- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.881
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
allah herşeyi gönlümüze göre versin amin.
ay aylin bende hep babamı polisler götürken ve ölürken görürüm bende kaltığımda gözlerim balon gibi olurdu ay allahım ben yaşadığım sürece başımızdan eksik etmesin allah yoksa bende onlarla birlikte olurum.
bende sevdiceğim kocamla :) barıştım
dün eve gidince ağladım ağladım rahatladım demekki birikmiş aslında kafamda kurdum bazı şeyleri ağladım
ben yağmurda dizlere kadar sırılsıklam oldum kimse nasıl geldin demedi merak etmedi eşim gelince kapı açık kaynanoş nasıl geldin ıslandın mı diyor işte herkesin kendi evladı :) annem geldi aklıma şemsiyem olmazken durakta beklerdi ıslanmayayım diye aklıma geldikçe şıp şıp aktı gözlerim rahatladım bugün daha iyim en azından pöflemiyorum
gdip ütü yaptım azıcık sonra yemek yapmak istemedim köyden peynir götirmişti onu ertip çayla içtik bilirmisiniz eritmeyi
aşağıya indik misafirelri gelcekmiş çikolatalı top yapmamı istedi yaptık öyle işte
kızlar günaydın goggole kullanıcı adını yazın bakalım ne çıkıyo
vay terbiyesiz gerizekalı kafasına çanta vursaydın yada iğne batırsaydın
hayırlı olsun canım 1 günde olsa senden önce evleniyorum
ne yaptınız aslı sadece studyo fotolarımı olmuştu daha sonra dış çekim yaptırdınız mı
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
allah herşeyi gönlümüze göre versin amin.
ay aylin bende hep babamı polisler götürken ve ölürken görürüm bende kaltığımda gözlerim balon gibi olurdu ay allahım ben yaşadığım sürece başımızdan eksik etmesin allah yoksa bende onlarla birlikte olurum.
bende sevdiceğim kocamla :) barıştım
dün eve gidince ağladım ağladım rahatladım demekki birikmiş aslında kafamda kurdum bazı şeyleri ağladım
ben yağmurda dizlere kadar sırılsıklam oldum kimse nasıl geldin demedi merak etmedi eşim gelince kapı açık kaynanoş nasıl geldin ıslandın mı diyor işte herkesin kendi evladı :) annem geldi aklıma şemsiyem olmazken durakta beklerdi ıslanmayayım diye aklıma geldikçe şıp şıp aktı gözlerim rahatladım bugün daha iyim en azından pöflemiyorum
gdip ütü yaptım azıcık sonra yemek yapmak istemedim köyden peynir götirmişti onu ertip çayla içtik bilirmisiniz eritmeyi
aşağıya indik misafirelri gelcekmiş çikolatalı top yapmamı istedi yaptık öyle işte
Edoş bende de Turlarla ilgili bir şey çıktı.
KK ile ilgili hiç bir şey çıkmadı.
Geçende sevdiceğim sordu hayatım sen kadınlar kulubüne üyemiydin?
Ordan mı bakıyordun evlilik için gerekli olanlara dedi.
Yok hayatım dedim birden.Evlendi arkadaşlarım diyordun dedi.
Mailleşiyoruz biz dedim ne diyim:S Yazdıklarımı okuduğunu düşünemiyorum bile.
bende peri resimleri çıktı
Herkeslere günaydın hayırlı cumalann neler yaptınız dün
hayırlı olsun nilayccımm nikah tarihin kansızlar sizi
ayh deniz ağlattın beni öyle bir anlatmışsın ki. ahh analarımız ahh
kkkkkkkkkkkkkkkk adam arabasıyla yanımdan geçerken durdu. sizii stediğiniz yere bırakabilirim dedi. heralde çok film izliyor aptal. şöyle ters ters baktım bişey demedim. şimdi o gerizekalıyla muhattab olursam uzar gider. hemen kaçtım ordan. ama çok korktum. benimki duysa varya ayh çok sinirlenir.
ayh deniz ağlattın beni öyle bir anlatmışsın ki. ahh analarımız ahh
kkkkkkkkkkkkkkkk adam arabasıyla yanımdan geçerken durdu. sizii stediğiniz yere bırakabilirim dedi. heralde çok film izliyor aptal. şöyle ters ters baktım bişey demedim. şimdi o gerizekalıyla muhattab olursam uzar gider. hemen kaçtım ordan. ama çok korktum. benimki duysa varya ayh çok sinirlenir.
kızlar dünden beri sırt ağrımdan duramıyorum sabah kalktım başladı akşam yattım duramıyrm ağrımdan
sanki orda birşey varda sırtıma batıo acayip acıo
bütün gece sırt üstü uyudum.
Eşim ilaç sürdü fln ama geçmio
dik duramıyrm artık zorlanıyorum çok.
züleyha bekletme ha
züleyha ağlatma ha
züleyha geç kalma ha
züleyha’m derdin bana
napin kız
teşekkür ederim züloşşşş darısı başına.
Kız sevdiceğim o kadar masum dedi ki.biz bir çok konuda benziyoruz zaten diye çocuk gibi oluyor bazen.
Kolum mosmor şu anda.sevdiceğim duşa kesinlikle girmiyorsun fıstığım dedi.netten araştırmış zararlı diyor.
Oda anı kaldı işde.
böyle bişi benimde başıma 2 kere başıma geldi..
Birincisinde aynen bende böyle oldum..dilim damağım kurumustu kalbim güm güm korkudan..
Ikincisine tecrübelyim ya..
Adam çağırdı beni gelin flan dedi..
Bende geliyorum dedim..
Araba önümde biraz 5 adım falan var..
Gittim gittim arka tampona bi vurdum topukluyla..
Adam nasıl gaza bastıgıyla pırrrrrrrrrr gitti
Birincisinde aynen bende böyle oldum..dilim damağım kurumustu kalbim güm güm korkudan..
Ikincisine tecrübelyim ya..
Adam çağırdı beni gelin flan dedi..
Bende geliyorum dedim..
Araba önümde biraz 5 adım falan var..
Gittim gittim arka tampona bi vurdum topukluyla..
Adam nasıl gaza bastıgıyla pırrrrrrrrrr gitti
Nikah gününü alınca aklıma direk sen geldin zaten buketimm 1 ekim 2 ekim bir gün sonrası dedim kendi kendime
İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah.Allahım yüzümüzden gülücükleri eksik etmesin.
benimkide dış çekim değildi ama fotoğrafçımızın bahçesi vardı çok güzel bir bahçeydi orda dış çekim gibi yapacaktık. düğünün olduğu gün bir yağmur yağdı bahçe ıslandı diye içerde çektirmek zorunda kaldık. biz fotoğrafçıdan çıktık güneş açtınasip olmadı ama olsun herşeyde bri hayır vardır buketcim.
birincisinde aynen bende böyle oldum..dilim damağım kurumustu kalbim güm güm korkudan..
ikincisine tecrübelyim ya..
adam çağırdı beni gelin flan dedi..
bende geliyorum dedim..
araba önümde biraz 5 adım falan var..
gittim gittim arka tampona bi vurdum topukluyla..
adam nasıl gaza bastıgıyla pırrrrrrrrrr gitti
Annem... (Allah onları bütün kötülüklerden korusun, başımızdan eksik etmesin) (sabah sabah duygusala bağladım)
Hani eski zaman masalları anlatır
Hüznümü huzura dolarsın
Kaşım gözümden çok içim bir parçan
Annem sen benim yanıma kalansın
Hani bir biblon vardı kırdığım
Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parçalandım
Annem ben senin yanına kalanım
Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep yüreğimde
Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde
Uzayan sohbet gecelerinde
Rolleri unutup dost oluruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız
Annem biz birbirimize kalanız
Ben kararlı uçarken yolumda
Sen çatık kaşlarının altında
Her yeni Güne sevgiyle başlarsın
Annem sen benim yanıma kalansın
ayyy ben bu ara çok tırsak oldum şifreni kullanıcı adıını ver dicek diye çok korkuyorum nedense..
bişi anlatmıyorum bu aralar kk ile ilgili
nilaycım hayırlı ugurlu olsun..
Rabbim utandırmasın seni ve buketi..
Şansınız bol olsun..
kızlar herkese hayırlı cumalar..
denizimmmm 100 koca verseler 1 anne etmez...
yagmuru karı kışı ilk eşlerimizle yasıcagımız için çok hassasız..
ben çok kansızım annem kışın hep hırka verirdi üstüme..yatarkende battaniye
bu sene kalkıp kendimiz almak zorundayız..kendi kendimizi düşünmek zorundayız..
dün annemdeydinn..
öyle farklı geldiki ohhh annemmmmm diyorum kokladım bol bol kokusunu..onlar bize asla kıyamazken el oğlu geliyo kıyıyo ama..
neyse böyle denizim..seni çok iyi anlayabiliyorum..eritmeyi biliriz bizde..
bugun kociş şirketle piknikteler..hidiv kasrında çalışmasan götürürdüm diyo sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?