2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın Şekerlerimmm

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

Aminnnn canımmm

Günaydınlaaarrr..
YA kızlar hepiniz yeni ewlisin size bişey sorucam. ben 5te işten çıkıyorum 5 dk da ewimdeyim. akşam çok zamanım varyani bana kalan. yemeğimi filan yapıyorum bulaşıklarımı yıkıyorum. Biraz ortalığı toplayayım azcık temizlik yapayım diyorum ama kocam beraber oturalım birlikte vakit geçirelim diyo illaki. Yaptırmıyo bana. Şuan ewim hep tozlu h.sonu yaparsın diyo. Akşam beşiktaşın maçı vardı gidicem diyodu bikaç gün önceden beri bende gitsede işime baksam diyodum kendi kendime. Dün dedi gidiomusun maça. HAyır ben seninle vakit geçirmek istiyorum gitmiycem dedi. Kıyamam bütün gün özlüyodur akşam benimle olmak istiyo. Bende öyle tabi ama ewimin işleri de kalıyo.Bu ne zamana kadar dewam ediyo böyle ?

günaydın elifçiğimmm benim 3 ay oldu hala böyle kuzum tek başına yatağa bile yatmıyorrr ben yatıyorum çocuk gibi uyuyor yanımda ondan sonra kalkıp işlerime bakıyorum ama bu benim çok hoşuma gidiyor şikayet etme kuzum ya hiç ilgilenmeseydi

ay sıkılıyorsunuz tahmin ediyorum da bu gün kaınvalidemlere gelen misafirler kim desem

bütün amcaların eşleri bana gerek yok diyo kendi çağırıyor

çok takıntılı oldum ya kızlar benim davet ediceğim biliyordu

hiç sevmediğim şeyler

bende anlataym daha önce çalıştığım iş yerine gelen bir adam bu bayağı popüler tanındık galerisi var yaşlıca
kibar slm verir sürekli felan adam demzmi arayacaksın beni ohaa daha 22 yaşndayım toyum :) avalladım şaşırdım kart zampara sonra zaten iş çkışlarında denk geldi bir kaç kez yanaşıyor arabasıyla bende ilk gelen otobüse binip vınlıyordum tırstım çıktım işten bir süre sonra bankada karşılaştık ben işimi bitridim çıktım ilerliyorum bir baktım ne ara işini halletti çıktı arabayla tekrar aramanızı bekliyorum bu sefer adabını öğrenmiş kart ama bende aldım güzelce yırttım arabanın içine fırlattım sonra millet abla sıkıntı varmı diyor komşular tanıyorlar beni sonra takip edecek diye ço korktum ya pis adam

gunaydinnn kizlar
bursa yolundayiz

gunaydin meltemimmm
yok canim kus olurmuyuz hic
gormemisimdir balim

kirilma oldu mu

meltem kırılmadın dimi

günaydın kızlar

ve koskoca 4 ayı devirdik

ayşe bursayamı geliyorsunuz nereye ne için yakınmısın acaba şuan

nice 4 aylara canlar.
denizim gittiğimiz firma çalıdaymış.
uzak mı?

kızlar alakasız olcak belki ama kimler sigara kullanıyor ya da kullanmıyor ??

bende sigara alkol kullanmıyorum zeynebim.

nurgülüm günaydın canımmm hoşgeldin.

kızlarrr ev kirası hariç toplam gideriniz aylık ortalama ne kadar oluyordur tahminen ayda kenara ne kadar para atabiliriz onu hesaplamaya çalışıyorum da:1:

Günaydın Şekerlerimmm

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

Aminnnnnnnnnn

kızlarrr ev kirası hariç toplam gideriniz aylık ortalama ne kadar oluyordur tahminen ayda kenara ne kadar para atabiliriz onu hesaplamaya çalışıyorum da:1:

Biz şu an hiç atamıyoruz borçları kapatmaktan. Bir iki senede atamayız galiba :)

kübra kız bi foto eklede göbişini görelimmm yawww esroşumu gördüm canım benimmm çok yakışmış kuzuma yaww yeni foto varsa eklermisin kuzum

şekerim yeni fotom yok şuan ya çekince eklerim benim göbek baya çıktı yavv. Küboş tan bekleme canım sen hiç kırk kere evinin fotolarını istedik eklemedi :19::27:

:1: doğru söylüyorsun canım ben heralde balayı günü şezlongta uzanırken rahat olacağım

buketim insan öyle rahatlıyoki kuş gibi oluyor.
yalnız komedi olan sen dışarıda gezmek isterken bey hadi odaya gidelim diyor. orda başlıyo karın ağrıları.

kübra kız bi foto eklede göbişini görelimmm yawww esroşumu gördüm canım benimmm çok yakışmış kuzuma yaww yeni foto varsa eklermisin kuzum

esra resim mi ekledi hemen bakayım...

ayşemmmm nasılsın canım benim görüşemiyoruz hiç

nurgülüm iyiyim canım yeni işime alışmaya çalışıyorum sende iyisindir inşallah kuzumm. cuman hayırlı olsunn.

:1: Doğru söylüyorsun canım ben heralde balayı günü şezlongta uzanırken rahat olacağım

aynen öyleeeeeeeeeeeeeeeeeee

bak yine bulmuşun :)))))

ay sıkılıyorsunuz tahmin ediyorum da bu gün kaınvalidemlere gelen misafirler kim desem

bütün amcaların eşleri bana gerek yok diyo kendi çağırıyor

çok takıntılı oldum ya kızlar benim davet ediceğim biliyordu

hiç sevmediğim şeyler

bende anlataym daha önce çalıştığım iş yerine gelen bir adam bu bayağı popüler tanındık galerisi var yaşlıca
kibar slm verir sürekli felan adam demzmi arayacaksın beni ohaa daha 22 yaşndayım toyum :) avalladım şaşırdım kart zampara sonra zaten iş çkışlarında denk geldi bir kaç kez yanaşıyor arabasıyla bende ilk gelen otobüse binip vınlıyordum tırstım çıktım işten bir süre sonra bankada karşılaştık ben işimi bitridim çıktım ilerliyorum bir baktım ne ara işini halletti çıktı arabayla tekrar aramanızı bekliyorum bu sefer adabını öğrenmiş kart ama bende aldım güzelce yırttım arabanın içine fırlattım sonra millet abla sıkıntı varmı diyor komşular tanıyorlar beni sonra takip edecek diye ço korktum ya pis adam

seninki çok açık ve netmiş canım bende paranoyak oluyorum böyle yaşlı müşterilerin yılışık tavırları karşısında sonrada kendime kızıyorum hemen kötüye çektin adamcağız kızı gibi gördü belki seni diye :1:

Son düzenleme:

valla canım aylık gider belli değil şuan hala taksit falan ödüyoruz çünkü kenara da hiç atamıyoruz maalesef:59: Bitek bi bozuk para kumbaramız var orda birikmiş 150 lira kadar:90: onu da diyorum bari euro yaptırıyımda koyuyum kenara malum türk lirası durduğu yerde duruyo:51:

buketim insan öyle rahatlıyoki kuş gibi oluyor.
yalnız komedi olan sen dışarıda gezmek isterken bey hadi odaya gidelim diyor. orda başlıyo karın ağrıları.

esra resim mi ekledi hemen bakayım...

nurgülüm iyiyim canım yeni işime alışmaya çalışıyorum sende iyisindir inşallah kuzumm. cuman hayırlı olsunn.

iyiyim kuzum ne olsun ev iş arasında mekik dokuyorum valla hayırlı olsun tekrardan canım benimmm öpüyorum seni çok

Back