2011 gelin adayları buyrun sohbete

hamişler kusura kalmayın valla işte yemek konuları haliyle açılıyor :) unutuyorum çoğu zaman oysaki benim bile bazem hımmm dicem şeyler oluyor

esracım edaya bizden çok selam söyle merak ettiğmiizi

KÜBRACIM CANIN bişi çektiğinde alamıyosan avucunun içini yala..ondan tatmıs gibi olurmussun..
esram sende öyle..
ve ciddi ciddi yemek muhabbetini kapatalım kızlar..
özelden yazalım üzülüyorum hamişlere

gelin kızlar ne olcak yapıp yeriz hep birlikte anahytar paspasın altında :)

yani kübra evet hediye gibi felan

Benim nişanlım hediye konusunda biraz beceriksiz bana ya bende zaten olan bişeyi alır sonra gidip değiştiririz,
ayakkabı alır 38 giyiyorum 36 no alır ama senin ayakların küçük görünüyo der 3 gün sonra da 39 alır eee ayak
parmakların patlıcan gibi ancak olur der :(
Kimle evleniyorum ben ya :)
Alınmasını istediğim özel bişey şimdi aklıma gelmiyoda sürpriz yapabilsin ve organizasyon kabiliyeti olsun
isterdim :)

ya aklımda hep yüzük var. hediye diyince tab,i hep eşimden bekliyorum. öyle değişik biraz klasik ve anısı hatırası olacak bir yüzük almasını isterdim eşimin. ilerde çocuğuma vermek isterdim. oda çocuğuna versin falan. biraz fazla film mi izliyorum ne :60:

aynen kübra bende içimden geçirdiğim o yüzük alsın
hem çok seviyorum yüzüğü hemde her ittiğimde yüzük bakarım kuyumcuya umarım birgün anlar bende alırım ama eşimn almasını istiyrum nedense :)

KÜBRACIM CANIN bişi çektiğinde alamıyosan avucunun içini yala..ondan tatmıs gibi olurmussun..
esram sende öyle..

kız psikoloik bişey mi bu denedim valla. sanki karnıyarık kokusu geldi. yanlış anlaşılmasın ellerimde temiz yani.

aynen kübra bende içimden geçirdiğim o yüzük alsın
hem çok seviyorum yüzüğü hemde her ittiğimde yüzük bakarım kuyumcuya umarım birgün anlar bende alırım ama eşimn almasını istiyrum nedense :)

ben bunu laf arasında söylemiştim eşime . tmm dedi mesaj alındı :60: ama yüzük falan alınmadı. şuan zaten imkanı yok almaya ama bende bekliyorum

ya aklımda hep yüzük var. hediye diyince tab,i hep eşimden bekliyorum. öyle değişik biraz klasik ve anısı hatırası olacak bir yüzük almasını isterdim eşimin. ilerde çocuğuma vermek isterdim. oda çocuğuna versin falan. biraz fazla film mi izliyorum ne :60:

Bence de böyle kalıcı birşey olması ve nasip olursa onu kızımıza hediye etmemiz güzel olurdu ben de istiyim böyle
bişey,nişanlım benim kk ya girmemi yasaklıycak masrafa sokuyosun beni diye :P

selam kızlar ben geldiiim,

pazartesi ameliyat oldum tahmin edilenden daha uzun sürdü yaklaşık 4 saat sürmüş cünkü ultrasonda görünmeyen kistlerim de varmış
9 büyük birçok da kücük kist çıkarmışlar
eşim ve annem poşetin içinde görmüşler.
ameliyat öncesinde yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum cünkü hatırlamak istemiyorum
sonrası da oldukca sancılı

çok fazla kalamicam cünkü oturmakta zorlanıyorum, haberdar etmek istedim sizi
umarım sizler iyisinizdir, çok özledim sohbetinizi

pazartesi ameliyat oldum tahmin edilenden daha uzun sürdü yaklaşık 4 saat sürmüş cünkü ultrasonda görünmeyen kistlerim de varmış
ameliyat öncesinde yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum cünkü hatırlamak istemiyorum

Çok geçmiş olsun...acil şifalar dilerim

hamişler kusura kalmayın valla işte yemek konuları haliyle açılıyor :) unutuyorum çoğu zaman oysaki benim bile bazem hımmm dicem şeyler oluyor

esracım edaya bizden çok selam söyle merak ettiğmiizi
söyledim canım hepsini söyledimm. Aman takmayın siz bizi canım ne yapalım canımızın çektiği olursa akşama yapıveririz olur biter.
esram sende öyle..

Ayy bazen bende yapıyorum avcumu yalıyorum valla. A şöyle bi hinlik geldi aklıma akşama kaynanaya gidicem ya e uyuzum da bi yandan acaba şimdi arayıp benim canım mntı çekti akşama yaparmısın anne desemde uğraştırsam mı acaba biraz kızlar ne dersiniz:9:

geçmiş olsun canım hamdolsun atlattın. şimdi kendine çok iyi bak. iyileşip dönmeni bekliyoruz. bizde snei çok merak ettik. iyi ki bizihaberdar ettin. çok teşekkürler canım. allaha emanet ol

bu haftasonunu da atlatalım halılarımızı mutfak masamızı alalım o zaman relax olacağım canım

hadi inş fıstığım :)))

Ameliyat öncesinde yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum cünkü hatırlamak istemiyorum

canım benim yaaa çok çok geçmiş olsun
hemen uzan dinlen güzelce kıyamam

Edaamm çok geçmiş olsun bizde senii çok özledik biran önce iyileşte gel boşver kötü anıları sil hafızandan geriye dönüp bakma hep önüne bak bundan sonra canım:70::71:

edacım çok büyük geçmiş olsun sen çok güçlü bir insansın inşallah en kısa zamanda iyileşip aramıza döneceksin

ahhh canım benimmmm kıyamam ben sana nasıl dayanmıssın o adet sancılarına..onlar aşırı ağrı yapar regl döneminde..
Rabbim sağlıpıgına tez zamanda kavustursun seni..
Allahım şifanı versin edam..
düşünme anlatma tmm..sen iyi olda..

söyledim canım hepsini söyledimm. Aman takmayın siz bizi canım ne yapalım canımızın çektiği olursa akşama yapıveririz olur biter.

Ayy bazen bende yapıyorum avcumu yalıyorum valla. A şöyle bi hinlik geldi aklıma akşama kaynanaya gidicem ya e uyuzum da bi yandan acaba şimdi arayıp benim canım mntı çekti akşama yaparmısın anne desemde uğraştırsam mı acaba biraz kızlar ne dersiniz:9:

valla canım söyle zor bir yemek. anlasın bakalım nasıl oluyormuş. kadın daha da seni çağırmazmış :60:

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar.
Eşimi gönderdim bu sabah, çok zor oldu gece boyu ağladım zaten, gözyaşlarıma hakim olamıyorum bu aralar.
İştahsızlık hat safhada...
Eda'cııım çok geçmiş olsun canım, Rabbim hemencik şifalar versin....

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar.
Eşimi gönderdim bu sabah, çok zor oldu gece boyu ağladım zaten, gözyaşlarıma hakim olamıyorum bu aralar.
İştahsızlık hat safhada...
Eda'cııım çok geçmiş olsun canım, Rabbim hemencik şifalar versin....

hoşgeldin esra . hayırlısıyla gidip gelsin eşin. sorunlarınıda çözerler inşallah ailece. sizde bir rahat edersiniz.

Back