2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi akşamlar kızlar
işten yeni geldin
işler çok yoğun önlem cok bu aralar
allahım korusun terörden herkesi
bu arada listede ismimi TEKRAR GÖRMEK İSTİYORUMMMM
:43:

günaydın kızlaaarr
akşam babamı rüyamda ölmüş gördüm
çok korktum
wc ye gitmem gerekiyodu
eşimi uyandırdım beni wc ye götürürmüsün dedim
garibim elimden tuttu götürdü kapıda bekledi çıkana kadar
sonra geldik yattık ben başladım ağlamaya
kızsam da babam sonuçta işte
çok üzüldüm

günaydın kızlarr
hayırlı cumalar
aylinim ömür verirmiş
Allah korusun uzun ömürler versin ana babalarımıza eşlerimize kardeşlerimize tüm sevdiklerimize
çok korkuyorum yakınımdan birine birşey olucak diye
bugüne kadar hiç 1.derece akrabamı kaybetmedim.
ölüm acısını hiç bilmiyorum insan nasıl dayanıyor onun yokluğuna kendini nasıl alıştırıyor bilemiyorum

annemi çok özledim yaa :(

Bu arada kızlar dün nikah işlemlerini hallettik çokda rahat oldu.

Bir terk kan testinde zorlandık sevdiceğimle ikimizden de kan gelmedi.

Sevdiceğimde bunun üzerine bir çok konuda benziyoruz bunda da benziyoruz demek ki dedi doktora gözleri ışıl ışıl çok hoşuma gitti.
Kan alırlarken bile elimi hiç bırakmadı.Doktorda güldü karı koca ikinizdede kan yok çok uğraştırdınız beni dedi.:1:

Ve büyük haber 02.10.2011 Pazar günü saat 13:00 nikah günümüz.:69::nazar:

Günaydın kızlarr hava böyle giderse bizim dış çekim planları suya düşecek

Canım bizimde öyle olmuştu =( İnşallah düzelir havalar istedğin gibi olur resimler.

Sevdiceğimde bunun üzerine bir çok konuda benziyoruz bunda da benziyoruz demek ki dedi doktora gözleri ışıl ışıl çok hoşuma gitti.
Kan alırlarken bile elimi hiç bırakmadı.Doktorda güldü karı koca ikinizdede kan yok çok uğraştırdınız beni dedi.:1:

Hayırlı olsun nilayyun.

hayırlı olsun canım 1 günde olsa senden önce evleniyorum:1:

Canım bizimde öyle olmuştu =( İnşallah düzelir havalar istedğin gibi olur resimler.

Hayırlı olsun nilayyun.

ne yaptınız aslı sadece studyo fotolarımı olmuştu daha sonra dış çekim yaptırdınız mı

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
allah herşeyi gönlümüze göre versin amin.

ay aylin bende hep babamı polisler götürken ve ölürken görürüm bende kaltığımda gözlerim balon gibi olurdu ay allahım ben yaşadığım sürece başımızdan eksik etmesin allah yoksa bende onlarla birlikte olurum.

bende sevdiceğim kocamla :) barıştım
dün eve gidince ağladım ağladım rahatladım demekki birikmiş aslında kafamda kurdum bazı şeyleri ağladım
ben yağmurda dizlere kadar sırılsıklam oldum kimse nasıl geldin demedi merak etmedi eşim gelince kapı açık kaynanoş nasıl geldin ıslandın mı diyor işte herkesin kendi evladı :) annem geldi aklıma şemsiyem olmazken durakta beklerdi ıslanmayayım diye aklıma geldikçe şıp şıp aktı gözlerim rahatladım bugün daha iyim en azından pöflemiyorum

gdip ütü yaptım azıcık sonra yemek yapmak istemedim köyden peynir götirmişti onu ertip çayla içtik bilirmisiniz eritmeyi
aşağıya indik misafirelri gelcekmiş çikolatalı top yapmamı istedi yaptık öyle işte

Günaydın kızlarr hava böyle giderse bizim dış çekim planları suya düşecek

benimkide dış çekim değildi ama fotoğrafçımızın bahçesi vardı çok güzel bir bahçeydi orda dış çekim gibi yapacaktık. düğünün olduğu gün bir yağmur yağdı bahçe ıslandı diye içerde çektirmek zorunda kaldık. biz fotoğrafçıdan çıktık güneş açtı :37: nasip olmadı ama olsun herşeyde bri hayır vardır buketcim.

Back