2011 gelin adayları buyrun sohbete

aklıma yemek gelimyor

ne yapsam diye

pilav yapıp yanına ne yapsam ki bilmyirum hiç

Karnıyarık ve cacık olabilir, canım çekti valla.

Ya da minik köfteler yapabilirsin salçalı domatesli,mantar ve biber de konabilir içine sonra kasese köfteleri
ve pilavı koyup ters çevirir servis edersin yanına da kıvırcık salata, nem nem nem
diyettetim ben böyle şeyler sormayın :(

aklıma yemek gelimyor

ne yapsam diye

pilav yapıp yanına ne yapsam ki bilmyirum hiç

Ya da minik köfteler yapabilirsin salçalı domatesli,mantar ve biber de konabilir içine sonra kasese köfteleri
ve pilavı koyup ters çevirir servis edersin yanına da kıvırcık salata, nem nem nem

ebruli valla olsada yesek :)

ama benim eve gittiğim saatle bu yemek pek uygun değil dha pratik olması lazım 7,30 da evde oluyorum eşim 8 de geliyor

aylin annem yapardı yemezdik akşam nasıl canım çekti. patatesi haşladım ve ezdim. püre gibi. sonra başka bir tencerede soğanı küçük küçük doğradım yağda biraz çevirdim sonra salça koydum üzerinede patatesleri.birazda tuz. bu kadar. salçalı püre gibi düşün. yanınada cacaık yaptım ohh keşke işe getirseydim yerdim şimdi . :60:

hımm pratik bişeymiş denerim yemek olmadığında falan

şu yemek sohbetini kapatsanız artık canımız çekiyo heraldee:46:

ayy pardon yaa
valla ben bazen burda hamişler olduğunu unutuyorum galiba :1:

aylin annem yapardı yemezdik akşam nasıl canım çekti. patatesi haşladım ve ezdim. püre gibi. sonra başka bir tencerede soğanı küçük küçük doğradım yağda biraz çevirdim sonra salça koydum üzerinede patatesleri.birazda tuz. bu kadar. salçalı püre gibi düşün. yanınada cacaık yaptım ohh keşke işe getirseydim yerdim şimdi . :60:

kız bu benim patatesli börek iç harcım:1:

ebruli valla olsada yesek :)

ama benim eve gittiğim saatle bu yemek pek uygun değil dha pratik olması lazım 7,30 da evde oluyorum eşim 8 de geliyor

O zaman patatesli patlıcan yemeği yapabilirsin mesela,

•5 patlıcan
•2 orta boy kuru soğan
•3-4 diş sarımsak
•4-5 sivri biber (birkaç tanesi acı olsun)
•yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağı
•2-3 patates
•4 orta boy domates (domatesler küçükse 5 adet)
•yarım çay bardağı kaynar su
•tuz

1.Patlıcanları alacalı soyup irice küpler halinde doğrayın. Hepsini bir kaba alıp üzerine biraz tuz serperek ovun ve bu halde bir süre bekletin.
2.Soğanı soyup yemeklik doğrayın, sarımsakları soyun, biberleri temizleyip doğrayın. Hepsini zeytinyağıyla beraber yayvan bir tencereye koyarak kavurun.
3.Patatesleri soyup doğrayın, tencereye ilave edip bir süre daha kavurun.
4.Domatesleri soyun, irice küpler halinde doğrayıp tencereye ekleyin. Patlıcanları birkaç kez sudan geçirip tencereye ilave edin. Onları da bir süre kavurduktan sonra kaynamış suyu ekleyin. Bir taşım kaynatıp altını kısın. Tencerenin kapağını kapatıp patatesler pişene kadar pişirin. (patatesler pişince patlıcanlar da pişmiş demektir.) En son tuzu ilave edin.
5.Servis yaparken çok fazla karıştırmadan, patlıcanları ezmemeye özen gösterek tabaklara paylaştırın.

Canım Eda ya face ten mesaj atmıştım cevap atmış akşam demişki hastaneden çıkışım biraz geç oldu kanamam vardı. Ama şimdi daha iyiyim evdeyim kendimi toparlayıp dik oturabildiğim zaman geleceğim demiş kızlarr bilginizee
ayy canım benim ya Rabbim şifasını versin..
aslıdan sonra edacımda cityville yi bırakmış. darısı bana inşallah çok zamanımı alıyor.
bıraktım ayşem oyna kızdım 40,000 altınım varken benden tuttu 15 dolar istedi hani 20,000 altına genişleme alıyoduk..çakallık yaptılar sildim bende :47:
ilk günler ben komple şişmiştim canım yüzüm gözüm bütün vucudumda bi şişkinlik vardı.

Off gene sinirlerim bozuldu kocam olucak öküz mesaj atmış annem akşam seni çağırmış diye. Bende nerden çağırmış haberim yok dedim. KAynanam kendi kocasına söylemiş kocası benim kocama söylemiş kocamda bana söylüyo akşama bekliyo diye uzay çağındayız bi telefon kadar uzağım altı üstü bana tel edipde çağırmak zor geliyo

boşver sinirlenme kuzum..bendede bu tarz oluyo ben şikayet ediyomuyum :1:

aylin tavuk buzlukta akıl edip çıkarsaydım olurdu ::(

patlıcan çok var patlıcanlı yemeklere bakayım

bir tabak fazla koy denizcim bu akşam sizdeyim annemlerde düğüne gidecek yemekte tek başımaydım size gelirim patlıcanı da çok severim

sen süper sabırlısın canım :53::53::53::33:

sabırlı olmayıp ne yapayım canım ya mobilyacıyı 7/24 arayıp bıktırdım insanları da ama olmayınca olmuyor işte yapacak birşey yok

gelin kızlar ne olcak yapıp yeriz hep birlikte anahytar paspasın altında :)

yani kübra evet hediye gibi felan

ya aklımda hep yüzük var. hediye diyince tab,i hep eşimden bekliyorum. öyle değişik biraz klasik ve anısı hatırası olacak bir yüzük almasını isterdim eşimin. ilerde çocuğuma vermek isterdim. oda çocuğuna versin falan. biraz fazla film mi izliyorum ne :60:

Back