- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.001
aklıma yemek gelimyor
ne yapsam diye
pilav yapıp yanına ne yapsam ki bilmyirum hiç
aklıma yemek gelimyor
ne yapsam diye
pilav yapıp yanına ne yapsam ki bilmyirum hiç
Karnıyarık ve cacık olabilir, canım çekti valla.
Ya da minik köfteler yapabilirsin salçalı domatesli,mantar ve biber de konabilir içine sonra kasese köfteleri
ve pilavı koyup ters çevirir servis edersin yanına da kıvırcık salata, nem nem nem
diyettetim ben böyle şeyler sormayın
aylin annem yapardı yemezdik akşam nasıl canım çekti. patatesi haşladım ve ezdim. püre gibi. sonra başka bir tencerede soğanı küçük küçük doğradım yağda biraz çevirdim sonra salça koydum üzerinede patatesleri.birazda tuz. bu kadar. salçalı püre gibi düşün. yanınada cacaık yaptım ohh keşke işe getirseydim yerdim şimdi .
şu yemek sohbetini kapatsanız artık canımız çekiyo heraldee
sakinleştiririm canım ben seni merak etme bana bak 1 hafta kaldı ev hala hazır değil
şu yemek sohbetini kapatsanız artık canımız çekiyo heraldee
aylin annem yapardı yemezdik akşam nasıl canım çekti. patatesi haşladım ve ezdim. püre gibi. sonra başka bir tencerede soğanı küçük küçük doğradım yağda biraz çevirdim sonra salça koydum üzerinede patatesleri.birazda tuz. bu kadar. salçalı püre gibi düşün. yanınada cacaık yaptım ohh keşke işe getirseydim yerdim şimdi .
ebruli valla olsada yesek :)
ama benim eve gittiğim saatle bu yemek pek uygun değil dha pratik olması lazım 7,30 da evde oluyorum eşim 8 de geliyor
eee kızlar msela hep aklınızda olup alınmasını istediğniz bişey varmı
kız bu benim patatesli börek iç harcım
ayy canım benim ya Rabbim şifasını versin..Canım Eda ya face ten mesaj atmıştım cevap atmış akşam demişki hastaneden çıkışım biraz geç oldu kanamam vardı. Ama şimdi daha iyiyim evdeyim kendimi toparlayıp dik oturabildiğim zaman geleceğim demiş kızlarr bilginizee
bıraktım ayşem oyna kızdım 40,000 altınım varken benden tuttu 15 dolar istedi hani 20,000 altına genişleme alıyoduk..çakallık yaptılar sildim bendeaslıdan sonra edacımda cityville yi bırakmış. darısı bana inşallah çok zamanımı alıyor.
ilk günler ben komple şişmiştim canım yüzüm gözüm bütün vucudumda bi şişkinlik vardı.
Off gene sinirlerim bozuldu kocam olucak öküz mesaj atmış annem akşam seni çağırmış diye. Bende nerden çağırmış haberim yok dedim. KAynanam kendi kocasına söylemiş kocası benim kocama söylemiş kocamda bana söylüyo akşama bekliyo diye uzay çağındayız bi telefon kadar uzağım altı üstü bana tel edipde çağırmak zor geliyo
ayh esra aynen. şimdi karnıyarık falan dediler. nasıl canım çekti. salatalık yiyeim bari de tutsun midemi.
aylin tavuk buzlukta akıl edip çıkarsaydım olurdu :
patlıcan çok var patlıcanlı yemeklere bakayım
sen süper sabırlısın canım
hediye alınmasını mı deniz.
annem yapardı pratik diye. ne bilsin kadın püreyi falan. anne püresi böyle oluyor işte.
Pardon canım yaa hamileymişsinzaten yenmez şimdi o ne öyle yağlı yağlı ıyyyy
gelin kızlar ne olcak yapıp yeriz hep birlikte anahytar paspasın altında :)
yani kübra evet hediye gibi felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?