- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.601
ayy çok alemsin edoşum benim için proğrama grek yok.
Sevdiceğim proğram gibi uyarıyor saolsun.
Uzun zamandır tel saatide kurmuyorum.paşam her sabah uyandırıyor.
Hatta ben sahurda uyanamıyorum diye kaldırıp su aç fıstığım,şimdi dolabı aç bakayım gibi komutlar verip yapınca rahatlıyordu
valla bence o gittiğin kuaförden memnunsan diğeelrini boşver sen gene oraya git
sonuçta senin güzel olman lazım o gün arkadaşlarının değil
yanına bi arkadaşını al diğerleri içinde başka kuaför ayarla ya da kendileri ayarlasın
benim kuaförüm sadece gelini ve yanına 2 kişi alıyodu mesela gelinle daha güzel ilgilenebilmek için
diğerleir için başka kuaförden randevu almıştı kayınvalidem sende öyle yapabilirsin bence
ay nilay allah bozmasın canım daim etsin çok mutlu olun
senin böyle şeyler hoşuna gidiyor ne güzel kız çok sıkılırım böyle uyarılmaktan sürekli hatırlatılmaktan ne bileyim iyide sıkılmıyorsun aşırı ilgi bunaltır ilgisizlikte ortası olcak bana
:)
Sıkıldımmm çok iş varr ama yapmıyorummm ama yapmam lazımmm offf kimse yok ofiste 2,80 yatıyorum iki saattir ama işleride yetiştirmem lazım kızlar biriniz gelsede yapıverse benim işleri zor değil valla
çidoşşşşş hoşgeldin kuzum ya bu ne yoğunluk eski işine dön lütfennn
aman esra yat yaptığın günlere say :)
senden başka kimse yapmayacak nede olsa ben artık o felsefedeyim
kim yapcak deniz = sen
kim yapacak esra = esra
boşver içinden gelince o gözünde büyüyen iş biranda bitiveriyor
edacım evet ya eski işimde çok rahattım ordada boş oturmaktan sıkılıyodum, burdada bi boşluk bulsamda nefes alsam diye bakıyorum. Ama evime çok yakın yürüyerek 3 dk. da evdeyim o yüzden idare etmeye çalışıyorum.
evlilik hayalimdeki gibi bişey diilmiş yani en azından bizim ölehiç yeni evli gibi hissetmiyorum kendimi, eşimle çok tartışıyoruz, çok sıkılıyorum zaman zaman geçiyo iyi oluyorum ne bilim öle işte. herkes diyoki birbirinize alışıcaksınız zamanla düzelir merak etme diolar. alışıcaz heralde ama bu zamanlar da bi daha geri gelmicek, o yüzden ne düşünceğimi nasıl davranıcağımı şaşırıyorum bazen.
anacım birimiz anyada birimiz konyada..çok uzagız olmuyo böyle ya..
C.tesi beşiktaşta dikildim ne gelen var ne giden
evlilik hayalimdeki gibi bişey diilmiş yani en azından bizim öleilk zamanların vazgeçilmez sözü. çiğdem sakın böyle bakma sadece snein başına gelen bişey değil. ablamlar bana derdi aman kübra bak sakın pembe hayaller kurma evlilikte cicim ayı diye bişey yok. inanmazdım . gerçekten öyleymiş. ilk zamanların kıymetini bilin bence saçma bir söz .zaman ilerledikçe güzelleşiyor evlilik. ilk zamanlar çok kötü geçiyor çünkü
edacım evet ya eski işimde çok rahattım ordada boş oturmaktan sıkılıyodum, burdada bi boşluk bulsamda nefes alsam diye bakıyorum. Ama evime çok yakın yürüyerek 3 dk. da evdeyim o yüzden idare etmeye çalışıyorum.
evlilik hayalimdeki gibi bişey diilmiş yani en azından bizim ölehiç yeni evli gibi hissetmiyorum kendimi, eşimle çok tartışıyoruz, çok sıkılıyorum zaman zaman geçiyo iyi oluyorum ne bilim öle işte. herkes diyoki birbirinize alışıcaksınız zamanla düzelir merak etme diolar. alışıcaz heralde ama bu zamanlar da bi daha geri gelmicek, o yüzden ne düşünceğimi nasıl davranıcağımı şaşırıyorum bazen.
he yaa söyleseydin yavrum bende gelirdim beraber dikilirdik
evlilik hakkındaki düşüncelerim okadar olumsuzki şu dönemlerde aman evlenipte napıcaksınız diyorum bekar arkadaşlarıma :) inş. zaman geçtikçe iyi olur çünkü bazen diyorumki böle devam etse nereye kadar gider bilmiyorum. Eşimin işini değiştirmesi lazım sanırım çünkü sabah 6.30 da çıkıyor evden akşam 8.30 da geliyor dolayısıyla çok yorgun oluyo benimle ilgilenmiyo yeteri kadar, ben bi heves yemek yapıyorum giyiniyorum süsleniyorum bekliyorum geliyo yüzü gülmüyo yorgunluktan, sürekli yorgunum dio bende sürekli yorgun olduğu için ona kızıyorum oda sen beni anlamıyosun diye kızıyo falan filan işte bunun gibi bir sürü şey oluyohatasının farkında aslında, umarım çabucak geçer şu alışma dönemi. bide aramız kötü olduğu zaman sanki hiç sevmiyomuşum gibi hissediyorum, ama iyiyken göğsüne başımı koyduğum zaman çok seviyorum diyorum. bi tek pazar günü birlikte dışarı çıkıyoruz bişeyler yapıyoruz onun haricinde akşamları hep evde yada üst katta kayınvalidemdeyim, evlendiğimden beri kendimi 5-10 yaş yaşlanmışım gibi hissediyorum, sanki enerjim bitti sanki yaşlı bi adamla beni zorla evlendirmişler gibi :) Allahtan bu duyguları devamlı olarak yaşamıyorum yoksa çoktan depresyona girerdim. bide küs kalamam hiç zaten aynı evin içinde olunca küs de durulmuyo, oyusden barışıyoruz 2 gün iyi oluyoruz sonra yine bi şeyden çıkıyo tartışma...
evlilik hayalimdeki gibi bişey diilmiş yani en azından bizim öleilk zamanların vazgeçilmez sözü. çiğdem sakın böyle bakma sadece snein başına gelen bişey değil. ablamlar bana derdi aman kübra bak sakın pembe hayaller kurma evlilikte cicim ayı diye bişey yok. inanmazdım . gerçekten öyleymiş. ilk zamanların kıymetini bilin bence saçma bir söz .zaman ilerledikçe güzelleşiyor evlilik. ilk zamanlar çok kötü geçiyor çünkü
katılıyorum bence de evlilik zaman geçtikçe güzelleşiyo
her anlamda yani
kız eda ciddi ciddi gittinmi cumartesi günü buluşma yerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?