2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim komşum yok koca koca kadınlar yanda iki 35 yaşında bekar kızlar suratsız

yaşıtım yok çok sıkıcı ya bende komşu isityorummmmmmmmmmmmmm

kahve içecek :(

hep aynı insanlar görmek de belli bir süre sıkıcı oluyor

:43: :43: :43:

ya aslında benim alt katımda genç komşularımda var ama
ne bileim yaa ben hiç fırsat bulamıyorum onlarla görüşücek
eve gidince ancak işlerimi yapıyorum
eşim zaten geç geliyo
yemek yedikten sonra falan ancak birbirimizle özlem gideriyoruz birlikte tv falan izliyoruz
cumartesi günü genelde annemdeyim
e pazarda eşim evde gene gezme tozma falan oluyo
valla şuana kadar komşuyla ilgili faaliyetlere vaktim olmadı pek
ama tanışmayı kaynaşmayı istiyorum tabiki gene
bi akşam bütün komşularımı davet etmeyi düşünüyorum
tanışma kaynaşma olsun diye

buket senin en küçük odan sanırım
perde krıvaze benimde köşe takımımın olduğu odada böyle cam açık alanda
senin köşe kapatmış perdeni renk olarak güzel perde ne renk resimde çok net anlaşılmıyor beyaz mı grimi

eşim zaten geç geliyo
yemek yedikten sonra falan ancak birbirimizle özlem gideriyoruz birlikte tv falan izliyoruz

ya aslında koca koca kadınlarda olsa haber verip gelmek istemeleri lazım sen niye çağırıyorsun ki öylemi oluyor
benim bildiğim aa komşu hem oturmaya hem hayırlı olsun demek için bir çayınızı içmeye gelciez demeleri lazım değilmi

Elif mutluluklar dilerim canım sen yelizin arkadasıydın degil mi?kamu sektöründe çalışıyorsan bırakman zor olurdu o yüzden en iyisini yapmıssınız umarım eşinde kısa zamanda iş bulur

Bence çok güzel olmuş odan buket
perde biraz daha spor olabilirdi ama o da nazar boncuğun olsun
ben koltuğunuda sehbanıda çok beğendim
özellikle sehpa çok hoşuma gitti

güle güle kullanın

Ben de şimdi baktım ve begendim spor degil yarı spor yarı klasik bir oda olmuş perdenden dolayı o da canımm ;bu odaya yanlardan japon perde daha şık dururdu gibi geldi bana daha çok bu tarz perdeler geniş mekanlarda daha güzel duruyor ama koltuk ve sehban çok güzel iyi günlerde kullan canım

canım ben diğer odalarımda hep fransız cam var ama çok dar tek geniş camlı yer oturma odasıydı diğer odalara kruvaze hiç olmaz zaten. Japon fonları salonda zebra perde ile kullandım her odada ayrı bir perde olsun istedim.

tarz model insanın yapısını yansıtırmış ben sadeliği çok seviyorum klasik bir insanmıyım acaba :)))

iyi günlerde kullan buketcim huzurla otur evinde

Sağol canım benim de salonum çok sade oldu:1:

Elif mutluluklar dilerim canım sen yelizin arkadasıydın degil mi?kamu sektöründe çalışıyorsan bırakman zor olurdu o yüzden en iyisini yapmıssınız umarım eşinde kısa zamanda iş bulur

Sağol meltemcim. Yelizin arkadaşıyım ewet.Kadrolu memur değiliz malesef taşeron firmaya bağlıyız.Ama işimiz çok rahat. İşallah eşimede en hayırlı işi buluruz. Sıkıldı artık ewde.

benim komşum yok koca koca kadınlar yanda iki 35 yaşında bekar kızlar suratsız

yaşıtım yok çok sıkıcı ya bende komşu isityorummmmmmmmmmmmmm

kahve içecek :(

hep aynı insanlar görmek de belli bir süre sıkıcı oluyor

:43: :43: :43:

Küçük yerlerde komşuluklar iyidir derlerdi gerçekten öyle.
Zaten bizim apartmanın adı yeni gelinler apartmanı :))

yok canım hamdolsun o kadar kötü değilim. bazen halsizlikle birlikte geliyor o zaman zorluyor beni onun dışındaki normal mide bulantısı

buket bence kırlentler hiçte sırıtmamış. tek renk zorlardı odayı. perdeni bende beğendim koltuklarla uyumlu hem odaya farklı bir hava katmış. tek düzinelikten çıkarmış. kızların dediği gibi biraz salon perdesi gibi duruyor. ama yinede sırıtmıyor. koltukların rengine ve modeline zaten bayıldım. güle güle kullan inşallah

Bende sonuç bekliyorum çok komik :))
İlkkez kasık ağrısı yaşıyorum, ama bağırsak problemide olabilir diye düşünüyorum.
Eşim yumurtlama zamanın değil zannetmiyorum diyor ama yengemler adet sonrası genel hamilelik olur diyor.
En geç 10 gün sonra belli olacak nasipse...
Bu arada koltuğun rengi benide cezbetti...

eşim zaten geç geliyo

Güzel olur Aylin'cim, önceden komşular toplanıp gelirdi şimdide biz davet ediyoruz zaman değişti.
Bizim binada iki komşum dışında diğerleri slm bile vermez, Allah'tan memur arkadaşların eşleri var, onlarla görüşüyoruz sürekli...

buket senin en küçük odan sanırım
perde krıvaze benimde köşe takımımın olduğu odada böyle cam açık alanda
senin köşe kapatmış perdeni renk olarak güzel perde ne renk resimde çok net anlaşılmıyor beyaz mı grimi

en küçük odam çocuk odası canım bu oda biraz daha büyük ortanca oda:) Aslında kayınpederim dedi onune köşe koyup perdeyi kapatmayın sağ sol duvara iki tane kanepe alın dedi ama o zamanda tv seyrederkende boynumuz kopacaktı

Bence çok güzel olmuş odan buket
perde biraz daha spor olabilirdi ama o da nazar boncuğun olsun
ben koltuğunuda sehbanıda çok beğendim
özellikle sehpa çok hoşuma gitti

güle güle kullanın

Sağol canım kruvaze perdeyi tek kullanabileceğim cam orasıydı o yüzden öyle biraz kokoş oldu canım

herkes birbirinin evini gördü ben gelsem direk salonu bulurum otururum :)

:60::60::60::60:

Son düzenleme:
ya aslında koca koca kadınlarda olsa haber verip gelmek istemeleri lazım sen niye çağırıyorsun ki öylemi oluyor
benim bildiğim aa komşu hem oturmaya hem hayırlı olsun demek için bir çayınızı içmeye gelciez demeleri lazım değilmi

ya ben ramazandan önce üst kat komşuya diğer komşuyla kahve içmeye gittim çağırmıştı
işte sana da gelemedik falan dedi ramazanda geliyo bide sende çalışıyosun diye rahatsız etmek istemedik falan dedi
bende dedim ramazandan sonra beklerim gelin dedim ben cumartesileri çalışmıyorum gelin deidm ama
anladığım kadarıyla çalıştığım için ben çağırmadan gelmek istemiyolar
yani onlarda haklı kendilerine göre
bende çalışan bi insana çok samimi değilsem diyemem herhalde şu gün gelelim falan diye
samimiysen o başka tabi......

Ankara'da olan patlamayı duydunuz mu?2 gün öncesinde Ankaranın merkezinde yaptılar Ankaradaki herkes birbiriyle buluşacakları zaman güvenparkın önü ya da ykmnin önünde buluşur en yakın arkadasım arkadasını kaybetmiş çocuk sigara molasına çıktıgı zaman patlama olmuş Allah sonumuzu hayır etsin çok canım sıkıldı

Ankara'da olan patlamayı duydunuz mu?2 gün öncesinde Ankaranın merkezinde yaptılar Ankaradaki herkes birbiriyle buluşacakları zaman güvenparkın önü ya da ykmnin önünde buluşur en yakın arkadasım arkadasını kaybetmiş çocuk sigara molasına çıktıgı zaman patlama olmuş Allah sonumuzu hayır etsin çok canım sıkıldı

Ayyy o patlama çok canımı sıkmıştı zaten.
Dağlar bitti şimdi şehire indiler, yolda yürürken bile korkar olduk :((

ya ben ramazandan önce üst kat komşuya diğer komşuyla kahve içmeye gittim çağırmıştı
işte sana da gelemedik falan dedi ramazanda geliyo bide sende çalışıyosun diye rahatsız etmek istemedik falan dedi
bende dedim ramazandan sonra beklerim gelin dedim ben cumartesileri çalışmıyorum gelin deidm ama
anladığım kadarıyla çalıştığım için ben çağırmadan gelmek istemiyolar
yani onlarda haklı kendilerine göre
bende çalışan bi insana çok samimi değilsem diyemem herhalde şu gün gelelim falan diye
samimiysen o başka tabi......

Yine görgülü komşuların varmış canım, neler okuyoruz burada, çok yüzsüz komşular var.
Öylesi komşudansa böyleleri tercihimdir...

Yine görgülü komşuların varmış canım, neler okuyoruz burada, çok yüzsüz komşular var.
Öylesi komşudansa böyleleri tercihimdir...

valla esracım 4 ayı geçti daha kimseden bi kötülük rahatsız edici bişey görmedim
üst kat komşum halı bile asıcak olsa sorupta asıyo
onun mutfak balkonu kapalı pimapenle hortumla yıkıycakmış bigün
benim işten gelmemi beklemiş izin almak için
düşünmese düşünmez yani
bende istemezdim açıkçası vıcık vıcık ilişkiler içinde olmayı
ne kimse benim evime vakitli vakitsiz gelsin ne de ben gideyim
sevmiyorum fazla samimiyeti
herşey dozunda olmalı bence

valla esracım 4 ayı geçti daha kimseden bi kötülük rahatsız edici bişey görmedim
üst kat komşum halı bile asıcak olsa sorupta asıyo
onun mutfak balkonu kapalı pimapenle hortumla yıkıycakmış bigün
benim işten gelmemi beklemiş izin almak için
düşünmese düşünmez yani
bende istemezdim açıkçası vıcık vıcık ilişkiler içinde olmayı
ne kimse benim evime vakitli vakitsiz gelsin ne de ben gideyim
sevmiyorum fazla samimiyeti
herşey dozunda olmalı bence

Ben üst kat komşumdan pek memnun değilim.
Geceleri çok ses yapıyorlar, sabaha kadar uyumuyorlarmı nedir anlamadım.
Geçen gece saat 2de halı sirkeliyordu, eşime söyledim yuh yaa diyor.
Bazen çok abartıyorlar.

Ben üst kat komşumdan pek memnun değilim.
Geceleri çok ses yapıyorlar, sabaha kadar uyumuyorlarmı nedir anlamadım.
Geçen gece saat 2de halı sirkeliyordu, eşime söyledim yuh yaa diyor.
Bazen çok abartıyorlar.

HAKİKATEN YUH gündüzler torbaya mı girmiş ya anlamadım
bazen benim üst kat komşumda gece 11 de falan çamaşır makinesi falan çalışıyo oluyo gece sessizliğindede çok duyuluyo
ama çok geç bi saat olmadığı için önemsemiyorum
ama seninkide hakikaten abartmış olayı

Son düzenleme:
HAKİKATEN YUH gündüzler torbaya mı girmiş ya anlamadım
bazen benim üst kat komşumda gece 11 de falan çamaşır makinesi falan çalışıyo oluyo gece sessizliğindede çok duyuluyo
ama çok geç bi saat olmadığı için önemsemiyorum
ama seninkide hakikaten abartmış olayı

mecburen bende gece çalıştıracağım makimeyi cumartesi bile çalışıyorum ben hatta belki süpürgeyi bile akşam yaparım kusura bakmayacaklar o kadar artık

Son düzenleme:
Back