2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım işte kimseye bişey diyemiyorum hepsi benim içimde patlıyoya ordan doğuyo sıkıntım herkesi idare etmekten o kadar yoruldum ki herkesin istediği olsun diye o kadar çok çırpınıyorum ama benim isteklerim kimsenin umrunda değil ben herkese saygı göstermek zorundayım ama kimse bana saygı göstermiyo artık yoruldum valla aman kimsenin kalbi kırılmasın aman kimse üzülmesin aman idare et soğukluk olmasın ama buda can yani off çokk doluyum sanırım

ayy aynı ben
bizde de aynı durum var
kızsam da kırılsam da kimseye bişey diyemiyorum
aman kırgınlık olmasın soğukluk girmesin araya diyorum
bide babamdan yana da pek fayda görmediğim için
ne fayda varsa eşimin ailesinden var diyorum
daha fazla özveride bulunuyorum bu yüzden bazen kırılıyorum üzülüyorum güceniyorum ama
kimseye bişey diyemiyorum
sonra da olmadık yerde patlıyorum olan eşimle bana oluyo
ama öğrenicez sanırım takmamayı esracım
başka yapıcak bişey yok bence

ayşem biz bu pazar görüşmeye gideceğiz işte enişteme 120 demiş ama dün dedim patrona 30 bin peşinat versem 100 bin e verirmi çemkiririm çok pis pazarlık yaparım patron haberin olsun dedim yap kızım yap dedi bakalım 100 bin der inş. kuzum dua edin bana olurmu

inşallah canım.

ilk günler ben komple şişmiştim canım yüzüm gözüm bütün vucudumda bi şişkinlik vardı.

Off gene sinirlerim bozuldu kocam olucak öküz mesaj atmış annem akşam seni çağırmış diye. Bende nerden çağırmış haberim yok dedim. KAynanam kendi kocasına söylemiş kocası benim kocama söylemiş kocamda bana söylüyo akşama bekliyo diye uzay çağındayız bi telefon kadar uzağım altı üstü bana tel edipde çağırmak zor geliyo

esracım dolmuş canım çok yakın oldunuz ya sen hamilesin diye. ondan birazda.
boşver canım takma...

öyle valla Nurgüüm kısmet artık aminn Allah herkesin gönlüne göre versin

bizde seni seviyoruzz Ayşem hep bizimle oll
Amin amin aminnnn

canım benim sağolll

ayşe diyorum diyorum diyorummmmmmmmmmmmmmm

çok yakın çalı küçük sanayi 10 dk ya

ve orda çok güzel evler yapıldı gitmişken bak belki ev alırsınız ?

denizim bilmediğim için çıkaramıyorum tabi. biraz alışayım bigün mutlaka görüşmek isterim..

slm kızlar ben geldim günaydın hepinize hayırlı cumalar ...

buketcim bizde de hava kötüydü.kuaförden çıktık yağmur başladı eşim çok ısrar etti gidelim eğer çok yağars stüdyoya geri döneriz diye.ii ki de gitmişiz şemsiye falan vardı yanımızda gittiğimizde çiseliyordu ama sonra durdu.dua et canım sende inş. yağmaz...

nurgulum inş. ssizinde istediğiniz gibi olur alırsınız evinizi canım hayırlısıyla...

bu arada deniz ben seni hiç görmedimm yaa merak ediorum...

sağol zeynepcim benimmm
kızlar burada bi kız var. bizim seviyemizde birine bağlı çalışıyor. o da kızı eziyor. sürekli kötü davranıyor. sen bana mecbursun ayağını denk al falan diyor sürekli. dünde tartıştılar.
kız ingilizce bilmiyorki patrona şikayet etsinn. yazık kıza çok üzüldüm dün.
biz tercüme ettik kızın dediklerini patrona.

öyle yapıcam canım akşamda aklıma geldi annem hep öyle yapardı ama wiks yoktu. artık kışta geliyor çok lazım olucak evde bulunsun.

şu görgüsüx kızla tartıştık.
yaptığı yanlışla azar işitip bana saldırdı
ilk defa gidip adam gbi anlattım üstüme
ondan fırça yemiş zaten
ispiyonlamayı sevmiyourm ama pislik kızın teki
gidip üstüne bin katıp suçluo herkesi
bana da yapmasın die söledim ohh içimde kalmadı

ayşem bizde seni seviyoruz balımm

kızlar ne yemek var bu akşam
evde kıyma vardı çıkardım dolaptan ama ne yapcağıma karar veremedim ki:D

ayh zeynep yemek dedin aklıma geldi ben dün akşam eşim 10 da geldi o saatte yedik sonrada kasıklarıma ğrıyordu yattım ve yemeklerimi dışarda unutmuşum şimdi sen diyince aklıma geldi. çorbam birde patates kavurmam vardı. inşallah bişey olmamıştır hava soğuk ama

benim ıspanaklar suyun içindeydi ya tozu toprağı gitsin diye bırakmıştım anacım bir gittim one çok kötü yumuşamış hemen çöpe attım bırakmamamk gerekiyor sanırım üzüldüm

aman ya ağla ağla ağlamaktanda usandım artık herkesin bi tarafı bana kalkıyo bunaldım artık iiyice

ağlama canım sen bebişte üzülür ama boşver de gitsin şimdi arada bir tutuyor sancıları bende düşünüyorum diyorum niye takıyorum diye arada benimde tutuyor deşiyorum deşiyorum

kocamla iyi olduktan sonra hiç birşey umrumda değil :33:

inş. Nurgülcüm inş.
Rabbim ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etcek bi ev versin
yeni evlilere bereket versin

ayyyyyyyyyy buket valla ben çok sabırsızımdır ya
hemen suratım asılır
herkesi terslerim
hiç çekilmem bin o dönemde
ıyyyyyy kendime kızdım şimdi:57:
O zaman gelince sen kızarsın bana :9:

sakinleştiririm canım ben seni merak etme bana bak 1 hafta kaldı ev hala hazır değil:1:

slm kızlar ben geldim günaydın hepinize hayırlı cumalar ...

buketcim bizde de hava kötüydü.kuaförden çıktık yağmur başladı eşim çok ısrar etti gidelim eğer çok yağars stüdyoya geri döneriz diye.ii ki de gitmişiz şemsiye falan vardı yanımızda gittiğimizde çiseliyordu ama sonra durdu.dua et canım sende inş. yağmaz...

nurgulum inş. ssizinde istediğiniz gibi olur alırsınız evinizi canım hayırlısıyla...

bu arada deniz ben seni hiç görmedimm yaa merak ediorum...

hoşgeldin canım çok şakır şakır yağmazsa dünki gibi bizde deneriz şansımızı canım inşallah yağmaz

Son düzenleme:
öyle yapıcam canım akşamda aklıma geldi annem hep öyle yapardı ama wiks yoktu. artık kışta geliyor çok lazım olucak evde bulunsun.

şu görgüsüx kızla tartıştık.
yaptığı yanlışla azar işitip bana saldırdı
ilk defa gidip adam gbi anlattım üstüme
ondan fırça yemiş zaten
ispiyonlamayı sevmiyourm ama pislik kızın teki
gidip üstüne bin katıp suçluo herkesi
bana da yapmasın die söledim ohh içimde kalmadı

ayşem bizde seni seviyoruz balımm

kızlar ne yemek var bu akşam
evde kıyma vardı çıkardım dolaptan ama ne yapcağıma karar veremedim ki:D

ben dün akşam bu akşam için barbunya pişirdim
bide makarnam var dün akşamdan kaldı yanında onu da yeriz
eve gidince temizlik yapıcam da yemek derdim olmasın dedim
bu hafta sonu dinlenmek istiyorum
temizliği hafta sonuna bırakmayayım dedim :D

ayh zeynep yemek dedin aklıma geldi ben dün akşam eşim 10 da geldi o saatte yedik sonrada kasıklarıma ğrıyordu yattım ve yemeklerimi dışarda unutmuşum şimdi sen diyince aklıma geldi. çorbam birde patates kavurmam vardı. inşallah bişey olmamıştır hava soğuk ama
patates kavurması nasıl oluyo küboş anlatırmısın canım

hava serin kübracım bişi olmaz.
kızlar karar verdim 1 döküman bittikçe buraya gelcem...
öptümm.

bende bi kişinin işlemini bitiriyorum geliyorum buraya :1:

aklıma yemek gelimyor

ne yapsam diye

pilav yapıp yanına ne yapsam ki bilmyirum hiç

tavuk sote yap deniz çok severim :1:
Akşama da geleyim sana yemeğe :60:
Keşke evde bizim yerimize yemek yapan biri olsa ne güzel olurdu
böyle sipariş versek
ahh ahh
önceden anacığıma verirdim böyle sipariş anne akşama şunu yapsanaaa diye :2:
Yaa annemi çoooook özledim ben valla ağlıycam şimdi heee:43:

ben dün akşam bu akşam için barbunya pişirdim
bide makarnam var dün akşamdan kaldı yanında onu da yeriz
eve gidince temizlik yapıcam da yemek derdim olmasın dedim
bu hafta sonu dinlenmek istiyorum
temizliği hafta sonuna bırakmayayım dedim :D

patates kavurması nasıl oluyo küboş anlatırmısın canım

bende bi kişinin işlemini bitiriyorum geliyorum buraya :1:

aylin annem yapardı yemezdik akşam nasıl canım çekti. patatesi haşladım ve ezdim. püre gibi. sonra başka bir tencerede soğanı küçük küçük doğradım yağda biraz çevirdim sonra salça koydum üzerinede patatesleri.birazda tuz. bu kadar. salçalı püre gibi düşün. yanınada cacaık yaptım ohh keşke işe getirseydim yerdim şimdi . :60:

ayy aynı ben
bizde de aynı durum var
kızsam da kırılsam da kimseye bişey diyemiyorum
aman kırgınlık olmasın soğukluk girmesin araya diyorum
bide babamdan yana da pek fayda görmediğim için
ne fayda varsa eşimin ailesinden var diyorum
daha fazla özveride bulunuyorum bu yüzden bazen kırılıyorum üzülüyorum güceniyorum ama
kimseye bişey diyemiyorum
sonra da olmadık yerde patlıyorum olan eşimle bana oluyo
ama öğrenicez sanırım takmamayı esracım
başka yapıcak bişey yok bence
valla canım öyle üstüne geliyo geliyo hadi diyosun takmayım hadi takmayım geçiştiriyosun sonra pat yine hangi birini takmıcan.
inşallah canım.

esracım dolmuş canım çok yakın oldunuz ya sen hamilesin diye. ondan birazda.
boşver canım takma...

Evet canım ama niye hep benim kendi iyi niyetimden annemde çok zaman geçiriyorum diye kocamda onlarda üzülmesin diye hep onlarada gittim kendilerini dışlanmış hissetmesinler kocamıda sürekli kendi anneme götürüyomuşum gibi olmasın diye sırf. Bide kayınvalidem aşırı alıngan inanılmaz derece yani hiçbişey söylemiyorum o yüzden böyle bırak gitmemeyi bi süre arayıp sormayınca bile ne oldu bilmeden bişey mi yaptık kırdık mı seni bişeyemi kızdın diye yüztane soru soruyo oyy bunaldımm

sağol zeynepcim benimmm
kızlar burada bi kız var. bizim seviyemizde birine bağlı çalışıyor. o da kızı eziyor. sürekli kötü davranıyor. sen bana mecbursun ayağını denk al falan diyor sürekli. dünde tartıştılar.
kız ingilizce bilmiyorki patrona şikayet etsinn. yazık kıza çok üzüldüm dün.
biz tercüme ettik kızın dediklerini patrona.

böle insanlara sinir oluyorum
burda kimseye bağlı çalışmıyorum
istesem hepsine tavrımı koyarım hiçte birşey yapamazlar.
ama gzl davranmaya çalıştım geldiğimden beri herkese.
böle oluncada tepeye çıkmaya kalktılar.
zeynep ora oturduda havalandı desinler istemedim ama desinlermiş keşke şimdi indirmeye uğraşıyorum

ağlama canım sen bebişte üzülür ama boşver de gitsin şimdi arada bir tutuyor sancıları bende düşünüyorum diyorum niye takıyorum diye arada benimde tutuyor deşiyorum deşiyorum

kocamla iyi olduktan sonra hiç birşey umrumda değil :33:

İşte kocama burda kızıyorum haftaiçi bi akşam dedi çünkü annesi gün içinde aramış demişki gelip gitmiyosunuz hem teyzen size bişeyler getirdi onları alın diye akşam gelince söyledi benim herif bunu bana bende dedimki haftasonu gideriz iyi tamam dedi o da. E şimdi sana diyolar bu akşam gelin diye biz aramızda konuşmuşuz haftasonu diye karar vermişiz söylesene anne biz bu akşam gelmeyelim haftasonu gelicez size diye off beyinleri hiç çalışmıyo bazen

seneye dugunum war war mı gelınlık ıcın fıkrı olan ben kabarık cok abrtılı bı glınlık dusunuorum ama bakalm nasl olck

Back