2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım çok geçmiş olsun canım
kötü anıları düşünme sil kafandan
allah bi daha yaşatmasın inşallah
bian önce sağlığına kavuşup aramıza dönmeni bekliyoruz

Hoşbuldum canımcım.
İnşaAllah gittiğine değer bari, halleder işlerini.

allah kavuştursun canım inşallah halledersiniz sorunlarınızı

İnşaAllah canımcım...
Ya muhabbet edin kızlaar, saha kahvaltı bile yapmadım, bana bişiler söyleyin hiç hoşuma gitmiyor bu durum

aklına kötü şeyler getirme canım zamana bırak hayırlı ile sorunlarını çözüp gelir yuvasına kocacın sen sadece duat et sabret ve bekle

İnşaAllah canım.
Boş kaldıkça hamileliğe taktım kafayı :))
Havalardanmı bilmiyorum ama bu aralar, kasıklarımda sancı var, zaman zaman belim ve bacağımda ağrı oluyor.
İnanılmaz duygusallaştım onunda aileden uzak olma ve yaşadıklarımdan kaynaklandığını düşnüyorum.
Bu sabah eşimi uğurlarken çok mide bulantım oldu, eşimle ilgilenemedim bile, peşinde sürüne sürüne gezdim.
Akşamda hazır salatalık turşusu sevmeme rağmen 4 tane yedim.
Ne oluyor bana Kübra ve Esra bunlarn hepsi aldatmacamı (
Boş olduğum içinde kafam sürekli orada, karar verdim bu akşam öğrencilerle kalıcam yoksa daha fazla takıcam...

canım mide bulantısı bu vakitte belirti olamaz bence. ama kasık ağrıların olabilir. ama herkeste de tutmuyor bir arkadaşımda beni aradı geçen senin gibi kasıklarım ağrıyor acaba hamilemiyim dedi. kız adet oldu. ama bacak ağrısı ve bel bendede olmuştu. nasip kısmet canım. sen kendine dikkat et adet tarihine kadar. adetin 1 gün geçmeden ne yaparsan yap sonucu öğrenemiyorsun.

ama artık stres yapma. hayırlısıyla gidecek gelecek eşin. böyle yaparsan onuda üzersin yolda. adam gitsin zaten ailesnin problemlerinden sıkıntıda birde ayrı bir sıkıntıya düşmesin.

esracım gene de bilemem ama
benim de kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrılar olmuştu geçende
idrar yollarımda iltihap çıktı
öle bişey olabilir belki seninkide
ama belki de hamişsindir

Kızlarçok şanslısınız, dün gece ayaklarım üşüdü ve eşimin bacaklarının arasına koydum, o an annem aklıma geldi hadiii ben yine başladım ağlamaya.
Evdeyken üşüdüğümde hemen annemin yanına koşardım, sıkı sıkı sarardı beni ayaklarımı hemen bacak arasına alırdı, yüzümde bir gülğmseme oluşurdu.
Ne kadar eşim olsada annemin yerini hiç tutmadı (
Aynı şehirde olsaydık koşa koşa evime giderdim...

esracım gene de bilemem ama
benim de kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrılar olmuştu geçende
idrar yollarımda iltihap çıktı
öle bişey olabilir belki seninkide
ama belki de hamişsindir

Evet ondanda şüphelendik, 6 ekimde ultrasona giricem.
Doktor hamilelikte, iltihapta olabilir dedi.
Ama zannedersem üşüttüm ben çünkü bacaklarım hastalık başlangıcı gibi ağırıyor.
Yorgun gibi hissediyorum kendimi...

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bendede oldu bu ay aynı şikayetler hemen test aldımmm bi korktum hamilemiyim diye çok şükür birşey çıkmadı hap kullanıyorum ama ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…