2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay nilay allah bozmasın canım daim etsin çok mutlu olun

senin böyle şeyler hoşuna gidiyor ne güzel kız çok sıkılırım böyle uyarılmaktan sürekli hatırlatılmaktan ne bileyim iyide sıkılmıyorsun aşırı ilgi bunaltır ilgisizlikte ortası olcak bana

:)

Şimdi kına geç bitecek ertesi gün gündüz düğün.
Kızlar doğal olarak bizde kalacak.Birde ben onlarla hazırlanınca hiç sitres yapmıyorum.
Diğer türlü hiç düşünmedim.Hep yanımdalar çok ayıp olur.Artık önce prova yaparak karar vericez inşallah.
Bizde benimle birlikde 4 kişiyiz.Ama bakalım son kararım ne olacak.

Sorma deniz bazen itiraf edeyim bende çok bunalıyorum.
Ama bunu sevdiceğime anlatmaya kalktığımda farklı değerlendiriyor kıyamıyorum.
Herkes farklı bakıyor ilişkimize.Ortası olsa iyi ama alışıyorum zamanla ne yapalım

Sıkıldımmm çok iş varr ama yapmıyorummm ama yapmam lazımmm offf kimse yok ofiste 2,80 yatıyorum iki saattir ama işleride yetiştirmem lazım kızlar biriniz gelsede yapıverse benim işleri zor değil valla

Aman esra yat yaptığın günlere say :)

senden başka kimse yapmayacak nede olsa ben artık o felsefedeyim
kim yapcak deniz = sen

kim yapacak esra = esra

boşver içinden gelince o gözünde büyüyen iş biranda bitiveriyor

Sıkıldımmm çok iş varr ama yapmıyorummm ama yapmam lazımmm offf kimse yok ofiste 2,80 yatıyorum iki saattir ama işleride yetiştirmem lazım kızlar biriniz gelsede yapıverse benim işleri zor değil valla

anacım birimiz anyada birimiz konyada..çok uzagız olmuyo böyle ya..
c.tesi beşiktaşta dikildim ne gelen var ne giden

çidoşşşşş hoşgeldin kuzum ya bu ne yoğunluk eski işine dön lütfennn

edacım evet ya eski işimde çok rahattım ordada boş oturmaktan sıkılıyodum, burdada bi boşluk bulsamda nefes alsam diye bakıyorum. Ama evime çok yakın yürüyerek 3 dk. da evdeyim o yüzden idare etmeye çalışıyorum.

evlilik hayalimdeki gibi bişey diilmiş yani en azından bizim öle hiç yeni evli gibi hissetmiyorum kendimi, eşimle çok tartışıyoruz, çok sıkılıyorum zaman zaman geçiyo iyi oluyorum ne bilim öle işte. herkes diyoki birbirinize alışıcaksınız zamanla düzelir merak etme diolar. alışıcaz heralde ama bu zamanlar da bi daha geri gelmicek, o yüzden ne düşünceğimi nasıl davranıcağımı şaşırıyorum bazen.

Düşününce hakikaten farklı huylarımız var her çiftin vardır.

Mesela ilişkimizin en başından beri aynı saatte uyuruz.
Uyumadan önce saatlerce telefonda konuşuruz günün yorumunu yaparız.
Sonra teller kulağımızda uyuya kalırız artık kim uyanır kapatırsa kapanır tel.
Yada şarzlarımız biter Her akşam sevdiceğim mesajda çiçek gönderir beni sevdiğini söyler ve iyi geceler diler.
Sabah beni mutlaka uyandırır.Eğer çok uykum varsa kıyamaz birlikde uyuruz sonra sevdiceğimin uyanma saatinde uyanırız.
İzin günü hangisiyse sevdiceğimin o gün asla plan yapmam.1,5 yıldır birlikteyiz.Sadece 1 günü ayrı geçirdik.
Oda benim kuzenin düğünü vardı sevdiceğimin kuzenininde asker eğlencesi.Ben il dışına gitmişdim o günden sonra karar vermiştik ayrı geçirmicez diye.
Buluştuğumuzda bir yere oturucaz mesela dimi asla karşılıklı oturmayız.En mümkün olmayan durumda bile sevdiceğim sandalyesini yaklaştırır yamacıma.
Arada fark ediyoruz o kadar benimsemişiz el ele olmayı.Mesela telle konuşup elimizi bırakdıysak diğerinin eli hazırda bekler tutması için yürüyüp gitmeyiz.
Sonra halimizi fark eder güleriz.Otobüsde mesela oturuyorsak illa başım omzuna dayalı olur elleri ellerimde olur.
Ayaktaysak kollarımı beline dolarım öyle yolculuk yaparız.Demirden tutturmuyor.Bir kere demirden tutmuştum diğerleride tutuyor ya elimi çekip beline sarmıştı.
Yine bir keresinde dışarıyı izliyim diye arkamı döndüm.Niye sarılmıyorsun fıstığım uzak durmana alışkın değilim dedi doladım yine kollarımı beline.

Sevdiceğim aileye,aile ortamına,sevgiye muhtaç.Bunu anlıyabiliyorum.Hep istiyorki yanında olayım yakınında olayım.
Huzurumsun benim der.Arkadaş ortamı yoktur,kahvesi yoktur.Maçları bile birlikde izleriz der,dışarı maça gidiyorum dediğini dışarda arkadaşlarlayım dediğini hiç duymadım.
Genelde ben geziyorum o evde beni bekliyor,kıyamam

evlilik hayalimdeki gibi bişey diilmiş yani en azından bizim öle ilk zamanların vazgeçilmez sözü. çiğdem sakın böyle bakma sadece snein başına gelen bişey değil. ablamlar bana derdi aman kübra bak sakın pembe hayaller kurma evlilikte cicim ayı diye bişey yok. inanmazdım . gerçekten öyleymiş. ilk zamanların kıymetini bilin bence saçma bir söz .zaman ilerledikçe güzelleşiyor evlilik. ilk zamanlar çok kötü geçiyor çünkü

evlilik hakkındaki düşüncelerim okadar olumsuzki şu dönemlerde aman evlenipte napıcaksınız diyorum bekar arkadaşlarıma :) inş. zaman geçtikçe iyi olur çünkü bazen diyorumki böle devam etse nereye kadar gider bilmiyorum. Eşimin işini değiştirmesi lazım sanırım çünkü sabah 6.30 da çıkıyor evden akşam 8.30 da geliyor dolayısıyla çok yorgun oluyo benimle ilgilenmiyo yeteri kadar, ben bi heves yemek yapıyorum giyiniyorum süsleniyorum bekliyorum geliyo yüzü gülmüyo yorgunluktan, sürekli yorgunum dio bende sürekli yorgun olduğu için ona kızıyorum oda sen beni anlamıyosun diye kızıyo falan filan işte bunun gibi bir sürü şey oluyo hatasının farkında aslında, umarım çabucak geçer şu alışma dönemi. bide aramız kötü olduğu zaman sanki hiç sevmiyomuşum gibi hissediyorum, ama iyiyken göğsüne başımı koyduğum zaman çok seviyorum diyorum. bi tek pazar günü birlikte dışarı çıkıyoruz bişeyler yapıyoruz onun haricinde akşamları hep evde yada üst katta kayınvalidemdeyim, evlendiğimden beri kendimi 5-10 yaş yaşlanmışım gibi hissediyorum, sanki enerjim bitti sanki yaşlı bi adamla beni zorla evlendirmişler gibi :) Allahtan bu duyguları devamlı olarak yaşamıyorum yoksa çoktan depresyona girerdim. bide küs kalamam hiç zaten aynı evin içinde olunca küs de durulmuyo, oyusden barışıyoruz 2 gün iyi oluyoruz sonra yine bi şeyden çıkıyo tartışma...

oooo cnm burda emin ol kavga edip anlatmayan anlatamayan o kadar insan varki..
evlilik konusunda hepimiz haddinden fazla hassasız
mesela eşim bana diyoki bu şakayı sana arkadasın yapsa kahkahayla gülersin ben yapınca tartısma yaratıyosun..
evlilik çok farklı nişanlılık sevgililik gibi değil derdi herkes..
gercektende öyle..
annemizle babamızla hergün tartısırken
5-10 yıllık flörtlü eşlerimizlemi tartısmıcaz..laf
neticede evlilik kolay bişeymi
bana göre asla ..
zaman zaman bari bugunu huzurlu kapatayım dediğimde oldu..
gözlerinin içine baka baka lütfen artık tartısmayalım tmmı deyip sarıldıgımız
ertesi gün ağız dolusu bağrıstıgımızda oldu..
oluyo yani..herşey tıkırında gitmiyo malesef..
eşimde bende birbirimize diyoruz biz anlaşamıyoruz diye..
anlaşamamk değilde evliliği yürütmek mesele..
anlaşamıyoruz hadi bitsin değil mantık..
off kuzum psikolog benmiyim senmi

bana da gelip evliliğim iyi gitmiyo ne yapmalıyım diye biri sorduğunda bende ona şöle şöle yapmalısın diye rahatlıkla derim :))) ama kendin yaşayınca psikolog gözüyle değil çiğdem gözüyle bakıyorum olaylara :) her evde olur haklısın, annemle babam tartışmıyomuydu sanki. ama işte evlenmeden önce böle olacağını düşünmüyodum hiç. bak gene iki dk da iyi geldiniz bana :) benim kk dan uzak kalmam yaramadı bana

ya varya aynı şeyler inan. benimkide çok sinirli. o sinirliyken susmayı öğrendim. dır dırı bıraktım. ona bıraktım yani hayatı. ilgilenirse burdayım diyroum ilgilenmezse takmıyorum çünkü erkekler çocuk gibi. zorlar ya çok zorlar. sen mutlu olmana bak. herşeyden mutluluk çıkar. çok şikayet etme. zaman zaman herşeyin ilacı oda öğrenecek sneinle yaşamayı

katılıyorum bence de evlilik zaman geçtikçe güzelleşiyo
her anlamda yani

kız eda ciddi ciddi gittinmi cumartesi günü buluşma yerinize

benim eşimde sinirli ama ben hala susmayı öğrenemedim o sinirlendiğinde onu daha da çileden çıkartıyorum, ne yapıcaksın vurucakmısın diye önüne dikiliyorum :) bende az diilim galiba. evlilik zor zanaat derdi annem. öleymiş gerçekten, kızlar hepinize çoook tşk ediorum şimdi çıkmam lazım seansa giricem. hepinizi çoooook seviyorum inanın. kendinize iyi bakın, en yakın zamanda görüşmek üzere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…