2011 gelin adayları buyrun sohbete

öyle kuzum haklısın benim patronun arkadaşı mütahit ev yapıyor ben şimdi altınları vereceğim 2 senede evi teslim edecekmiş 2 senede her ay ödeme yapacağım geri kalanı kredi çekeceğim kuzu yoksa 10 senelik krediler dünyanın faizini alıyor benimde gözüm korktu yoksa bitmiş daire alacaktık biz

Hayırlısıyla inşallah olur kuzum ya Allah bizede nasip ederde inşallah o günleride başımızı sokucak bi ev alabiliriz ama yakın zamanda zor gözüküyo ben bi 2 yıl geçmesi lazım diyorum o zaman da çocuk olucak nasıl olucak bakalım bilmiyorumm

Birde işin o kısmı var dimi canım ben onu hesaba katmamıştım :18:
öyle işte buketcim.
evlendikten sonra hayat çok farklı olacak canım.

Canım Eda ya face ten mesaj atmıştım cevap atmış akşam demişki hastaneden çıkışım biraz geç oldu kanamam vardı. Ama şimdi daha iyiyim evdeyim kendimi toparlayıp dik oturabildiğim zaman geleceğim demiş kızlarr bilginizee

sağol esracım haber verdiğin için. Allah şifasını versin edoşumun

öyle kuzum haklısın benim patronun arkadaşı mütahit ev yapıyor ben şimdi altınları vereceğim 2 senede evi teslim edecekmiş 2 senede her ay ödeme yapacağım geri kalanı kredi çekeceğim kuzu yoksa 10 senelik krediler dünyanın faizini alıyor benimde gözüm korktu yoksa bitmiş daire alacaktık biz

çok iyiymiş nurgülüm adam inşaatı yapmasına katkınız olsun diye öyle yapmış. kaça gelecek toplamda ev.
hayırlı ise olsun inşallah

Hayırlısıyla inşallah olur kuzum ya Allah bizede nasip ederde inşallah o günleride başımızı sokucak bi ev alabiliriz ama yakın zamanda zor gözüküyo ben bi 2 yıl geçmesi lazım diyorum o zaman da çocuk olucak nasıl olucak bakalım bilmiyorumm
bebek ev planlarını çok etkiliyor.
hayırlısı herkes için inşallah.

amin canım benim amin rabbim arkadaşlarıma dostlarıma sonrada bana nasip eylesin inş. ev şart kuzu her ay 500 tl veriyorum içim cız ediyor valla çocuk olmadan alalımda evimizi çocuk olunca çok zor olur bizim için rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.

ALLAH bütün borcu olanlara yardım etsin. Evi olmayanlara kirada olanlara Ev nasip etsin sağlık huzur versin inşallah.

Kızlar benimde çok sohbet edesim var ama az işim var bende çıkıyorum biraz.

öyle işte buketcim.
evlendikten sonra hayat çok farklı olacak canım.

sağol esracım haber verdiğin için. Allah şifasını versin edoşumun

çok iyiymiş nurgülüm adam inşaatı yapmasına katkınız olsun diye öyle yapmış. kaça gelecek toplamda ev.
hayırlı ise olsun inşallah

bebek ev planlarını çok etkiliyor.
hayırlısı herkes için inşallah.

ayşem biz bu pazar görüşmeye gideceğiz işte enişteme 120 demiş ama dün dedim patrona 30 bin peşinat versem 100 bin e verirmi çemkiririm çok pis pazarlık yaparım patron haberin olsun dedim yap kızım yap dedi bakalım 100 bin der inş. kuzum dua edin bana olurmu

tamam şekerim çekerim. maşallah büyüyor git gide. ama ilk günler daha büyüktü. dr um haklıymış . ilk zamanlar şişkinlik olur sonra gider demişti.

ilk günler ben komple şişmiştim canım yüzüm gözüm bütün vucudumda bi şişkinlik vardı.

Off gene sinirlerim bozuldu kocam olucak öküz mesaj atmış annem akşam seni çağırmış diye. Bende nerden çağırmış haberim yok dedim. KAynanam kendi kocasına söylemiş kocası benim kocama söylemiş kocamda bana söylüyo akşama bekliyo diye uzay çağındayız bi telefon kadar uzağım altı üstü bana tel edipde çağırmak zor geliyo

şimdi rahatım ya buketcim
e öyle yaptım böyle yaptım şu eksik
moblilyam gelmedi beyaz eşyalarım gelmedi
evi nerde tutucaz
gelinliğimin üstü altı
ayakkabısı
saç modeli
falan filan anlatcak bişeyim olmadığı için
yakaladım seni seninle uğraşıyom :9::9::9:

:60::60: Orasıda doğru tamam canım sen şimdi uğraş benimle nasılsa sıra sana da gelecek:1:

amin canım benim amin rabbim arkadaşlarıma dostlarıma sonrada bana nasip eylesin inş. ev şart kuzu her ay 500 tl veriyorum içim cız ediyor valla çocuk olmadan alalımda evimizi çocuk olunca çok zor olur bizim için rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.
öyle valla Nurgüüm kısmet artık aminn Allah herkesin gönlüne göre versin
Pandomim+ sonbahar14+ lugruns+ estug03+ superisi88+ spicy_+ akasya22+

seviyom sizi gittim ben. yukarıda olmayanları da seviyorummmm
bizde seni seviyoruzz Ayşem hep bizimle oll
ALLAH bütün borcu olanlara yardım etsin. Evi olmayanlara kirada olanlara Ev nasip etsin sağlık huzur versin inşallah.

Kızlar benimde çok sohbet edesim var ama az işim var bende çıkıyorum biraz.

Amin amin aminnnn

nurgülcüm hayırlısı olsun cnaım inşallah olur ev işiniz
bizde istiyoruz ama borçlar bitmeden olmıycak
herkes için hayırlısı olsun

esracım boşver canım yaa eşine de kızma onun bi suçu yok sonuçta
annesi hata etmiş ama boşver sende ona göre davran
napıcaksın ele karış yere yapış demişler
el sonuçta işte gene de elalemle uğraşmak zor :1:

nurgülcüm hayırlısı olsun cnaım inşallah olur ev işiniz
bizde istiyoruz ama borçlar bitmeden olmıycak
herkes için hayırlısı olsun

esracım boşver canım yaa eşine de kızma onun bi suçu yok sonuçta
annesi hata etmiş ama boşver sende ona göre davran
napıcaksın ele karış yere yapış demişler
el sonuçta işte gene de elalemle uğraşmak zor :1:

Canım işte kimseye bişey diyemiyorum hepsi benim içimde patlıyoya ordan doğuyo sıkıntım herkesi idare etmekten o kadar yoruldum ki herkesin istediği olsun diye o kadar çok çırpınıyorum ama benim isteklerim kimsenin umrunda değil ben herkese saygı göstermek zorundayım ama kimse bana saygı göstermiyo artık yoruldum valla aman kimsenin kalbi kırılmasın aman kimse üzülmesin aman idare et soğukluk olmasın ama buda can yani off çokk doluyum sanırım

ayşe diyorum diyorum diyorummmmmmmmmmmmmmm

çok yakın çalı küçük sanayi 10 dk ya

ve orda çok güzel evler yapıldı gitmişken bak belki ev alırsınız ?

TATLIM WİKS AL
EŞİNDE HAVLUYU ÜTÜLESİN SICAK SICAK KOYSUN SIRTLARINA
Dursun havlu sırtında iyi gelir

öyle yapıcam canım akşamda aklıma geldi annem hep öyle yapardı ama wiks yoktu. artık kışta geliyor çok lazım olucak evde bulunsun.

şu görgüsüx kızla tartıştık.
yaptığı yanlışla azar işitip bana saldırdı
ilk defa gidip adam gbi anlattım üstüme
ondan fırça yemiş zaten
ispiyonlamayı sevmiyourm ama pislik kızın teki
gidip üstüne bin katıp suçluo herkesi
bana da yapmasın die söledim ohh içimde kalmadı

ayşem bizde seni seviyoruz balımm

kızlar ne yemek var bu akşam
evde kıyma vardı çıkardım dolaptan ama ne yapcağıma karar veremedim ki:D

Canım işte kimseye bişey diyemiyorum hepsi benim içimde patlıyoya ordan doğuyo sıkıntım herkesi idare etmekten o kadar yoruldum ki herkesin istediği olsun diye o kadar çok çırpınıyorum ama benim isteklerim kimsenin umrunda değil ben herkese saygı göstermek zorundayım ama kimse bana saygı göstermiyo artık yoruldum valla aman kimsenin kalbi kırılmasın aman kimse üzülmesin aman idare et soğukluk olmasın ama buda can yani off çokk doluyum sanırım

gel canım gel bende doluyorum dolmuyorum ağlıyorum gidiyor felan sallama bea boşver bende salla salla bak psikolojim bozuldu :59:

ayşem biz bu pazar görüşmeye gideceğiz işte enişteme 120 demiş ama dün dedim patrona 30 bin peşinat versem 100 bin e verirmi çemkiririm çok pis pazarlık yaparım patron haberin olsun dedim yap kızım yap dedi bakalım 100 bin der inş. Kuzum dua edin bana olurmu

inş. Nurgülcüm inş.
Rabbim ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etcek bi ev versin
yeni evlilere bereket versin

:60::60: Orasıda doğru tamam canım sen şimdi uğraş benimle nasılsa sıra sana da gelecek:1:

ayyyyyyyyyy buket valla ben çok sabırsızımdır ya
hemen suratım asılır
herkesi terslerim
hiç çekilmem bin o dönemde
ıyyyyyy kendime kızdım şimdi:57:
O zaman gelince sen kızarsın bana :9:

Back