2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi yapmışsın eda. bugün duran adamın arabası son model bir mersedesti. iyi olurdu keşke yapsaydım. içi acırdı pisliğin

ayy ne iyi olurdu..
hiç öyle bişi beklemiyolar bi bayandan zaten çok sinirliydim işyerinde birine sinir olmustum..
herifin biride böyle yapınca senmiisn yapan:47:
kıramadım tamponu ona üzüldüm..
korksun ki bi başkasına yapmasın ama malesef etraf sapık dolu kübracım..

Kübra inanmıyorum ya ortalık sapık dolu benimde en nefret ettigim şey saçlarım sarıyken arkadan kornaya basılması lan gerizekalı yüzümü görüyomusun belki çok çirkinim

iyi akşamlar kızlar
işten yeni geldin
işler çok yoğun önlem cok bu aralar
allahım korusun terörden herkesi
bu arada listede ismimi TEKRAR GÖRMEK İSTİYORUMMMM
:43:

şebnemim özledim inşallah bi gün rastlaşabiliriz de konuşuruz. seni çok merak ettim ben. neredeyse ablam yoluyla telefonuna ulaşmaya çalışacaktım zor ihtimal ama.
umarım herşey istediğin gibi gidiyordur. Allah görevlerinizde kolaylıklar versin.

günaydın kızlaaarr
akşam babamı rüyamda ölmüş gördüm
çok korktum
wc ye gitmem gerekiyodu
eşimi uyandırdım beni wc ye götürürmüsün dedim
garibim elimden tuttu götürdü kapıda bekledi çıkana kadar
sonra geldik yattık ben başladım ağlamaya
kızsam da babam sonuçta işte
çok üzüldüm

aylinim bende çok görürdüm.
Allah sağlık versin babana canım. bide hassassın ya bu konuda.

günaydın kızlarr
hayırlı cumalar
aylinim ömür verirmiş
Allah korusun uzun ömürler versin ana babalarımıza eşlerimize kardeşlerimize tüm sevdiklerimize
çok korkuyorum yakınımdan birine birşey olucak diye
bugüne kadar hiç 1.derece akrabamı kaybetmedim.
ölüm acısını hiç bilmiyorum insan nasıl dayanıyor onun yokluğuna kendini nasıl alıştırıyor bilemiyorum
annemi çok özledim yaa :(

zeynebim bende hep böyle derdim amcamı kaybettim sonra. çok severdim.

Allah yakınlarımıza hayırlı ömür versin. kaybedenlere de mekanları cennet olsun inşallah.

Günaydın kızlarr hava böyle giderse bizim dış çekim planları suya düşecek

buketim bu haftasonu da dua ettim . inş çok güzel olur düğünlerinizde hava kızlar.
zuzu merve esra naptılar acaba balayındadırlar.

Bu arada kızlar dün nikah işlemlerini hallettik çokda rahat oldu.

Bir terk kan testinde zorlandık sevdiceğimle ikimizden de kan gelmedi.

Sevdiceğimde bunun üzerine bir çok konuda benziyoruz bunda da benziyoruz demek ki dedi doktora gözleri ışıl ışıl çok hoşuma gitti.
Kan alırlarken bile elimi hiç bırakmadı.Doktorda güldü karı koca ikinizdede kan yok çok uğraştırdınız beni dedi.:1:

Ve büyük haber 02.10.2011 Pazar günü saat 13:00 nikah günümüz.:69::nazar:

nilayım hayırlı olsunnn.

Züleyha Bekletme Ha
Züleyha Ağlatma Ha
Züleyha Geç Kalma Ha
Züleyha’m Derdin Bana

napin kız

denizimmm seviyom seni

nasılsın kuzum..
döndünmü bursadan

edoşum döndüm çarşamba akşamı. günübirlik gittik.
haftaya çarşamba bida gidicez.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar dualarınızda bana da yer verin çok ihtiyacım var bu aralar
meltemim mübarek gün duam seninle. Allah yardımcın olsunnn

toprak şanslıyız :))))

günaydın ayşecimmmmm
kolay bi gün olsun sanaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol perim benim sana da canım

kübracım son iş gününmüş hayırlı olsun canımmmm dinlen bi güzel evinde bizi sakın ihmal etme.
bebişine iyi bak.
Allaha emanetsiniz.

Kübra inanmıyorum ya ortalık sapık dolu benimde en nefret ettigim şey saçlarım sarıyken arkadan kornaya basılması lan gerizekalı yüzümü görüyomusun belki çok çirkinim

meltemcim onların maksadı laf atmakmesele güzellik falan değil. karnım olmuş kocaman üzerimdeki kıyafeti anlatsam bana bakmazsın bile. hiç bir pantolonum olmuyor diye bu ara bol penye pantolonlar varya onlardan giyiyoru üzerindede tuniğim var. işe pislik olsun . altındki arabada onun falan değildir eminim. özel şoför falandı . çünkü çoklüks bir arabaydı.

Günaydın Şekerlerimmm

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

düğün günü dış çekim yapmamıza müsade olacak kadar yağmur yağmazsa o zaman şanslı hissedeceğim kendimi mobilyalarım geldi ya kendime kafaya takacak yeni konu buldum:1:

sarı saç değince aklıma geldi bak benimde paket attırmam lazım sarışın gelin olmak istiyorum

buketcim baksana senin daha kafana takcak bi çookkk şeyin var
saçların, dış çekim.......................... :))))

Günaydınlaaarrr..
YA kızlar hepiniz yeni ewlisin size bişey sorucam. ben 5te işten çıkıyorum 5 dk da ewimdeyim. akşam çok zamanım varyani bana kalan. yemeğimi filan yapıyorum bulaşıklarımı yıkıyorum. Biraz ortalığı toplayayım azcık temizlik yapayım diyorum ama kocam beraber oturalım birlikte vakit geçirelim diyo illaki. Yaptırmıyo bana. Şuan ewim hep tozlu h.sonu yaparsın diyo. Akşam beşiktaşın maçı vardı gidicem diyodu bikaç gün önceden beri bende gitsede işime baksam diyodum kendi kendime. Dün dedi gidiomusun maça. HAyır ben seninle vakit geçirmek istiyorum gitmiycem dedi. Kıyamam bütün gün özlüyodur akşam benimle olmak istiyo. Bende öyle tabi ama ewimin işleri de kalıyo.Bu ne zamana kadar dewam ediyo böyle ?

Günaydın kızlarr bende dün akşam annemdeydim hiç doyamıyorum ya keşke diyorum evliykende annemle yaşıyabilsem sabah sabah benide ağlattınız denizcim kendim yaşamış gibi hissettim o yağmurda ıslanışını seni merak etmeyen biri oluşunu çok zor canım ama alışıcaz mecbur. Herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun kızlar

Back