• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bende kaçar ofisi toplayıp gidiyorum. bugün çok yoruldum . yarın sabah yine geç geleceğim. uğrayacağım yerlerin listesi elime verildi bile. tahsilatçı kübra. bizimkiler bankadan havaleyi öğrenene kadar böyle. :60: hoşçakalın

Benim evlilikle ilgili düşüncelerim o kadar çok degişti ki;1-erkek büyük olucak 2-erkek konum itibariyle senden yüksek olucak 3-aile çok önemli görgülü bir aile olucak ailenden uzaga gelin gitmeyeceksin ailenin onayladıgı kişiyle evleneceksin nişanlı kalma süresini uzatmayacaksın bir ay nişanlı kal sonra evlen 2011'e yetişemedim artık kısmet 2012 erkek dedigin seni üzmeyecek nişan atmam bile bu kadar koymamıştı dün gece bir kabus gördüm ondan sonra saçımda tek tel beyaz gördüm ben ist'da nerden kuaför bulup boyatıcam

bana da gelip evliliğim iyi gitmiyo ne yapmalıyım diye biri sorduğunda bende ona şöle şöle yapmalısın diye rahatlıkla derim :))) ama kendin yaşayınca psikolog gözüyle değil çiğdem gözüyle bakıyorum olaylara :) her evde olur haklısın, annemle babam tartışmıyomuydu sanki. ama işte evlenmeden önce böle olacağını düşünmüyodum hiç. bak gene iki dk da iyi geldiniz bana :) benim kk dan uzak kalmam yaramadı bana :(

Hayallerin ne kadar büyük olursa hayal kırıklığında o kadar büyük olur çiğdemcim.
İnan şu anlattıklarının hepsini yeni evlenen,evliliğinden bir iki yıl,yada uzun yıllar geçmiş her insan yaşıyordur.
Annem hep der bir insanı tanımak hiç bir zaman mümkün değildir zaman geçtikçe yeni huyları çıkar.Mutlu olmak istiyorsan benimsiceksin kabulleneceksin.
Küçük olaylardan büyük paylar çıkarıp mutluluğun tadını çıkaracaksın.Ben zaman geçtikçe herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.
Nişan resimlerinizi görmüştüm ikinizinde gözlerinin içi gülüyor.Kendini olumsuz düşünerek karamsarlığa sürükleme emi.
Biz hep burdayız olmadığımızdada yaz mutlaka okuruz destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince.

Kübra ilk zamanlar sende bu şekilde olmasada dışarı çıkamamaktan felan şikayetçiydin zaman zaman bizlerde çiğdemi okuyunca birazda olsa senin ilk zamanlar yazdıkların geldi

zamanla düzeldiğini daha mutlu olunduğunu gördük

çiğdem herkes ayın şeylerden şikayet ediyordur hergün olmasada bazen
şimdi eşim dese gel hatun dışarda bir simit bir çay içelim valla kebap yemiş kadar sevinirim bwnde çalışıyorum günde 100 kişi ile konuşup sonuç bulmak işlerini halltmek kolay değil hiç ama değişikliğe ihtiyac var ama bunu eşime söylesem gezmeyi ne çok seviyorsun olarak algılar olmuyor değil tek sen yaşamıyorsun evde vakit geçirecek değişek şeyler bul olumsuz düşünme

VAYY BE İKİ DAKİKADA EVLİLİK ANATOMİSİ ÇIKARMIŞINIZ HELAL OLSUN VALLA NE GÜZEL TESPİTLER. İNSAN BAŞTA AFALLASADA SONRASINDA KENDİ KENDİNE ÇÖZÜM YOLLARINI BULMAYA BAŞLIYO GERÇEKTENDENDE CİCİM AYI FALAN YOK GERÇEK HAYAT VAR SORUMLULUKLAR VAR AMA İNSAN ZAMANLA BİRBİRİNİ ÇÖZÜYO NERDE NASIL DAVRANIRSA DAHA MUTLU OLABİLİCEĞİNİ GÖRÜYO. tABİ KADINLAR DAHA AKILLI OLDUKLARI İÇİN İDARE ETMEK ÇÖZÜMLER BULMAKTA KADINA DÜŞÜYO

Markete gidip bişeyler almak bile bana iyi geliyor
bugün erken çıkmanın keyfini yaşamak istiyorum
dışarda işim var ve yağmur hafiften yağıyor

yarın güzel sohpetlerle görüşmek üzere

öptümmmmmm :54:

Esra facede gördüm ben resimlerini ama en çok hamile halini merak ediyorum albenisi yüksek birisin ya ne olursa olsun benim kişisel fikrim biz kadınlar olarak gerçekten şeytanız birazcık rol yaparak herseyi gerçekleştirebiliriz çünkü erkekler çok saflar

Esra facede gördüm ben resimlerini ama en çok hamile halini merak ediyorum albenisi yüksek birisin ya ne olursa olsun benim kişisel fikrim biz kadınlar olarak gerçekten şeytanız birazcık rol yaparak herseyi gerçekleştirebiliriz çünkü erkekler çok saflar

Kızlarda çok merak ediyodu canım burdaki albüme ekledim bi resim hamile halimle tabi yeni bi foto değil şuan karnım daha çıkmış durumda ama ona bak istersen. Albenim mi yüksek çok hoşuma gitti valla canım iyi geldi ya gel sana bi yemek ısmarlayım:56:

ayy her ay her ay bi hamile kalda heray şu stresi çekmekten kurtulalım artık ya Esracık :)))

Ah Esra'cım hamilelikten geçtim.
Psikolojim accayip bozuk, küçük bişeyde gözlerimden yaş boşalıveriyo, oysaki ben hiç ağlayamayan biriydim, zorla ağlamaya çalışırdım, şimdi ise durum çok farklı.
İştah dersen hiç yok gibi bişey, canım hiç bişey istemiyor.
Bugün ilaç bile içerken afedersin çıkaracaktım neredeyse.
Ne oluyor bana anlayamıyorum, önceden güçlüydüm ama şimdi öyle değilim, bu durum üzüyor beni :((

Ah Esra'cım hamilelikten geçtim.
Psikolojim accayip bozuk, küçük bişeyde gözlerimden yaş boşalıveriyo, oysaki ben hiç ağlayamayan biriydim, zorla ağlamaya çalışırdım, şimdi ise durum çok farklı.
İştah dersen hiç yok gibi bişey, canım hiç bişey istemiyor.
Bugün ilaç bile içerken afedersin çıkaracaktım neredeyse.
Ne oluyor bana anlayamıyorum, önceden güçlüydüm ama şimdi öyle değilim, bu durum üzüyor beni :((

Canım niye güçlü olmayasın öyle düşünme kendini koyverme. Neden böyle oldu ki hani bizim bildiğimiz seni çok üzen yıpranmana sebep olan bişey de yok. Ama belki şöyle bişey de olabilir Esra bünya çok farklı tepkiler verebiliyo sonuçta sen İstanbul da Iğdır a gittin şehir değişikliğinde vucüt çok etkileniyo kendini oraya adapte etmeye çalıştığı içinde bunları yaşıyo olabilirsin. Sen kendini üzme canınıda sıkma canım oranın şartlarına uyum sağlamaya çalış kendini koru kolla ve kendine iyi bak inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşucaksın morelinide yüksek tut sakın deprosyona falan gireyim deme bak:34:

Canım niye güçlü olmayasın öyle düşünme kendini koyverme. Neden böyle oldu ki hani bizim bildiğimiz seni çok üzen yıpranmana sebep olan bişey de yok. Ama belki şöyle bişey de olabilir Esra bünya çok farklı tepkiler verebiliyo sonuçta sen İstanbul da Iğdır a gittin şehir değişikliğinde vucüt çok etkileniyo kendini oraya adapte etmeye çalıştığı içinde bunları yaşıyo olabilirsin. Sen kendini üzme canınıda sıkma canım oranın şartlarına uyum sağlamaya çalış kendini koru kolla ve kendine iyi bak inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşucaksın morelinide yüksek tut sakın deprosyona falan gireyim deme bak:34:

Saol canımcım.
Dikkat etmeye çalışıcam, şu halsizliği atmaya çalışıyorum üzerimden.
Psikolojikmi, hastalıkmı çözemiyorum onuda.
tekrar saol canımcım, ben biraz eskileri okuyayım, görüşürüz...

Rica ederim Esracım ne demek herzaman yanındayız.

Ehh bende kaçıım yavaş yavaş giderken kuafore uğrucam bi ağdaya gireyimde kendime geliyim. psikolojim düzgün olursa kocişede bi iki özel hazırlık yaparım belki:38:

saol canım benim yemiş kadar oldum inş bir gün ayarlayabilirsek hep beraber oturup kahve içelim ben müdürüme söyledim bir daha ist'a gelmek istemiyorum psikolojim bozuluyor burda dedim saolsun bana karşı gerçekten çok anlayışlı davranıyorlar Esracım çok kalabalık bir yasantın vardı işten çıkıyordun çeyize bir şeyler almak için bile olsa dısarı çıkıyordun istanbulda büyüdün çevrende herkes vardı bütün bunlar normal süreçler bitanem sen üzülme

Back