm gün gelinlikle olacaksın etek kısmına kadar uzun tut dediler.
Nikah daha önceden kıyılacağı için sanırım en güzeli etek kısmına kadar uzun tutmak olacak.

herkes aynı yorumu yaptı kübroşum.
çok kirlenir gelinliğede bulaşır düğünün gündüz tüm gün gelinlikle olacaksın etek kısmına kadar uzun tut dediler.
Nikah daha önceden kıyılacağı için sanırım en güzeli etek kısmına kadar uzun tutmak olacak.

bence uzun istiyosan uzun yaptır nilay
ne kadar kirlenicek ki arabadan düğün salonuna gireceksin

oynarkende kirlensn yapcak bişey yok istediğin uzunsa içinde kalmasın arkandan salınsın duvağın bence

bence uzun istiyosan uzun yaptır nilay
ne kadar kirlenicek ki arabadan düğün salonuna gireceksin

oynarkende kirlensn yapcak bişey yok istediğin uzunsa içinde kalmasın arkandan salınsın duvağın bence

nilay cnm güzel olur ama zor olabilir
ama eline dolancak gibi yaptırırsan dolayarak taşıyabilirsin belki

:D:D

Ne çabuk fikir değiştiriyorum ben yahu :1:

Uzun olsun elime dolarım bir şekilde korumaya çalışırım artık ne yapayım.
Ama işde düğünden sonra yemek olayı olursa o biraz zor olabilir.
Gelinlikçime danışayım ben provada en iyisi.Kuzeninde her yerden tülleri vardı çok kirlenmişdi,kötüde duruyordu.

Kızlar ben bu aspirini bayağıdır kullanıyorum domestos gibi olan kabında fıs fıs değil yani hani camalrı felan ilk detarjanlı su ile teziliyorum sonra siliyorum çok kaygan bir sıvı köpürüyo gibi camlara denemdim bir daha ama fıs fısı nasıl bilmiyorum ilk evi temizlemeye geldiğimde almıştım
:)

:d:d

ne çabuk fikir değiştiriyorum ben yahu :1:

Uzun olsun elime dolarım bir şekilde korumaya çalışırım artık ne yapayım.
Ama işde düğünden sonra yemek olayı olursa o biraz zor olabilir.
Gelinlikçime danışayım ben provada en iyisi.kuzeninde her yerden tülleri vardı çok kirlenmişdi,kötüde duruyordu.

canım bence kafandan kolay çıkabilecek şekilde takarlarsa yemek olayında yada sıkılıpğ rahatsız olduğunda çıkarıp tacınla kalabilirsin ama uzun duvak herzaman daha güzel durur bence sen yürürken arkandan salınıcak çok tatlı

Back